Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כיבוד הורים צריך לבוא מרצון וכבוד הדדי (שאותם הורים גם צריכים להרוויח, ולא לבוא בדיפולט), ולא מתוך "נקרעה לנו הגומיה, ועל זה אתה חייב לנו את כל הכסף שלך, יד, רגל ואשך שמאל. אה, וגם תביא לנו נכדים, לא אכפת לנו איך, אבל שיהיה לנו במה לשחק (ולהכניס להם לראש כמה ההורים שלהם חארות, במיוחד הכלבה הזאת שהבן שלנו התחתן איתה) ולהשוויץ מול השכנה ברוריה, ולהחזיר מתי שהם לא באים לנו בטוב".

MjAxMy1kMzMxYjMxMjgwODQyNTMz.png

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 322
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
הלו אתה

אנחנו במאה ה21 עדיין לא תש כוחם של החוקים העתיקים

הפסוק המלא, חובה ולצידה שכרו של הילד

כיבוד אב ואם היא מצוות עשהדאורייתא, הדיבר החמישי בעשרת הדיברות: "כַּבֵּד אֶת-אָבִיךָ, וְאֶת-אִמֶּךָ" (שמות, כ',י"א). מצוות כיבוד אב ואם היא מאותן מקצת מצוות שהתורה פירטה בהן את שכרו של המקיים מצווה זו כפי המופיע בהמשך הפסוק: "לְמַעַן יַאֲרִכוּן יָמֶיךָ, עַל הָאֲדָמָה, אֲשֶׁר-ה' אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לָך".

ובקשר למאה ה21

החוק הישראלי מחייב ילדים לתמוך בהוריהם וכבר כתבתי על כך באחד מההודעות הקודמות שלי.

הנה קישור עם הסברים

https://www.reutheshel.org.il/%D7%9E%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%93%D7%9E%D7%99-%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%A9/

החוק הזה הוא דוגמא קלאסית להתנערות של המדינה משירותים לאזרחים קשישים והעברת נטל האחריות על הילדים. לדוגמא כאשר קשיש נכנס למוסד סיעודי ביטוח לאומי גובה כספים מילדיו למרות שאותו קשיש שילם ביטוח לאומי כל ימי חייו. למה? ככה. תשלמו. וזו רק דוגמא אחת מיני רבות.

אתה לא יודע לנהל שום דיון בלי להקצין את זה לירח

למה קיצוניות? הורים לא צריכים לקבל כבוד אוטומטי. ילדים לא חייבים שום דבר להורים לא כבוד, לא נכדים ולא תשלום עבור בית אבות.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
החוק הזה הוא דוגמא קלאסית להתנערות של המדינה משירותים לאזרחים קשישים והעברת נטל האחריות על הילדים. לדוגמא כאשר קשיש נכנס למוסד סיעודי ביטוח לאומי גובה כספים מילדיו למרות שאותו קשיש שילם ביטוח לאומי כל ימי חייו. למה? ככה. תשלמו. וזו רק דוגמא אחת מיני רבות.

למה המדינה צריכה לדאוג לקשיש וילדיו לא?

האם אתה חושב שקצבת זקנה של 2000 שח שהיא לעג לרש ,ל 15 שנה נניח, היא תמורה הולמת לתשלום של 45 שנות עבודה.

למה קיצוניות? הורים לא צריכים לקבל כבוד אוטומטי. ילדים לא חייבים שום דבר להורים לא כבוד, לא נכדים ולא תשלום עבור בית אבות.

הוריך שילמו עבורך במשך 20-25 שנה את כל צרכיך מי יותר מי פחות, למה לא מגיע להם חזרה קצת מזה.

למקרא חלק מהכותבים כאן המימרה העממית

אמא אחת יכולה לדאוג לעשרה ילדים , עשרה ילדים לא יכולים לדאוג לאמא אחת נעשה מוחשי יותר ויותר

עצוב.

ככה לינק מעורר מחשבות

http://www.baba-mail.co.il/content.aspx?emailid=29411

ואשרי האיש שלא צריך להתקיים כספית על חסדי ילדיו .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כיבוד הורים צריך לבוא מרצון וכבוד הדדי (שאותם הורים גם צריכים להרוויח, ולא לבוא בדיפולט), ולא מתוך "נקרעה לנו הגומיה, ועל זה אתה חייב לנו את כל הכסף שלך, יד, רגל ואשך שמאל. אה, וגם תביא לנו נכדים, לא אכפת לנו איך, אבל שיהיה לנו במה לשחק (ולהכניס להם לראש כמה ההורים שלהם חארות, במיוחד הכלבה הזאת שהבן שלנו התחתן איתה) ולהשוויץ מול השכנה ברוריה, ולהחזיר מתי שהם לא באים לנו בטוב".

