Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
רכב מדהים איתי, תתחדש! היתה מועמדת חזקה אצלי אבל לצערי לא מספיק פרקטית בהתחשב בזה שהרכב השני בבית כרגע זו קליאו. כך שהלכתי על 330e מאובזרת עד הגג, בצבע שאני מת עליו ובאמת שאני לא מצטער, אבל כן, חיה שונה למדי..

גם אצלי הג׳וליה נפסלה (לאחר נסיעת מבחן של 24 שעות) בגלל VFM גרוע לצערי.

מה שכן, אם אצליח לשכנע את האישה להחליף את אהובתה במשהו פרקטי יותר (3008 מועמדת חזקה), הM240 תחזור לשולחן הדיונים...

תודה רבה, אצלנו הנירו הוא מס.1 במשימות המשפחתיות אז הרגשתי נוח עם 2 דלתות. מה גם שאורח החיים שלנו לא מחייב 2 משפחתיות רגילות.

ולגבי ה-330e, הנה דוגמא ל"דיל" מעולה.

מי זה?! מישהו שאנחנו מכירים?!

אתה לא חושב שכדאי להזהיר? 8)

הזמנתי לו משטרה כבר.

כתיבה יפה, אהבתי! תודה.

חבר שהיה נוהג חזק על קופרה ושידרג לפני כמה חודשים למכונה הזו לא מצליח ליצר קצב כמו בקופרה (בקטע הזה הקופרה היא פשוט פסיכית), עם זאת אני בטוח שהדרך שלו יותר כייפית :wink: ובהחלט הייתי מחליף ל- 240M בלי לחשוב פעמיים.

תודה:wink:

דיברתי עם חבר שמחזיק M235 עוד לפני ההזמנה והוא סיפר לי על בנאדם (אולי זה אותו אחד) שהחליף קופרה ב-240

ובמיוחד אחרי ההחלפה הוא מלא ריספקט כלפיה.

היא בהחלט ביצועיסטית משובחת. עוד לא טעמתי מספיק מהבימר אבל כן ניתן להרגיש שהקופרה יותר עובדת בשבילך מאשר נותנת לך לעבוד.

לי זה לא מוריד ממנה, אני רחוק מלסיים את השיפור שלי כנהג, אבל כן רציתי משהו אחר מעוד הנעה קדמית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בשורה התחתונה אתה צודק, אבל מתוך ה-228 יחידות של ה-318 שעלו לכביש, יש 145 יחידות ברמת גימור S שזה מה שנמכר לליסינג/השכרה/0 ק"מ.

ה-330e מכרה רק 5 יחידות פחות, 223 בסך הכל, ללא מכירה לליסינג/השכרה/0 ק"מ.

לכן מבחינתי ה-330e היא הדגם הנמכר ביותר בליין-אפ של הסדרה 3.

אגב, הנתונים האלה רק ממחישים כמה ה-330e מוכרת טוב.

בכל אופן, סטינו מהנושא.

כמה הג'וליה מכרה בהשוואה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תענוג לקרוא איתי, תתחדש תהנה ותזהר - רכב טרפת

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• אחראי פורום
פורסם

הבנתי שמתכנסת כרגע ועידה מיוחדת בצנעא, חושבים מה לעשות איתי.

תודה אור ואביאל! וגם לך, יא עוין :lol:

פורסם

קודם כל תתחדש ותהנה, ואתה ממש, אבל ממש הולך להנות.

שנית, מגיע לך.

שלישית - כמי שזכה לשמוע קצת את הלבטים אני מאד שמח שזאת, בסופו של דבר, הייתה הבחירה. אמנם כל בחירה היא פשרה, אבל כאן התפשרת הכי פחות, מה שאומר שתהנה הכי הרבה. זאת בפירוש מכונת הנהיגה המומלצת בכל תקציב שאפשר למתוח לגביו את המילה "הגיוני" והיא מכונית שלנהג שיודע לקחת, יודעת גם לתת גם להסביר איך, וגם לעשות נעים בכל התהליך.

יאללה, שההרצה תיגמר במהרה בימינו :beerchug:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם

תודה רבה :-P

רומן כותב "לשמוע קצת את הלבטים", בפועל מדובר בשעות של

חפירה במשרד, בנהיגה, על בירה, בוואטסאפ שבכולן אני מתבכיין לו שאני לא יודע מה להחליט :-D

אז תודה גם על אורך הרוח.

וכן, בהחלט, אחת הסיבות שהובילו אותי היא שלא בא לי להתפשר יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני פשוט לא מצליח להבין איפה הפשרה ברכב כמו ה M240. בעיניי הוא מושלם- חלום אמיתי. מצד שני אני תמיד נוסע רק לבד.

