Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו III מודל 2011 ידנית 180 אלף ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב שני לתקופה של כחצי שנה בערך ויש לי אפשרות לרכוש קליאו ידנית 2011, רק הבעיה שהיא עברה 180K ק"מ אך הבעלים טוען שהיא במצב טוב עשתה טיפולים בזמן הכל עובד במחיר של 15K ש"ח.

מה אומרים, האם שווה? אין לי תקציב לרכב יקר יותר ופה יש רכב שנחשב אמין מודל מתקדם יחסית אך רק הנסועה הגבוהה שלו קצת מטרידה אותי.

פורסם

יש ביד שניה קליאו עם 98 אלף ב17.5 אלף שקל.

2cwmqlx.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה אבל המרחק בעייתי לי וגם מבחינת מחיר אני מאמין שאוכל להוריד לכיוון ה 14 ואולי אפילו ה 13 אם אתאמץ ממש.

השאלה אם לרכב כזה יש עדיין מה להציע או שהוא "גמר ת'סוס"?

פורסם

זה לא ק"מ בשמיים, אם הוא מוטפל כמו שצריך ונהגו עליו באופן סביר אז יש לו עוד הרבה מה להציע.

אם לא אז לא. הכל תלוי ברמת הטיפול והיחס שקיבל מהבעלים הקודמים.

קח בחשבון שיהיה קשה למכור אותו, אם אתה מתכוון למכור בעוד חצי שנה כדאי לך לדעתי לחפש רכב עם נתונים טובים יותר. בדיוק כמו שאתה נרתע עכשיו מהק"מ הגבוה יחסית גם הקונה הבא הבא יחשוש ובנוסף יחשוש מזה שאתה מוכר אחרי זמן קצר.

פורסם

אולי שווה לבדוק עלות של השכרת רכב לטוח ארוך, צריך לזכור שברכישת הרכב לא נגמרו ההוצאות, יש צורך לבטח אותו, טיפולים או בלת"מים שעלולים להופיע (בכל זאת לא מעט ק"מ, למרות שמדובר במנוע ותיק ואמין, גיר ידני ובסך הכול הקליאו מהדור השלישי לא נחשבת מכונית בעייתית), ולא ידוע מתי מבחן הרישוי של הרכב, ייתכן ובעוד חודש ואז מדובר בהוצאה נוספת וייתכן כי בעוד כמה חודשים ואז יצטרך לבצע טסט או אולי להפחית את המחיר ממחיר הרכב במעמד המכירה. מעבר לכך סביר להניח שהרכב ימכר במחיר נמוך יותר מ-15 אלף ש"ח, כך שאני לא רואה את העניין כמשתלם במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני בשביל הקליאו שלי נסעתי ממעלות עד לראשון לציון, גם חתיכת נסיעה.

אני חושב שבשביל רכב שמור עם הנתונים טובים שווה לנסוע גם אם זה רחוק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשביל רכב טוב שווה לנסוע רחוק, אבל רק אחרי שהמוכר שולח לך תמונות מפורטות, צילומים של ספר טיפולים, צילום של רישיון רכב ואתה מתרשם שמדובר בבן אדם סביר שאפשר לעשות איתו עסקים.

פורסם

טוב אז אחרי בדיקות של עוד רכבים הצלחתי להוריד את הרכב עם 180K ל12 אלף ש"ח.

לרכב טסט עד אוגוסט ונעשה טיפול קטן של שלמן ומסנן שלמן לפני חצי שנה.

טיימינג לא הוחלף לרכב קח שלקחתי בחשבון עוד 1,000 שח להחלפתו.

לגבי הרכב שיוליאן מצא התקשרתי אך לא מריח לי טוב, הרכב היה בהשכרה דבר שלא כתוב במודעה ובכלל המוכר מאוד לא נחמד ובקושי נותן פרטים על הרכב אלא רק רוצה להיפגש ולא מתחייב בבדיקה על כלום.

פורסם

טיימינג עם משאבת מים יעלו באזור ה 1500 וצפונה.

תלוי אם משאבת מים מקורית שעולה באזור ה 700 שקל.

טיימינג עולה אזור ה600 שקל.

פורסם

180,000 ק"מ ושבע שנים ומעולם לא נעשה טיימינג?!? קצת מחשיד, ובטח ששם בסימן שאלה לא קטן את ההצהרות של המוכר על "מטופל כמו שצריך" וכל מה שצריך הוחלף".

אישית הייתי שוקל שבע פעמים רכב כזה, ואולי קונה אחרי בדיקה מאוד מקיפה והתקזזות (לפחות חלקית) על מה שימצא בבדיקה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בקליאו הטיימינג כול 4 שנים או 100 או 120 אלף לא זוכר את הק״מ המדויק.

כלומר הטיימינג היה אמור להיות ב 2015...

הוא אמר לך למה לא בוצע?

האם יש לו קבלות על טיפולים?

• תוכן חדש...