Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב "יוקרה" עד 60K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רובר 800 - יוקרה ברמה של ה-S קלאס (וגם עלויות טיפולים זהות)

:shock:

רובר 800 וS קלאס באותו משפט? זה שלרובר 800 יש גג וריפודי עור לא הופך אותה ל S קלאס. נכון, היא מפוארת, אבל מפה ל S קלאס המרחק גדול.

אגב יש לי ליד הבית BMW 730 שנת 92 למכירה, במצב מרשים מאוד.

גיא

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכונית מנהלים היא לא בהכרח מכונית פאר ולדעתי האישית אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר או מה אתה רוצה. התגובות שלך מזכירות לי יותר ישראלי ממוצע, עם השכלה אפסית בתחום הרכב, ש"נעול" על משהו ספציפי אבל מנסה לשכנע את עצמו שכל השאר חרא - ככה זה נראה מהתגובות האחרונות שלך.

חסרות משפחתיות נוחות ? חסרות מכוניות מנהלים נוחות ? ממש לא.

מה זה "פינוק" בשבילך ? חלונות חשמל ? הגה כח ? ריפוד מקטיפה ? תגדיר "פינוק".

לפי התנהלות השרשור, הצעות הגולשים ותגובותיך, אני מציע שחפש מכונית מנהלים כדוגמת הקסנטיה שתתן לך נוחות ופינוק. אחזקה של רכב מנהלים (כשתכל'ס מדובר במשפחתית גדולה) שוות ערך כמעט לאחזקה של משפחתית 1600 (הפרשים של כ- 300/400 שח בטסט כשכל השאר מסביב גם כן יקר בממש מעט יותר ממשפחתית קטנה), ובחלק גדול מהמקרים יש הרבה חלקים משותפים לדגמים אחרים של אותו יצרן ולרוב אין בעיות בהשגת חלקים במחיר שפוי יחסית.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב אז אני יודע שיהרגו אותי על התגובה הזאת אבל חשבת על דייהטסו טריוס....הוא סתם ג'יפון חמוד

שהרבה אנשים קונים (המחירון מתחיל ב 35 אלף שנת 97) ומשפרים ג'נטים וכל זה...

וזה לא ספורטיבי ולא משפחתי זה פשוט חמוד...(למרות שמבפנים זה דיי צפוף)...

אני הייתי קונה אחד כזה הוא גם זול לאחזקה וגם לקנייה.

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

אישית הייתי אומר לך ללכת על האקורד שנת 98 עם מנוע 3 ליטר... אבל חסר לך בערך... 20 אלף :\

מבחינת רכבי שטח - דיפנדר נחמד מאוד יכנס לך לתקציב...

אבל בכל זאת נראה לי (כמו לאיציק) שאתה לא סגור על עצמך ואין לך מושג מה אתה מהחיים שלך, שלא לדבר על שלנו.

תחליט ותדווח

עריכה: לכל ממליצי אלפא רומיאו - יש לכם שמץ של מושג מה מצב שוק האלפות בארץ?

לקנות אלפא עכשיו זה לקחת אוטו איתך לקבר... אין מצב למכור אותם בכלל...

זה אוטו שהמאפיין העיקרי שלו הוא תקלות. מה גם שהשירות בארץ של אלפא בכלל לא ראוי לציון לשבח ולפי מה ששמעתי מבעל אלפא ישנם מצבים שעליך להמתין חודשים ארוכים עד להגעת החלקים...

מה לגבי פאסאט? עם אמינות אין בעיות... ואתה יכול להביא עד שנתון 98...

בקרטל ישנה פאסאט 1800 טורבו עם מגנזיום, טיפטרוניק, יד 3, 148000 ק"מ... שווה בדיקה...

פורסם

איציק החביב,

פה מתייעצים לא ? לפי מה שאני קראתי בלינק רשום "ייעוץ". בתור מנהל אתה יכול להציע לשנות את זה.

אני לא סגור על עצמי ? אין בכלל ספק. לפני כמה ימים השבתתי ברוב טיפשותי איביזה טורבו שאהבתי מאוד.

אני משתף את חברי הפורום בלבטיי (המגוונים יש לציין).

