Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות דיטי ואני לא יודע איזה שנה יותר טוב 99 או 98? וחיפשתי חברות ביטוח הם אומרות שהם עושות רק חובה יש למישהו גם חברת ביטוח שתעשה גם מקיף ל50 סמק? ואם מישהו יודע מה בערך המהירות של הדיטי ויש לי 9000 שקל ויש את הסדנה אבל גם קשה למצוא לו חלקים איך שהבנתי אז תודה לעוזרים

פורסם
אני רוצה לקנות דיטי ואני לא יודע איזה שנה יותר טוב 99 או 98? וחיפשתי חברות ביטוח הם אומרות שהם עושות רק חובה יש למישהו גם חברת ביטוח שתעשה גם מקיף ל50 סמק? ואם מישהו יודע מה בערך המהירות של הדיטי ויש לי 9000 שקל ויש את הסדנה אבל גם קשה למצוא לו חלקים איך שהבנתי אז תודה לעוזרים

תרגום:

ברשותי תקציב של 9000 ש"ח (כולל ביטוח,מיגון וכ"ו או לא?)

ברצוני לרכוש DT משנתון 98 או 99 .איזה מהשנים הללו עדיף מבחינת האמינות והמהירות? כמו כן בררתי בחברות ביטוח רבות בקשר לביטוח מקיף,אך נענתי בשלילה .האם ידוע לאחד מקוראי השירשור איזו חברת ביטוח תבטח כלי 50 סמ"ק בביטוח מקיף? והשאלה האחרונה העם הדרבי סנדה יהי עדיף מבחינת העלות והאמינות על פני ה DT ?

בתודה מראש (שם השואל )

כמו שנאמר תמיד עדיף שנתון מתקדם יותר בתנאי שהתקציב מאפשר זות לאחר רכישת מיגון בסיסי .

בקשר לביטוח עדיף שתדבר עם הסוכן של ההורים ,ותנסה דרך לחץ של ההורים שיסדר לך ביטוח מקיף.

בדרך כלל סוכן שבקשר ארוך עם הוריך ינסה לעזור לך כדי לשמור קשר טוב עם הוריך.

Dead but dreaming

פורסם

אני לא מבין מה הטעם ברמת המחירים הזו לחשוב בכלל על מקיף.

עדיף לטעמי להשקיע בשתי שרשראות איכותיות, מנעול דיסק טוב וכיסוי במקום (שגם ככה ידרשו ממך).

סדר גודל של חובה+ג', שרצוי מאוד לעשת הוא שליש ממה שאתה מתכנן.....אז להוסיף עוד ??.

פורסם

קודם כל, סדר גודל של חובה + צד ג' ל-50 סמ"ק הוא סביב ה-2000 ש"ח, אם אני לא טועה.

שנית, אני מניח שהוא רוצה את הביטוח המקיף כדי לכסות נזקים ותאונות (חס וחלילה), לאו דווקא למקרה של גניבה.

בכל מקרה לא כדאי לעשות ביטוח מקיף ל-50 סמ"ק. לא כלכלי - בשלוש-ארבע שנים תכסה מחיר של עוד קטנוע.

פורסם
מצטרף להמלצה

(וחוצמזה, אם יש לך את הכסף, קנה שנתון גבוה יותר)

הכסף יגמר ברכישת סימני פיסוק

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם

2000 ש"ח הם ברירת המחדל, אם הוא מתעקש לשלם יותר וימצא חברה שתסכים, אני מניח שזה יגיע בקלות לשליש מהסכום, לפחות.

לגבי איזה אופנוע אני מציע שאו שתערוך חיפוש בפורום. לדעתי היה שרשור (נוסף:-o ) על האופנועים הללו.

בינתיים הנה כמה סימני פיסוק על החשבון,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

פורסם

אזז ככה נתחיל מזה ש: לכביש+ממש קצת שטח עדיף די טי

לכביש+שטח rmx50

לשטח קצת כביש(הוא גם גבוה יחסית{מה הגובה שלך?) סדנה.

המהיר משלושתם בכביש הוא הדי טי והוא נחשב לאמין יחסית ונוח יותר לרכיבה מהמתחרים.

מהירות של הדי טי בשנים הללו 95+-.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רק שנת 99. כול האחרים (משנת 98 ומטה) או קרועים או שחוקים.

95+? חבר שלי הגיע עם אחד כזה ל120.

רוצים לעשות טיול בצפון ואין לכם איפה להתאחסן?

"ירוק בעיניים" צימרים, בקתות, ג'קוזי, והכול במחירים זולים למטיילים!

(מחירים החל מ150 ש"ח לאדם!). אתר: http://www.weekend.co.il/galiltop/yarok/index.html

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...