Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשתף ב"פרוייקט" (בכל זאת קטן מאוד) של עדכון החזית של הגולף MK5 שברשותי.

כך הרכב נראה לפני השינויים:

Before.PNG

יש לציין שהתמונה צולמה באוגוסט, קצת אחרי שהורדתי את עכירות הפנסים בפעם הראשונה באמצעות משחת שיניים. מאז, המצב החמיר שוב, ולכן הפנסים בתמונות הבאות יראו פחות טוב.

הדבר הראשון שרציתי לעשות, הוא לצבוע את הגריל בשחור. חשבתי שזה ייתן חיים חדשים לרכב (קצת הגזמה :-D), ויתאים את הMK5 שלי לסגנון הגריל שיש בMK6/7 - גריל שחור שמתחבר לפנסים.

קניתי פלסטידיפ (או יותר נכון פלקסידיפ, ב65 שקלים) והתחלתי לעבור. לאחר צביעת הגריל, כך הרכב נראה:

AfterBlackLogo.PNG

כמו שאתם רואים, צבעתי גם את הסמל. אמרתי לעצמי שזה יותר פשוט, ובמקרה הגרוע, אם לא אוהב את הסמל בשחור, פשוט אקלף אותו בשל התכונות של הפלקסידיפ. לא לקח יותר מידי זמן עד שחשבתי שזה נראה כמו רכב שגנבו לו את הסמל, ולכן יישמתי את מה שחשבתי לעצמי. להלן התוצאה (בעיני זה נראה טוב יותר):

AfterSilverLogo.PNG

לאחר מכן עלתה בראשי מחשבה להוסיף גבות שחורות לרכב שיתחברו לגריל. רכשתי ב45 שקלים מאיבי (מחיר זול מאוד ביחס למוכרים אחרים, וגם כאלו שמתחברים עם ברגים). למרות שהגיעו בשחור, צבעתי בפלסטידיפ למען האחידות (הגיעו כפלסטיק מבריק, והפלסטידיפ מט). לצערי, הגיעו גבות שהן לא בצורה שתוארה בדף המוצר (וזה עוד שביררתי עם המוכר לאחר שחשדתי שמדובר בצורה שונה). בכל מקרה, להלן התוצאה:

AfterEyelids.PNG

אני מאוד אוהב את הגריל השחור, אבל כרגע לא הכי בטוח לגבי הגבות (שוקל לנסות לשנות קצת את הצורה שתהיה פחות עגולה). המטרה הייתה ליצור מראה מכובד, ולא מצועצע.

אין ספק שהרכב צריך ליטוש פנסים מקצועי, ואת זה אעשה בהקדם (אם מישהו מכיר מקום טוב בבאר שבע אשמח לשמוע).

זהו, אשמח לדעתכם.

תודה,

עידן.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

קודם כל המטרה לא הייתה להפוך את הרכב למצועצע/ערסי.

אני לא רואה משהו ערסי בגריל. לגבי הגבות אפשר להבין. גם אני לא כל כך אוהב את המראה שלהן והן לא הולכות להשאר שם.

אני דיי בטוח שאם הייתי מקבל את הגבות שרציתי זה יכל להראות אחרת. בין אם בשחור, ואולי יותר אם זה היה צבוע בצבע הרכב:

s-l1600.jpg

פורסם

הגריל נראה מצויין.

הגבות big no no

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גבות זה באמת מוזר, גם בצבע הרכב נראה מקושקש מדי.

הגריל צבוע יפה, בכלל לא ערסי לדעתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
...

לא לקח יותר מידי זמן עד שחשבתי שזה נראה כמו רכב שגנבו לו את הסמל, ולכן יישמתי את מה שחשבתי לעצמי. להלן התוצאה (בעיני זה נראה טוב יותר):

attachment.php?attachmentid=499411&d=1516295009

...

תודה,

עידן.

להשאיר ככה ולא לגעת יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון - רגע לפני שהחלטתי לזרוק את הגבות, החלטתי לנסות לעשות "עיצוב גבות". בעזרת פלאייר ושיוף עם כלים לא כלים, הגעתי לתוצאה הבאה (היה לא קל להגיע למצב שזה סימטרי פחות או יותר):

NewEyelid.png

NewEyelid2.png

מה דעתכם? בעיני זה הרבה יותר טוב, יותר קרוב לגבות שרציתי מלכתחילה, ועדיין שונה מעט. השאלה אם זה מצועצע בעיניכם? מחשבה נוספת שעלתה לי היא לצבוע אותם בצבע הרכב.

העדכון הוא גם הזדמנות להגיד תודה לכל מי שהגיב.

אגב, משום מה לא ניתן לערוך את ההודעה הראשונה וחבל שכך.

עריכה אחרונה על ידי IdanMcLaren
פורסם

לא מבין מה הטעם בגבות, אני במקומך מוריד אותם עושה חידוש פנסים ומסדר שם את הטמבון, אם אתה ממש מחפש להחליף אז אפשר להחליף את הפנסים ללד וזה כבר יעשה את העבודה על הפרונט חוץ מזה לא הייתי נוגע בשום דבר.

• תוכן חדש...