Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השירשור הזה מזכיר לי בעיה שהיתה/ קיימת ברכב מחברה אחרת ויבואן אחר, מאוד מעניין.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
יבואן קרסו ,בוש והיכלם לך! חומר למחשבה לרוכשי רכב מקרסו.

לא עובד בקרסו, לא עבדתי ולא אעבוד שם,

אבל בסוף החליפו במחיר שיחסית לגיר הוא לא גבוה וזה לאחר תקופת האחריות.

כמה סיפורים יש על יבואנים שמתעלמים לחלוטין ומטילים את מלוא הסכום על הצרכנים?

נכון לא היו צריכים מראש לנקוב בסכום הראשוני, אבל יש הרבה יותר גרועים מהם.

פורסם
לא ברור לי למה יבואן כושל לא מחליף גיר על חשבונו כאשר ידוע לו שיש תקלה בגיר בשנתונים הנ"ל והתקלה בוא תבוא.הרכב טופל במוסך יבואן והוא חייב להחליף גיר כושל על חשבונו.

לדעתי שני היבואנים עם השירות הכי נמוך בארץ הם צמפיון וקרסו,וגם לשניהם יש תקלות סדרתיות ברכבים שלהם,בצמפיון זה עוד הרבה יותר גרוע.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
למה השיטה לא עבדה? נראה שהרוויחו 3000 ש"ח כשהחוק אומר שיש לספק מוצר איכותי.

תוכל להגיד לי איך בסוף הסכימו לרדת ועם מי דיברה? ממני דורשים כעת 10000 ש"ח

תודה!

פורסם
כי הלקוחה הראתה להם שהיא יודעת את ההיסטוריה של הגיר ושיטת מצליח לא תעבוד מולה

תפעל כפי שהלקוחה פעלה. תראה להם שאתה יודע שהגיר בעייתי. צבי גולדן שפתח את השרשור הוא כתובת יותר טובה ממני.

פורסם
תפעל כפי שהלקוחה פעלה. תראה להם שאתה יודע שהגיר בעייתי. צבי גולדן שפתח את השרשור הוא כתובת יותר טובה ממני.

הציעו לי גיר משופץ ב4800 עם אחריות לשנה או חדש עם אחריות לשנתיים ב10000. האם לקבל את זה או להמשיך להתמקח איתם ולנקוט צעדים משפטיים? אשמח לדעתכם

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • שנתיים מאוחר יותר...
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי לכולם, 

אשמח לעזרתכם!!! 

גם אנחנו קנינו בשנת 2018 ניסן גוק חדשה מהניילון מחברת קרסו מעולם לא ציפנו שרכב חדש שנקנה בסכום מעל מאה אלף שח ילך הגיר אחרי שלוש וחצי שנים ב96 אלף קמ אפילו לא הגיע ל100 קמ 

והבטיחו אחריות על גיר 5 שנים בפועל גררנו את הרכב למוסך מורשה קרסו- מנור בפ"ת 

שם פתאום מתנערים מאיתנו - פתאום אין אחריות האחריות נגמרה באוגוסט 2021 

אחרי שמשכו אותנו באף ואף אחד לא באמת טרח לבדוק מה קורה עם המייעצים או המומחים שלהם תשובה שהייתה אמורה להגיע אחרי 48 שעות הגיעה אחרי 4 ימים!!!! שאנחנו תקועים בלי אפשרות אפילו לרכב חלופי כי זה לא קרה בגלל תאונה או שהיינו לא בסדר פשוט הייתה תקלה טכנית!!!! לבסוף עשו לנו "מחווה" לטענתם 50% הנחה זא סכום תיקון של 15900 במקום כמעט 30 אלף הרכב היום שווה אולי 65/70 אלף כלומר תיקון הגיר הזה מחצית משיווי הרכב בלי המחווה שלהם 

אני מזכירה לא עברנו שום תאונה!!! הגיר לא קיבל שוםםם מכה!!! ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה אולי היה עדיף תאונה?! פשוט אבסורד!!!! 

איזה מן מחווה עשתם לנו קרסו?! 

הייתה לי מזדה 3 ישנה לפני שנת 2008 עשתה 400 אלף קמ איזה פרצוף יש לכם בכלל להגיד שאתם עושים לנו מחווה??!! פדיחה שלכם!!!! גיר שלא שרד 100 אלף קמ!!!!!!!!!! 

אבקש את עזרתכם מי שיודע איך לעזור שהיה במצב דומה אני אובדת עצות

הרכב שם כבר כמעט שבוע ואנחנו גם בלי אפשרות לרכב חלופי מהביטוח כי זה לא תאונה ואי אפשר להפעיל אפילו מקיף על תקלה טכנית

הבנתי שמתנהלת נגדם תביעה ייצוגית 

אשמח להצטרף או לקבל פרטים מה ניתן לעשות 

תבורכו 

IMG-20220202-WA0010.jpg

IMG-20220202-WA0011.jpg

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לדעתי היית צריכה לגרור את הרכב לקרסו ראשון,שם נימצא היבואן הראשי והמוסך המרכזי.

האם הגיר הוא רציף או רובוטי? 

בתאריך 25.6.2021 בשעה 17:28, Hezym כתב:

אני מעוניין לקנות ניסן גוק, איזה שנתון יש בעיה עם הגיר??

אני לא הייתי קונה את הג'וק החדשה מכיוון שהמנוע והגיר הם לא יפניים,המנוע הוא פיתוח של מרצדס עם עבר מפוקפק והגיר הוא רובוטי גרמני ולכן עדיף שתקנה סוזוקי ויטארה עם אמינות מנוע יפני וגיר טויוטה לא רובוטי.

לצערי הרבה אנשים קונים רכב לפי העיצוב והמולטימדיה והחסכון בדלק ולא כולם יש להם ידע טכני מקיף.

כמה שזכור לי הג'וק מ 2018 ומטה זה גיר רציף ומנוע יפניים.

ניסאן בשנים האחרונות לוקחים סיכונים גדולים כדי לחסוך בדלק ולעמוד בריגולציות של זיהום אויר והתוצאה זה ירידה באמינות.

עריכה אחרונה על ידי levy
  • תוכן חדש...