בכל מקרה אני לא ממש מוצא איפה הייתי כל כך "ישראלי ממוצע עם השכלה אפסית בתחום הרכב" ? אני גם לא מוצא איפה "אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר". בטח ובטח שלא "נעול" על משהו, על מה יש לי להיות נעול ?!

אלו דברים מאוד מחמירים לומר, אני בטוח שאתה לא מבין אותי לגמרי.

אני יודע שמכונית מנהלים היא לא בהכרח מכונית פאר. אין צורך לציין את זה בכלל.

אני יודע שיש מכוניות משפחתיות נוחות, לא ביקשתי את זה. נוחות היא עניין אינדיבידואלי, לי לדוגמא עד לפני 4 ימים היה נוח באקט טוב, עכשיו לא נוח לי אפילו לשכב על המיטה שלי, לאבא שלי לא נוח באקט בגלל שאיננו יכול להכנס אליו, לחברה שלי לא נוח מושבי עור כי זה נדבק לה לגב התחתון שיוצא מהחולצה... נוחות היא עניין אינדיבידואלי.

מה זה פינוק בשבילי ? בטח לא חלונות חשמל ! , מה אנחנו בשנות ה80 ?

פינוק זה מכונית מרווחת, עם גאג'טים חביבים (להגדיר לך גאג'טים ?!), הגה מעור, חימום במושבים וכו'...

הדוגמא שלך לא טובה מכיוון שקסנטיה ניכנת במערכת מיתלים מיוחדת מאוד שעולה הון תועפות להחליפה, מלבד זה היה את הרכב לשכנים שלי והם לא היו מרוצים, בלשון המעטה.

שלד, תחליט ותדווח ? מה זה פורום דיווח ?!

אני מתייעץ איתכם למען השם ! לא מתאים לכם ? אל תענו ! מתאים לכם ? (כמו לרוב המשתתפים בשירשור) אחלה, תזרקו כל מה שעולה לכם לראש אני קורא את הכל, גם אם אני לא מגיב על זה.

אבל בגלל שאני לא בא ושואל " מה ההבדל בין ראלי ל XSI ? " או " מה יש לכם להגיד על 205 ? " אין צורך לסקול אותי.

אני בשלבים הראשונים של גיבוש כיוון, אני לא יודע מה אני רוצה (חוץ מזה שיפסיק לכאוב לי כבר), אני לא חושב שזה מוגזם מדי.

תודה,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל, קודם כל החלמה מהירה.

אני מבין שאתה מחפש רכב לא בנאלי, ועדיין לא רוצה לחזור לספורטיבית.

קנה ב.מ.וו קומפקט. מאובזרת, נעימה, נוחה ... ולא ממש ספורטיבית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דניאל יש לי הצעה מצוינת בשבילך והיא לקחת איזו גלולת הרגעה רצינית ביותר לפני העלייה להגה, כי למרות שאין לי שום מושג מה קרה עם האיביזה ואני באמת מאחל לך איחולי החלמה שלמה ובמהרה, תזכור טוב טוב שתאונות לא קורות אלא נגרמות ובתור אחד שהשבית שתי מכוניות תוך שבועיים פלוס מינוס כדאי שתעצור שנייה ותחשוב על החיים שלך.

מוטי.

פורסם

, אני לא יודע מה אני רוצה (חוץ מזה שיפסיק לכאוב לי כבר),

.

אני מעל 3 שנים אחרי התאונה בה השבתתי את הרכב הקודם שלי.

עדיין כואב לי, ונראה לי שיכאב גם כל החיים...

אולי כדאי שתיקח גם מבחני ריסוק בחשבון וגם אבזור בטיחותי ותקיף את עצמך בכריות אוויר למקרה של תאונה נוספת חס וחלילה....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בכל מקרה אני לא ממש מוצא איפה הייתי כל כך "ישראלי ממוצע עם השכלה אפסית בתחום הרכב" ? אני גם לא מוצא איפה "אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר". בטח ובטח שלא "נעול" על משהו, על מה יש לי להיות נעול ?!

אלו דברים מאוד מחמירים לומר, אני בטוח שאתה לא מבין אותי לגמרי.

כדאי שתקרא שוב את דבריי, בעיקר את ההתחלה.

אני יודע שמכונית מנהלים היא לא בהכרח מכונית פאר. אין צורך לציין את זה בכלל.