די, הרמתי ידיים

כאשר רמת הדיון יורדת לרמת ההטרלה ולא לרמת הדיון, אין מה להמשיך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הוריך שילמו עבורך במשך 20-25 שנה את כל צרכיך מי יותר מי פחות, למה לא מגיע להם חזרה קצת מזה.

למקרא חלק מהכותבים כאן המימרה העממית

אמא אחת יכולה לדאוג לעשרה ילדים , עשרה ילדים לא יכולים לדאוג לאמא אחת נעשה מוחשי יותר ויותר

עצוב.

ככה לינק מעורר מחשבות

http://www.baba-mail.co.il/content.aspx?emailid=29411

ואשרי האיש שלא צריך להתקיים כספית על חסדי ילדיו .

ילד לא יכול לכלכל את עצמו. אדם מבוגר כן. אנשים צריכים לדאוג לביטחון הפנסיוני שלהם ולא לבנות על רשת ביטחון סוציאלית בדמות ילדים. המקרה של ביטוח סיעודי מקומם במיוחד כי יוצא שהמדינה הקימה רשת ביטחון סוציאלית רק למראית עין, אך ברגע האמת הנטל עובר על הילדים.

כמובן שאם ילדים יכולים ורוצים לעזור אז שיעזרו בשמחה, אבל לחוקק חוק שאדם מבוגר ועצמאי צריך לדאוג לאדם מבוגר אחר רק בגלל קשר דם ומין זה לא לעניין.

פורסם

אימצתי את דברי בגירה

פרשתי בשיא

מרחם על ההורים שאלה הם ילדיהם.

גם אם מגיע להם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מישהו פה חישב כמה עולה לגדל ילד עד גיל 20? אז למה לא מגיע להורים ? לעזאזל איתכם על מה עובר לכם בראש שככה אתם מדברים על ההורים שלכם? עד כמה חרא אכלתם מהם? גם אם כן לא חשבתם להשתנות אולי?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

מה אתה לא מבין? בן אדם חושב שההורים שלו הביאו אותו בתור טעות / נקרעה גומיה וכן הלאה.

הוא לא ראה את ההוצאות, ההשקעה, חוסר השינה וכן הלאה.

צריך להגביל את השרשור הזה רק לבעלי ילדים ( גם אני צריך לצאת ממנו) .

כמו בפורום ייעוץ... אין רשיון אל תייעץ.

פורסם
מה אתה לא מבין? בן אדם חושב שההורים שלו הביאו אותו בתור טעות / נקרעה גומיה וכן הלאה.

הוא לא ראה את ההוצאות, ההשקעה, חוסר השינה וכן הלאה.

צריך להגביל את השרשור הזה רק לבעלי ילדים ( גם אני צריך לצאת ממנו) .

כמו בפורום ייעוץ... אין רשיון אל תייעץ.

יש לי ילד ועוד אחת עוד מעט, מה השטות הזו שהם צריכים להעריך את חוסר השינה וההשקעה הכלכלית? הם ביקשו להיוולד בכלל?

אם אני מנקה לך את השמשה בלי לשאול ברמזור, אתה חייב להעריך את העבודה שהשקעתי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה הקשר להוצאות והשקעות? אתה מנהל עסק או מגדל ילדים?

הקשר הוא שאתה מרגיש צורך להוקיר תודה לאנשים שגידלו אותך וויתרו על כל מיני דברים בחיים כי לדעתם אתה יותר חשוב. אין לזה קשר לחשבונאות.

כמובן מדובר כאן על מצב תקין ולא על מישהו שהתעללו בו בילדות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה קטע של כבוד, הוא ניתן מרצון חופשי, ואי אפשר לדרוש אותו.

אם הילדים שלי יעריכו, סבבה ואני מקווה שזה יהיה המצב. אם לא, זו לא אשמתם אלא אשמתי בלבד, היות ואני עשיתי את הבחירות, להם לא ניתנה בחירה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני בהחלט מרגיש צורך להוקיר תודה להורי. אבל אני לא *חייב*. ילד לא *חייב* להוריו שום דבר. הוא לא *חייב* לכבד את הוריו. הוא לא *חייב* לסעוד את הוריו. הוא לא *חייב* להם נכדים או כל דבר אחר.

• תוכן חדש...