Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש רו"ח בפורום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשלבי פתיחת חברה (קטנה) שתיפתח מההתחלה כחברה בע"מ למרות העלויות הנוספות הכרוכות בזה. כרגע אני בשלב של חיפוש רו"ח, וכמו תמיד אשמח לעבוד עם קולגות מהפורום, או לפחות עם כאלו שהומלצו על ידי אנשי הפורום.

אני מאזור השרון.

פורסם

הרו"ח שלי מאפשר לבצע את מירב העבודות עצמאית כך שאתה חוסך כסף התחלתי שאין לך, נותן לך הכוונה ועונה לך על כל שאלה

מתעסק בעיקר בדוח השנתי

אם אתה בקטע של לעשות דברים בעצמך אני ממליץ, אם אתה מחפש שיחזיקו לך את היד, גם את זה הוא עושה.

בכל מקרה אני מדבר מכובע של ע.מ, בחברה בע"מ החוקים כנראה שונים אז קח את דברי בערבון מוגבל.

פורסם

רו"ח טוב שווה את משקלו בזהב, לכן בחר רו"ח רזה.

אם אין חובה חוקית לפתוח כבע"מ היעוץ הראשון שתרצה לקבל הוא האם נכון לי חברה בע"מ או לא.

לא יודע מה יהיו השיקולים בבחירה אבל, תדאג לכך שלא בפעם הראשונה תדבר מול מנהל הפירמה ואח"כ תעבוד מול אחד שהוא פחות מקצוען.

בהצלחה בעסק החדש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בחר רו"ח רזה.

כי הרו"חים השמנים עושים עבודה פחות טובה?

:roll:

אם אין חובה חוקית לפתוח כבע"מ היעוץ הראשון שתרצה לקבל הוא האם נכון לי חברה בע"מ או לא.

אין חובה חוקית לפתוח בע"מ, ואין גם היגיון פיננסי לפתוח בע"מ, אבל יש מספר שיקולים שהנחו אותי בכיוון:

1. הנחיה מפורשת של זו שקובעת אצלי בבית שעוסק מורשה לא יקום ולא יהיה - העסק חייב להיות נפרד לחלוטין מהבית בכל צורה שהיא והבית צריך להיות "מחוץ למשחק".

2. נושאים תדמיתיים.

3. כניסת משקיעים/שותפים עתידית.

לא יודע מה יהיו השיקולים בבחירה אבל, תדאג לכך שלא בפעם הראשונה תדבר מול מנהל הפירמה ואח"כ תעבוד מול אחד שהוא פחות מקצוען.

השיקול העיקרי הוא בדיוק זה - מישהו שאני אתנהל מולו גם בשלב המו"מ וגם בהמשך. אני לא מחפש "פירמה", אידאלית אני מחפש מישהו שצבר ניסיון בפירמה גדולה, והיום עובד מהבית, ולא צריך לממן מזכירה, פינת המתנה, מכונת אספרסו, וכן הלאה - מחפש את אותם היתרונות כמו בללכת ל"שאפט" לעומת המרכזי של פז'ו.

פורסם

e37.png

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רו"ח טוב שווה את משקלו בזהב, לכן בחר רו"ח רזה.

:roll:

אין חובה חוקית לפתוח בע"מ, ואין גם היגיון פיננסי לפתוח בע"מ, אבל יש מספר שיקולים שהנחו אותי בכיוון:

1. הנחיה מפורשת של זו שקובעת אצלי בבית שעוסק מורשה לא יקום ולא יהיה - העסק חייב להיות נפרד לחלוטין מהבית בכל צורה שהיא והבית צריך להיות "מחוץ למשחק".

2. נושאים תדמיתיים.

3. כניסת משקיעים/שותפים עתידית.

כבעל עסק חשוב שתקרא את כל המשפטים בקפידה ראה את המואדם ואת המשכם בכחול. והרזה היה בתרתי משמע כי מה שאתה הגדרת ,כמחפש, זה רו"ח רזה.

ועכשיו למהות.

כל בנק שתבוא לבקש ממנו אשראי יבקש ממך ערבות אישית /אולי גם מאשתך, לכן הבע"מ לא מגן עליכם מפני הבנק. גם ספקים "אכזריים" יבקשו את אותה בקשה.

אם תשאל את הבנקאי , הרי לשם כך קיים הבע"מ כדי לא לערבב בין הבית לעסק התשובה שתקבל תהיה בערך זו.

אתה מאמין בהצלחת עסקך לכן מה הבעיה שתחתום. ואם אתה חושש למה שאני אסתכן.

תדמית - יאללה עברת

הסעיף השלישי , אם תגיע אליו אז תקים חברה.

שלא תבין מכאן שאני נגד התאגדות בצורת חברה בע"מ , אלא צריכים לראות את היתרונות והחסרונות בעסק הספציפי שלך ועל פי כך להחליט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השיקול העיקרי הוא בדיוק זה - מישהו שאני אתנהל מולו גם בשלב המו"מ וגם בהמשך. אני לא מחפש "פירמה", אידאלית אני מחפש מישהו שצבר ניסיון בפירמה גדולה, והיום עובד מהבית, ולא צריך לממן מזכירה, פינת המתנה, מכונת אספרסו, וכן הלאה - מחפש את אותם היתרונות כמו בללכת ל"שאפט" לעומת המרכזי של פז'ו.

היתרון היחיד יהיה בדמות שכ"ט יותר נמוך. רוב הסיכויים שתיפול על מישהו שמחלטר מהבית לצורך השלמת הכנסה או סתם איזה רו"ח סוג ג' שלא הצליח להגיע לשום מקום.

• תוכן חדש...