אני יודע שיש מכוניות משפחתיות נוחות, לא ביקשתי את זה. נוחות היא עניין אינדיבידואלי, לי לדוגמא עד לפני 4 ימים היה נוח באקט טוב, עכשיו לא נוח לי אפילו לשכב על המיטה שלי, לאבא שלי לא נוח באקט בגלל שאיננו יכול להכנס אליו, לחברה שלי לא נוח מושבי עור כי זה נדבק לה לגב התחתון שיוצא מהחולצה... נוחות היא עניין אינדיבידואלי.

מה זה פינוק בשבילי ? בטח לא חלונות חשמל ! , מה אנחנו בשנות ה80 ?

פינוק זה מכונית מרווחת, עם גאג'טים חביבים (להגדיר לך גאג'טים ?!), הגה מעור, חימום במושבים וכו'...

אוקיי. דניאל, בשביל פינוק משלמים (או שפשוט תקנה 626 עם חימום למושבים וכיסוי עור לידית הילוכים :wink: ).

אני לא מוצא שום פשרה למכונית זולה במחיר שציינת שתהיה גם זולה לאחזקה (יחסית) וגם מפנקת. המכוניות הללו הן בד"כ נדירות (ובטח שלא פופולאריות משהו) עם ביקוש בינוני לחלוטין ולכן המחיר שלהן גם זול יחסית. אם היית מגדיר תקציב לאחזקה חודשית, אולי היה אפשר לכוון יותר לגובה המכונית המתאימה לדרישות (עד כמה שניתן לצפות כזה דבר), אבל כרגע כל האופציות שהציעו לא מתאימות (במוו, וולבו, אלפא וכד') מפאת אחזקה יקרה או חוסר בגאדג'טס.

הדוגמא שלך לא טובה מכיוון שקסנטיה ניכנת במערכת מיתלים מיוחדת מאוד שעולה הון תועפות להחליפה, מלבד זה היה את הרכב לשכנים שלי והם לא היו מרוצים, בלשון המעטה.
שוב, עבור פינוק צריך לשלם. אין מה לעשות. אני מקווה מאוד שאתה לא מצפה להחזיק מכונית כזו בתקציב של אחזקה ממוצעת לקורולה 1600 אוטומטית.

שלד, תחליט ותדווח ? מה זה פורום דיווח ?!

אני מתייעץ איתכם למען השם ! לא מתאים לכם ? אל תענו ! מתאים לכם ? (כמו לרוב המשתתפים בשירשור) אחלה, תזרקו כל מה שעולה לכם לראש אני קורא את הכל, גם אם אני לא מגיב על זה.

תרגע, אנחנו בסה"כ רוצים לדעת מה החלטת, לכן הבקשה לדווח...

אני בשלבים הראשונים של גיבוש כיוון, אני לא יודע מה אני רוצה (חוץ מזה שיפסיק לכאוב לי כבר), אני לא חושב שזה מוגזם מדי.

כבר יש כיוון ? שתף אותנו :wink:

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
דניאל יש לי הצעה מצוינת בשבילך והיא לקחת איזו גלולת הרגעה רצינית ביותר לפני העלייה להגה, כי למרות שאין לי שום מושג מה קרה עם האיביזה ואני באמת מאחל לך איחולי החלמה שלמה ובמהרה, תזכור טוב טוב שתאונות לא קורות אלא נגרמות ובתור אחד שהשבית שתי מכוניות תוך שבועיים פלוס מינוס כדאי שתעצור שנייה ותחשוב על החיים שלך.

מוטי.

קרה, נגרם, כתוצאה מ..., התחולל, התרחש, נולד, צמח, נבע...

מטיפשות.

גלולת הרגעה (כאבי תופת) + מכונית שלא יודע מה זה 0-100 בפחות מ10 שניות הוא אחלה "גלולת הרגעה".

אני חושב הרבה, לפעמים יותר מדי, אין צורך להקשות עלי עוד יותר, אני מקשה על עצמי מספיק.

תודה לכל העוזרים עד הלום, אני אחליט וידווח :wink:

דניאל.

פורסם
רק אל תשכח לנקות את היתושים מהשיניים...
נקיתי עם QMI. עכשיו יש לי זכוכיות בתותבות.

דניאל.

• תוכן חדש...