Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים עכורים מאזדה 3 שנת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ב2013 הוחלפו הפנסים הראשיים ברכב מכיוון שהיו ממש עכורים. מצב הפנסים כיום חזר לקדמותו, מה שפוגע בבטיחות בעיקר בשעות הלילה. היום דרשתי במוסך המורשה שיחליפו לי שוב את הפנסים, בטענה שלא ייתכן שהם מחליפים ריקול בריקול. ואז בשיא החוצפה של הנציגת שירות נאמר לי "החלפת הפנסים והדשבורד הם לא ריקול אלא רצון טוב של היצרן"

רציתי לדעת, האם יש כאן עוד אנשים שמצב הפנסים אחרי שהוחלפו חזרו להיות עכורים ומה הם עשו?!

נ.ב

החלפת זוג פנסים 2800 שקל ואני חושב שזה גנבה לאור יום וניסיון להרוויח על הלקוח

פורסם

פנסי פלסטיק דוהים בשמש הישראלית ולא רק במאזדה.

עד לאחר כמה שנים, מיום ייצור הרכב, אמור היצרן להחליף בחינם? 5-10-20 שנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...