Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כארבע שנים אחת של Hoover (תוצרת איטליה), אכזבה גדולה.

חשוב לציין, שכמכונת כביסה, היא הייתה בסדר גמור, אבל פונקציית המייבש מאכזבת למי שהתרגל למייבש כביסה מהדור הישן.

היה ידוע לי,טרם הקניה, שכמות הכביסה במייבש צריכה להיות קטנה יותר ממשקל הכביסה המקסימלי של המכונה וזאת על מנת לאפשר לבגדים לנוע בחופשיות בתוף בזמן הייבוש.

אני סבלתי מארבע בעיות עיקריות:

1. ריח הכביסה לאחר הייבוש: לא נשאר זכר של ניחוח נוזל\מרכך כביסה, אלא ריח שמזכיר פלסטיק שרוף. לטענת הטכנאיים הרבים שביקרו פה ומקריאה ברחבי הרשת - זו אינה תקלה, אלא תכונה של מכונה משולבת.

2. הכביסה לאחר ייבוש יוצאת מקומטת: לא משנה באיזו עצמת ייבוש, אם בתכנית עם או בלי חיישנים, הכביסה יצאה מקומטמת, לפעמים יותר, לפעמים פחות, אבל תמיד מקומטמת.

3. זמני ייבוש ארוכים מאוד: במכונה שלי, קיבולת הייבוש המקסימלית הייתה 5 ק"ג, לא נהגתי להכניס למייבש יותר מ4 ק"ג וזמן פעולה ממוצע, לאחר סחיטה של הכביסה ב1200 סל"ד עמד על כשעתיים וחצי.

4. תקלות אינסוף: לאורך תקופה של שנה, היו כ10 טכנאים. כרטיסים הוחלפו מספר פעמים (למכונה הספציפית שלי היו 2 כרטיסים), חיישני לחות, בורר תכניות ועוד.

לאחר אותה שנה, ליבואן נמאס, גם הטכנאים הודו כי הם נתקלים בלא מעט תקלות במכשירים הללו. הם אספו את המכשיר וקיבלתי זיכוי מלא.

פורסם

פות״ש שקול גם מכונה ומייבש עם פתח עליון. אם זה טוב לך מבחינת נפחים ושטח.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

2. הכביסה לאחר ייבוש יוצאת מקומטת: לא משנה באיזו עצמת ייבוש, אם בתכנית עם או בלי חיישנים, הכביסה יצאה מקומטמת, לפעמים יותר, לפעמים פחות, אבל תמיד מקומטמת.

3. זמני ייבוש ארוכים מאוד: במכונה שלי, קיבולת הייבוש המקסימלית הייתה 5 ק"ג, לא נהגתי להכניס למייבש יותר מ4 ק"ג וזמן פעולה ממוצע, לאחר סחיטה של הכביסה ב1200 סל"ד עמד על כשעתיים וחצי.

כנ"ל במכונה של בוש שהזכרתי בהודעה מס' 6.

פורסם

השאלה העיקרית כנראה היא האם יש אילוצי מקום או לא.

אם אין ברירה, זה עדיף מלהיות בלי מיבש בכלל :-)

מהנסיון שלי המכונות האלה בסדר ועושות את העבודה שהן צריכות (בגדים נקיים ויבשים) אבל גם אני מצאתי שהבגדים יוצאים אקסטרה מקומטים מול מיבש אחר (לא ברור לי למה, מה שונה בין המיבשים? מיבש הוא לא מיבש?)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כרגע אנחנו בלי מייבש ומסתדרים.

ההתלבטות העיקרית היא בין מכונה רגילה למכונה משולבת, ולאור התגובות פה נראה שנמשיך עם מכונה רגילה ונתלה את הכביסה על מתלה.

תודה

פורסם

דווקא התגובה שלך מעודדת את המוצר המשולב, מה אכפת לך שיהיה לגיבוי, אם תרצה ליבש מצעים או מגבות בחורף, אז תהיה לך אופציה...

כמה ההבדל במחיר?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כרגע הכיוון הוא מכונה רגילה ועליה מייבש בכל זאת. ה"מחיר" הוא חסימת חלון קיפ שממילא איננו פותחים (מדובר בחדר שירות עם שני חלונות - אחד קיפ ואחד רגיל).

תודה לעוזרים.

פורסם

החלטה נבונה.

תקנה מראש מדף למייבש או תבנה אחד (אני בניתי משאריות שולחן קפה). הדבר הזה משדרג את נוחות השימוש בכמה רמות.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי כולם,

אוטוטו מגיעה אלינו הקטנטונת, ועלתה השאלה האם כדאי שיהיה מייבש בבית - כיום אין.

הוחלט שכן, ואם כבר כן, אז למה כבר לא לשדרג את המכונה הישנה(קריסטל 5 קג בת 6) לאחת גדולה יותר שכוללת גם מייבש.

המוצרים המשולבים אמינים, או שזה מתכון לבעיות?

יש חברות יותר מומלצות מאחרות? בעיקרון כל המוצרים הלבנים שלנו הם של בוש והם אחלה, לא ראיתי שיש להם מכונה משולבת עם מייבש.

תודה.

פורסם

אני מעדיף את המכשירים נפרדים. וזה היה גם כאשר היה לי חדר כביסה זעיר. הסיבה פשוטה מאד: אם יש הרבה כביסה אפשר להעביר את המנה הראשונה לייבוש ובמקביל להפעיל את המכונה לנגלה נוספת. מחזור של כביסה + ייבוש זה עניין של איזה 4 שעות, עדיף לבצע את הפעולות במקביל. למי שיש כביסה מעטה או מגבלת מקום קשה המכונה המשולבת היא פתרון מספק, אבל אתם רק מתחילים את השנים שבה יש הרבה כביסה - וזה נגמר רק כאשר הדור הבא רוכש את המכונה שלו - כך שעדיף לכם לרכוש מכונות נפרדות.

לשים לב לדבר אחד - מכונת הכביסה והמייבש הם צרכני חשמל כבדים, ולכן מקור הכוח שלהם צריך להיות נפרד. כמוכן לא להתבסס על פליטת האויר החם והלח דרך החלון - אם אין לכם אפשרות להוציא צינור פליטה מהמייבש אל מחוץ לדירה קנו מייבש עם מעבה פנימי.

עוד דבר חשוב - ניסיוני הוא שאורך החיים של מייבש כפול ויותר מזה של מכונת כביסה, כך שבטווח הארוך רכישת מכשירים נפרדים תהיה יותר חסכונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...