Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי סוויפט 2008

נשרפה לי אחת הנורות מאחורי כפתורי הפעלת המזגן

מישהו איך מפרקים את הפנל בשביל להגיע לנורות ?

פורסם

אולי השרטוט המצורף עשוי לעזור לך.

נראה על פניו שאתה צריך למשוך את הכפתורים החוצה (בחוזקה) ואז לפרק את הפנל ולמשוך את כול היחידה החוצה מכיוון שהמנורות מותקנות מאחורי היחידה. שים לב לךעבוד בזהירות מכיוון שמאחורי פנל השליטה קיימים גם הכבלים של השליטה על המדפים של מערכת המיזוג.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

ניראה שהפאנל המדובר אמור לצאת במשיכב עדינה וסבלנית ומחובר בצורה של קליפסים. תעבוד בעדינות אני מאמין שתצליח. יכול להיות שהזזה של תא הכפפות ייתן לך גישה לדחוף בקונטרה את הפאנל אחוצה...לא ניראה מורכב במיוחד.

פורסם

הנורה השרופה הוחלפה ועכשיו הכל עובד .. תודה חברים על העזרה..

מהלך התיקון:

תא הכפפות פורק

20180115_143255.jpg

ע"י השחלת הפלאפון מאחורי תא הכפפות צילמתי את החלק האחורי של יחידת המיזוג בשביל לבדוק אם הנורות אכן מורכבות מאחור ואם ניתן יהיה לחסוך פירוקים נוספים.

20180115_103043.jpg

וגיליתי שהן לא מאחור ... המשך פירוקים...

על מנת שאוכל לשלוף את הפנל של המזגן צריך לשחרר קודם את הרדיו. לשם כך פירוק שני ברגים שמעגנים אותו לרכב:

אחד - גישה מתוך תא הכפפות:

Capture.JPG

עבור הבורג הזהה מהצד השני נדרש לפרק את הכיסוי שמתחת להגה.

20180115_143203.jpg

עכשיו השלב הקשה... בשביל להגיע לבורג המדובר - הגישה כמעט בלתי אפשרית. זה דרש הרבה גמישות, זחילות והתפתלויות בשביל להצליח להגיע ולפתוח את הבורג הזה (שלא לדבר על לסגור אותו או לצלם את מוקומו). אני מניח שאם הייתי מפרק עוד כמה פאנלים הגישה היתה יותר נוחה, אבל ויתרתי על פירוקים נוספים מיותרים.

עכשיו ניתן היה לדחוף את יחידת הרדיו החוצה

20180115_114656.jpg

לפרק את הפאנל של המזגן

20180115_114319.jpg

להחליף את הנורה השרופה (החלטתי להחליף את שתיהן על הדרך)

Capture2.JPG

הגומי הצהוב שעל הנורות מתפרק (בעדינות, זהירות לא לקרוע), ויש להלביש אותו על הנורה החדשה שנקנתה.

לחבר את הכל בחזרה

עכשיו הכל עובד כשורה:

20180115_143725.jpg

פורסם

עבודה יפה אבל בחיי שאין לי מושג למה פירקת את שני הברגים מהצד של הרדיו - הוא יוצא במשיכה

זה יבני, לא איטלקי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בסרטון שצירפת זה יוצא במשיכה .. כנראה פירקו לפני כן את הברגים אחרת זה לא ייצא.

(כבר פירקתי בעבר את הרדיו בשביל להוסיף לא יציאת AUX. חובה לפרק את הברגים הנ"ל)/

ראה גם במדריך הבא:

http://www.suzukiswift.info/how-to-remove-the-cd-player-stereo-from-a-suzuki-swift/

כמו כן - שים לב לתגובה הראשונה ביוטיוב לסרטון ששלחת.

פורסם

נראה שהחלפת המנורה זה תהליך יחסית ארוך. כמה זמן עבדת על כול התהליך ?

בכול מקרה כול הכבוד על התיעוד למען הדורות הבאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בגלל אי הידיעה של התהליך, מה לפרק, איפה הנורה בפועל וכו זה לקח כשעה וחצי. החלק העיקרי שגזל הכי הרבה זמן זה פתיחה וסגירה של הבורג הלא נגיש שמחזיק את הרדיו. אני מניח שאם אצטרך לעשות זאת שוב זה ייקח כחצי שעה

• תוכן חדש...