Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

Afna

הפורסטר: האם ביצעתם נסיעת מבחן או רק ישבתם בו באולם תצוגה ?

האם בחנתם גם את ה xv שלידו ? הוא דווקא כולל יותר מערכות בטיחות.

לגבי "המבצע נגמר היום..." זו סתם בדיחה על סוכני מכירות מלחיצים .לקוח מהפרסומת למחסני אלקטרוניקה. תקשיב למשפט האחרון ביוטיוב

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקרה של דגם מיושן שהמחליף שלו נמצא מעבר לפינה.

המבצע אולי יגמר אוטוטו אבל יתחיל מבצע חדש שעלול להיות יותר אטרקטיבי ככל שמועד החלפת הדגם מתקרב.

קח בחשבון שהרכבים במלאי כנראה יצטרכו להירשם כיד ראשונה יבואן בקרוב (יצור 2017), ולכן היבואן יעשה הכל כדי למכור אותם לפני ה"גיול".

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אוקי תודה לכולכם, אכן תאריך היצור על הפורסטר המדובר הוא 12 בנובמבר 2017,

אכן תוך 3 וחצי חודשים הוא יוגלה ל 0 קילומטר (במידה ולא ימכר לפני) אני מאמין שאוכל לקבל הנחה נוספת כבר עכשיו (מעבר ל 20K שכבר קיבלתי.) אבל לא נראה לי שאוכל להוציא אותו ב 130K... אולי אולי ב 155K ככה.

אנו די סגורים על פורסטר, בחודשים האחרונים הבנו/הפנמנו שאנו צריכים רכב עם יכולות שטח, שמנו לב כי חוץ מעבודה הלוך חזור, כל הנסיעות שלנו הם לשטח עם הילדים לטיולים בשדות ובשבילי הגולן, כך שפה הפורסטר מבטא עדיפות נוספת על פני המתחרות.

אכן נסעתי עליו אבל רק בעיר ולא הרבה, הרגיש לי חזק אבל אני רגיל לאלמרה 2006...

אני מאד רוצה את הדגם החדש אשר מגיע עם מנוע 2500 סמ"ק (אין טורבו וידני בדור 5 של פורסטר לפי כתבות)

השאלה היא האם להמתין כחצי שנה לדור הבא וככל הנראה לשלם גם מחיר מלא של 180 או 190K לעומת 155K עכשיו.

ועוד שאלה, לך תדע איך הדור החמישי יגיע לארץ, איזה קומבינות היבואן יעשה.

בטח יביא את הצורה החדשה אבל עם מנוע 2000 סמ"ק דור 4....

אז למעשה כרגע ההטלבטות היא בין דור 4 בהנחה לבין דור 5 מחיר מלא.

אגב לגבי מתחרות, מי נותן 5 שנים אחריות כמו סוברו?

פורסם (נערך)

זאת שאלה של סבלנות.

הפורסטר החדשה תתחיל לעלות לכבישי ארה"ב בסביבות אוקטובר-נובמבר, אני לא אופטימי שנראה אותה פה תוך חצי שנה.

מה שכן, היא נראית כמו קפיצת מדרגה - מנוע 2.5 חדש (לא הצלחתי להבין עם ההיברידי בכאילו שלהם יכנס גם להיצע), יותר מרווח מאחור, תא מטען גדול יותר (בלי הגדלה משמעותית של המימדים), אינטריור מודרני ואיבזור בטיחות מלא.

המחיר - אל תצפה לפחות מ-180K עם מעט הנחות.

בקשר לאחריות, סובארו באופן גלובלי, נוהגת לתת 5 שנות אחריות אך בפועל זה תלוי במפיץ/יבואן המקומי.

אני לא מכיר מתחרה בסגמנט הזה שנותן אחריות מעל 3 שנים. נמתין לראות אולי ה-RAV4 החדש יגיע עם זה (בספק גדול).

ההפרש במחיר יהיה גדול, אנחש שבסביבות ה-40K, יחד עם זמן המתנה של חצי שנה אם לא יותר. כמה זה שווה לך? :-)

עריכה אחרונה על ידי shaharper

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם (נערך)

הממם, מחשבה שצצה לי ובטח לא נכונה אבל אשים זאת פה בכל זאת,

ירידת ערך של רכב חדש בשנה הראשונה היא כ 20K

אז אם אני מקבל הנחה של 20K מתחת למחירון

ומוכר לאחר שנה במחיר מחירון, אז למעשה לא הפסדתי כלום?

עריכה אחרונה על ידי afna
פורסם

כמו שרשמו כאן למעלה, מה גרם לך לוותר מראש על הספורטאז?

בכל מקרה אני אישית הייתי ממליץ לך כן לבדוק לגבי הספורטאז או אולי הטוסון שניהם רכבים מעולים,ההבדל שיש בספורטאז גם את המערכת בטיחות המתקדמת מה שבטוסון אין,

בכל אופן לא משנה איזה רכב בסוף תחליטו ללכת חשוב לעשות לפני נסיעת מבחן כי בסוף אתה/אשתך תנהגו ולא אנחנו

פורסם

שום דבר לא גרם לי לוותר על הקוריאניות,

פשוט הפורסטר גרם לי לבחור בו!

מהסיבות שרשמתי, שדה ראייה שאין שני לו, מרווח גחון + 4WD יתרון לשטח, ויפני בעל אחריות מלאה 5 שנים.

כשישבנו בפורסטר הרגשנו מיד תחושה של מרווח שלא הרגשנו בשום מתחרה.

