Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישוה כתב בפייסבוק:

"לפני שבוע לקחתי את הרכב שלי שנקנהחדש בשנת 2013 מסוכנות הונדה בבאר שבע לבדיקה במכון לצורך מכירה ללקוח פרטי להפתעתי הרבה רשם הבוחן הערה

שהרכב נצבע פעמיים אצל היצרן כמובן שהקונה ביטל את עסקת הקנייה נגרמה לי עוגמת נפש ואכזבה קשה כשפניתי לסניף באר שבע לקבל הסבר נעניתי בתגובה

מתחמקת וכמובן לא משכנעת

יש לציין שהבוחן המקצוען ציין בפני שידוע שכמות גדולה של רכבים מטורקיה מגיעים עם צביעה כפולה ולא מיידעים את הקונים

של רכב חדש לכאורה

לי נגרם נזק מקווה שלאחרים ולרוכשים חדשים לא יגרם נזק זהה."

דווקא לפני כמה עשורים בארגנטינה היו מצעים צביעה כפולה בתוספת מחיר.

השאלה היא: מה הסיבה לצבוע פעמיים?

ומה הבעיה בזה?

פורסם

לדעתי הבוחן לא מודע לספיקציות של הייצרן בנושא צביעת הרכב. הייצרן או הייבואן לא מחוייבים להודיע על כך ללקוח כי זה חלק מתהליך צביעת הרכב.

דרך אגב יישנם צבעים או אפקטים מסויימים שבהם נדרש לצבוע 3 שכבות ואין קשר מהיכן הרכב הגיע.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא כל כך מבין מה קרה פה.

היצרן צבע את הכל הרכב על פס הייצור פעמיים?

המכון החליט זאת כי עובי הצבע עבה?

או רק חלק מסויים?

אם זה רק חלק מסויים ברכב - סיכוי טוב שנעשה איזה תיקון מקומי לפני המסירה.

• תוכן חדש...