ל- 3 דלתות לגמרי התרגלתי ורק אנשים מסביב שואלים אם זה לא מפריע לי.

לטעמי רק הצבע שבחרת "אנונימי" מדי. אבל מתאר לעצמי שלא חיפשת להתבלט או להראות את מה שיש לך.

נראה לי שהייתי קונה אחת כחולה, "כחול BMW" כזה. לשכן שלי יש M235i כחולה (ידנית!!).

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• אחראי פורום
פורסם

גם בגלל זה קניתי - כי יש הכי פחות פשרות.

והצבע נבחר בכוונה. אני לא חושב שהוא הכי יפה לה, אבל הוא משרת את העדיפויות שלי.

פורסם
אני פשוט לא מצליח להבין איפה הפשרה ברכב כמו ה M240. בעיניי הוא מושלם- חלום אמיתי. מצד שני אני תמיד נוסע רק לבד.

ל- 3 דלתות לגמרי התרגלתי ורק אנשים מסביב שואלים אם זה לא מפריע לי.

לטעמי רק הצבע שבחרת "אנונימי" מדי. אבל מתאר לעצמי שלא חיפשת להתבלט או להראות את מה שיש לך.

נראה לי שהייתי קונה אחת כחולה, "כחול BMW" כזה. לשכן שלי יש M235i כחולה (ידנית!!).

בכל רכב יש פשרות, אבל הפשרה של האחד היא לא הפשרה של האחר. לדוגמא, אם אני הייתי רוכש היום את הM240 מבחינתי זה היה אומר להתפשר על פרקטיות ועל איבזור למשל, אבל מבחינתך אולי הנקודות האלא לא חשובות, ולא נחשבות לפשרה.

לגבי הכחול BMW שאתה מדבר עליו, מדובר בכחול אסטוריל שהוא מהמם בעיני, אבל אני קצת משוחד כי הרכב שלי בצבע הזה [emoji6]

לא צבע שהייתי ממליץ למישהו שלא מחפש להתבלט בכל אופן.

אני דווקא חושב שהצבע ברונזה הזה (שנדמה לי שהוא חדש יחסית) מאוד יפה, ויצא לי לראות אותו על מספר דגמים לאחרונה, אבל לא על ה2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

איתי, תתחדש ותהנה (בחרתה רכב יפה ועם הרבה הנאה)

ונראה כי עוד אחד עבר ל בוואריה.. מאלפא.

בצרוף לאיתי, ול נתונים ש נהג מתחיל רשם .. אפשר לרשום גם אצלנו בסביבה עוד 2 קופה יפות ומהנות.

אומנם 220 אבל גם די-כייף.

תמונה בימר 1.jpgתמונה בימר 2.jpgתמונה בימר 5.jpgתמונה בימר 3.jpg

וגם תזכורת לרוחות ה Ghost והשדים מהעבר הקרוב. (וחבל, נראה כי אני יותר ויותר צודק)

בעניין: סטטיסטיקה רישוי רכבים ינואר-אוקטובר 2017

בעניין: אלפא רומאו ג'וליה - איך היא נוסעת (ובהמשך כמה מוכרת)?

רשמתי לפני שנה.. מדוע זה לא יעבוד (והלקוחות יוותרו על הג'ולייה) - וניסו להסביר לי.. שאני טועה.

כתבתי - לאט לאט המספרים ידברו בעתיד הקרוב, וכי חבל,

צריך בכניסה להכות על הברזל כאשר הוא חם

.

ו.. אני קניתי רכב אחר, וכנראה גם אחרים קנו רכבים אחרים.

,,,,,

הוא צודק.. וכתבתי על-כך מספר פעמים - ואת הבימר שלי קבלתי לפני כ חצי שנה.

חשבתי על-עוד אלפא.. ולבסוף, קניתי את הבווארית.

באלפא שיחקו בנדמה לי - וב BMW הכל מסביב היה יותר רציני. (כולל שדרוג אחריות)

נראה כי ערכו שם שעורי בית, ונערכו בהתאם.

כך כי יש + גדול לטובת הג'וליה, היא כן גרמה לתמחור ותנאים יותר נוחים.. אצל המתחרים.

רציתי (פחות או יותר) את הג'וליה ובדקתי, ויש בחניה גם את האלפא ג'ולייטה שאנו נהנים ממנה מאוד.

אבל - יש גבול לכל תעלול...:wink: אוהב, אוהב את אלפא.. עוזב עוזב.

אייל.

תמונה בימר 4.jpg

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל,

נראה לי שלא קלטנו את ארבעת התמונות הזהות בפעם הראשונה.

שים חמישית... [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...