פורסם

בתור בעלים של פורסטר, ועם ניסיון רב ברכבי סובארו (אאוטבק, XV, פורסטר נוספת ושלל אימפרזות), אני יכול לחזק את פות"ש, אשר מבין את כל החוסרים הקיימים בתחום הבטיחות האקטיבית, אולם הוא בוחר ברכב שהוא באופן משמעותי גבוה, אוורירי ובעל יכולות שטח לעומת כל אפשרות אחרת בטווח מחירים של עד 200K. אם אלו הצרכים של פותח השרשור, בתכלס אין לו אפשרות אחרת. באשר למחיר - אני מבין שכרגע יש רק דגם אוסקה? או שיש גם דגם Z? ההבדלים ביניהם ברמת האבזור שוליים, ולכן מציע לקבל הצעת מחיר לגבי שניהם. באופן כללי, כמי שמכיר את מחירי הפורסטר לאורך השנים (ואני מודע לדגם החדש שבפתח), אם תצליח לרכוש את האוסקה בפחות מ 160K על הכביש, כולל רישוי וכו', זו עסקה מצוינת. אין באמת מקום להשוות לרכבים קטנים יותר שנעדרים יכולות שטח. שיהיה בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

פורד קוגה 4×4, סקודה קארוק דיזל 4×4 ואפילו דאסטר פרסטיז', כולם נותנים חבילה יותר אטרקטיבית ועם רכב שנוסע ולא עגלה בלי סוסה. על הפורד יש הנחות מפליגות וכמעט כולם גם נמצאים ביד 1 אפס ק"מ.

סובארו זו לא האופציה היחידה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כמובן שיש תחליפים לסובארו אבל הנקודה שהיא בקריטריון שחשוב לקונה המיועד, אין לו ממש תחרות ברמת מחיר הזאת.

זה שאני אישית הייתי מעדיף את הקוגה בלי להסס, לא אומר שזאת ההחלטה הנכונה לפות"ש.

קארוק אני מכיר רק בהתרשמות סטטית, רכב ראוי אך לא תחליף. דאסטר? לא בכיוון...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
בתור בעלים של פורסטר, ועם ניסיון רב ברכבי סובארו (אאוטבק, XV, פורסטר נוספת ושלל אימפרזות), אני יכול לחזק את פות"ש, אשר מבין את כל החוסרים הקיימים בתחום הבטיחות האקטיבית, אולם הוא בוחר ברכב שהוא באופן משמעותי גבוה, אוורירי ובעל יכולות שטח לעומת כל אפשרות אחרת בטווח מחירים של עד 200K. אם אלו הצרכים של פותח השרשור, בתכלס אין לו אפשרות אחרת. באשר למחיר - אני מבין שכרגע יש רק דגם אוסקה? או שיש גם דגם Z? ההבדלים ביניהם ברמת האבזור שוליים, ולכן מציע לקבל הצעת מחיר לגבי שניהם. באופן כללי, כמי שמכיר את מחירי הפורסטר לאורך השנים (ואני מודע לדגם החדש שבפתח), אם תצליח לרכוש את האוסקה בפחות מ 160K על הכביש, כולל רישוי וכו', זו עסקה מצוינת. אין באמת מקום להשוות לרכבים קטנים יותר שנעדרים יכולות שטח. שיהיה בהצלחה.

על כל הדגמים היה מבצע "60 שנה לסובארו" אבל דגם אוסקה קיבל הנחה משמעותית של 17K (כנראה יש הרבה במלאי)

המחירון שלו הוא 182K ולאחר הורדה של המבצע + 3K נוספים אשר הורידו לי עקב הבעת חשש כי שנת היצור היא 2017..

סה"כ יוצא לי 162K. אני מאמין כי אפשר לרדת עד 160K במועד הסגירה.

בין דגם ה Z לאוסקה יש הבדלים קלים כמו הנעה ללא מפתח, כיסאות חשמליים, וכו'

הדבר היחיד שאינני שלם איתו עדיין הוא שאין X-MODE בדגמים הללו.

בסוכנות אמרו לי ש X-MODE משפרות יכולת שטח, לפי מחקר שלי ברשת הבנתי שזו בעצם מערכת מדמה נעילת דיפרנציאל ע"י שימוש בבלמים בכדי לשפר אחיזה במקומות חלקים לדוגמה כמו בוץ, שלג, או כבישי עפר.

(בין היתר המערכת לוקחת שליטה גם על מערכות נוספות כמו מנוע , גיר וכו')

מה שלא הבנתי, האם בדגמים ללא X-MODE קיימת מערכת מדמה נעילה שכזאת או לא.

במידה ואין אז בשטח לפחות, כאשר מתפסים עליה חלקלקה בדרכי אפר לדוגמה, אין ממש הרבה חשיבות ל 4WD.

אני יכול לחיות בשלום עם מדמה נעילה שכזה אפילו שאין X-MODE טהור...

מישהו יכול לאשר?

פורסם

אני מניח שיש פה כאלה שיוכלו לסייע יותר ברמה הטכנית. מה שחשוב לזכור, שלאורך שנים ארוכות לא היה xmode בסובארו, וכל הדגמים שלהם תמיד הפגינו יכולת שטח לא רעה בכלל ובוודאי טובה יותר מהמתחרות בסגמנט. במידה וכוונתך היא לשטח מאוד טכני, אז כנראה תצטרך רכבים מסגמנט אחר. במידה והכוונה היא לטיולי שטח משפחתיים ולא טכניים, אז כנראה שמערכת ה 4*4 המוכרת והאמינה של סובארו תתן לך מענה מספק גם בלי ה xmode, שכן יש לה יכולת חלוקה מצוינת בין הגלגלים, והיא מתגברת יפה מאוד על הצלבות וכו'.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...