Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לאחר שכבר פעם שניה איבדתי את מפתחות הרכב ונאלצתי לשחזר את המפתח בעלות של 500 ש"ח(יצאתי בזול יחסית), לאחר רפרוף קצר באינטרנט מצאתי שיש אפשרות "לבטל את הסוויצ'" ובעצם להחליף אותו במערכת Start-Stop שפועלת ללא מפתח אלא עם שלט, ממש כמו ברכבים החדשים, הסרטונים ביוטיוב לא נראו מסובכים מידי אך עלו לי כמה שאלות:

1)עובר טסט? זה מעניין מישהו איך אני מניע את הרכב עם מפתח או עם כפתור?

2)הרכב עם נעילה מרכזית(אם אני מבין נכון מה זה נעילה מרכזית, שכשאני פותח את הדלתות עם המפתח כל הדלתות נפתחות/ננעלות) האם ברגע שאני מחבר את המערכת הזו לדוגמא, אני מקבל גם בעצם שלט שיפתח וינעל את הרכב? או שעל מנת לפתוח את הרכב אני אצטרך את המפתח?

3) יש למישהו הסבר פשוט איך מגיעים לחיווטים הנכונים כמו ב

, הרכב המדובר הוא ניסאן אלמרה שנת 2000.

תודה מראש לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי manzeli
פורסם

עכשיו כשיש לך את המפתח, תשכפל 2 עותקים ממנו. שכפול מפתח קיים עולה פחות משחזור מפתח כשאין ממה לשכפל

ב 400 - 500 ש"ח תוכל לעשות 2 מפתחות, שים אותם בבית. זה הרבה יותר זול, פשוט והגיוני מלהתקין מערכת שאתה מתאר.

פורסם

תודה [emoji38] , אך לא שאלתי מה כדאי, לידיעתך המערכת שאני מדבר עליה עולה 200 ש"ח ואני מקבל מערכת מתקדמת יותר ונוחה יותר.

פורסם

אתה מקבל מערכת סינית למהדרין עם פוטנציאל נזק גם למערכת החשמל בזמן ההתקנה וגם חלילה כיבוי של הרכב בזמן נהיגה כי איזה חלק סיני כשל.

אם בכל זאת אתה רוצה אתה יכול להזמין מהאינטרנט וכל מתקין מערכות יתקין לך ב 200 שקל

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מבחינת גניבה: זה לא אומר שלמעשה המפתח בסוויץ כל הזמן (שוברים אותו ומשאירים 1 מ"מ שאפשר יהיה לשלוף) ואתה שולח חשמל ישר לסטרטר? כלומר כל מי שנכנס לרכב יכול להניע אותו? או שה"שלט" זה בעצם אימובילייזר (ואז 200 ש"ח זול בצורה חשודה)?

אני לא רואה מה הקשר בין מעקף של מערכת ההתנעה והנעילה המרכזית. מה שכן, להתקין שלט נוחות למערכת נעילה מרכזית קיימת זה דווקא לא יקר ודי אמין. ולא מתערב לך במערכות בסיסיות של הרכב.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אבל מה קורה עם המפתח המקורי עם שבב? ומה קורה עם הסוויץ'? ללא מפתח בסוויץ' ההגה לא מסתובב.

צריך לפרק את הסוויץ' וגם לקמבן משהו עם האימובלייזר המקורי שמדבר עם השבב שהמפתח בכל התנעה.

פורסם

כדי שמערכת כזאת תעבוד אתה צריך כמה דברים:

1. שהמפתח המקורי של הרכב ישאר תמיד בתוך הסוויץ כשהוא במצב "מונע" (on). או לחלופין להכניס אותו כל פעם מחדש, מה שקצת מבטל את הרעיון של "לא לאבד את המפתח".

2. אם במפתח המקורי יש אימובילייזר, אתה חייב שהוא יהיה גם שם, אחרת הרכב לא יניע לא משנה מה תעשה.

3. לקודד את הנעילה המרכזית של הרכב לשלט של הכפתור ההנעה ולסמוך על זה שמערכת של 30 ליש"ט תהיה מספיק אמינה לפריצה כמו המערכת המקורית של הרכב.

בקיצור, כמו שאתה מבין, זה רעיון שעל פניו נשמע ממש טוב, אבל כשנכנסים לעובי הקורה מגלים שיש סיבה שזה לא נפוץ כמו טאסות "אפטרמארקט" או סופיות אגזוז כסופות. כי זה מסובך וכדי לעשות את זה כמו שצריך נדרשת מערכת טובה ויקרה והתקנה יסודית. דברים שיעלו יותר מאשר לשכפל גם עשרה מפתחות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...