Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתך זה קשקוש, זכותך לדעתך.

אף אחד לא אמר שיסע בפיאט 127 אבל מה רע באיביזה בת שנתיים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 322
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וביונדאי i10 משומשת אין כריות אויר ובלמים? לא צריך להיות קיצוניים.

הרבה יותר חשוב ללמוד לחיות בהתאם ליכולות שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם אני כל יום אביא פיצה חמה למשרד ואוכל אותה מטר ממך אתה תזיל ריר על המקלדת כמו הכלבים בניסויים של פבלוב.

אתה יודע מה זה 'השלכה'?

כמו הודעות רבות שלך בשרשור הזה, אתה מבצע השלכה של עצמך על אחר, הפעם - עלי.

תתבגר... זה מביך. הדוגמא הספציפית עליה אתה מדבר אכן קוראת יום יום במשרד (בצורה זו או אחרת) ותתפלא, היא לא משפיעה עלי.

וגם אם/כש היא תשפיע עלי, אני לא אאשים את השכן למשרד שהביא פיצה אלא את עצמי על שלא עמדתי בפיתוי... (חלק מתהליך התבגרות תקין אמור לכלול בתוכו אלמנטים של לקיחת אחריות, תנסה בהזדמנות)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

@ChemGuy85

אף פעם לא חשבתי על זה שכל פעם כשמישהו מביא עוגה, צריך לחסל אותה. במקרה שלי אנשים משום מה נעלבים כשאני לא בא. כאילו יותר עוגה בשבילם, מה הם נעלבים, מי שאוכל לבד - אוכל יותר.

מילא היו מביאים גולאש או משהו, הייתי מבין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עכשיו נחזור לתרבות צריכה. אנחנו חיים בחברה שסוגדת למותגים וסמלי סטטוס. בנקים וחברות אשראי מחלקות הלוואות כמו זבל. אנחנו מופגזים בתוכן שיווקי מהונדס על ידי מיטב המוחות בתחום השיווק וטכנולוגית מידע. אנחנו חיים בעידן של שפע צרכני שלא נראה כמותו בהיסטוריה האנושית. ההוצאות הגדולות והחשובות כגון דירה וחסכון לטווח ארוך נראות כמעט בלתי אפשריות למי שמרוויח שכר חציוני. אנחנו אפילו חוגגים חגים של קניות יום רווקים הסיני, Cyber Monday, Black Friday ועוד.

להגיד על אנשים שיודעים שמצבם הכספי רעוע ובכל זאת קונים אינפנטילים, לא בוגרים שקולים ואחראים זה פשוט לטמון את הראש בחול.

ברור שהם אינפנטילים, לא בוגרים, לא שקולים ולא אחראיים. קל להסיר אחריות מעצמך ולהאשים את הבנקים, את אנשי המרקטינג של פייסבוק גוגל ואמזון, או את "החברה" שסוגדת למותגים וסמלי סטטוס.

חשבת אולי, למשל, להתבגר ולהחליט שאתה לא סוגד למותגים ולסמלי סטטוס? שאתה לא לוקח הלוואה אם אתה לא חייב? שאתה לא מממן את הפרויקט קיקסטרטר שפייסבוק דוחפת לך לגרון והוא כל כך סודי שיש בפוסט רק תמונה מסתורית וטקסט בסגנון "לא תאמינו מה הדבר הזה יודע לעשות! כשראיתי את זה פשוט נדהמתי!" - לכו תזדיינו פייסבוק! לחצתי פעם אחת בטעות, רק פעם אחת ואתם "מציעים" לי את הפוסטים האלה כבר חודשים! לכו תזדיינו!

איפה הייתי? אה - פשוט תתבגר ואל תקנה אם אין לך כסף. זה יותר קל משנדמה לך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

אבל כמעט כולם סוגדים. מי שלא הופך למתבודד. אאוטסיידר.

לדעתך זה קשקוש, זכותך לדעתך.

אף אחד לא אמר שיסע בפיאט 127 אבל מה רע באיביזה בת שנתיים?

מה רע ב-325 קבריולט אם ההורים יכולים להרשות לעצמם? אולי ה-325 תרגיל את הילד לחיים טובים והוא ישאף להרוויח יותר כסף. איביזה בת שנתיים אולי תלמד את הילד להצטמצם ולהתשפר על סוג ב'.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אי בליעה אוטומטית של כל הנפצה של כל קשקוש פרסומי/חברתי/מותגי הופך אנשים למתבודדים ואאוט סיידרים?

כאילו...איפה אתה חי?

מה רע ב-325 קבריולט אם ההורים יכולים להרשות לעצמם? אולי ה-325 תרגיל את הילד לחיים טובים והוא ישאף להרוויח יותר כסף. איביזה בת שנתיים אולי תלמד את הילד להצטמצם ולהתשפר על סוג ב'.

זה מחנך לחוסר השגיות.

אתה אל תעשה כלום, אבא ואמא טחונים והם ידאגו לך...

זה אולי טוב לגיל הרך (גם בספק), לא לחינוך ילד בוגר בדרך לחיים עצמאיים.

אנשים כאלה נכשלים לראשונה בחייהם באוניברסיטה ונדהמים שפתאום יש מכשול בעתיד המושלם שלהם שאבא/אמא לא מסוגלים להחליק אותו.

איזה משברים הם נכנסים, הכל עד היום היה מרשמלו וחד קרנים מפזזים סביבם ופתאום בום....המציאות ישר לפנים!

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שזה לוחץ אצלך על כפתורים של קנאה.

חסר ילדים שנולדו להורים תפרנים ונשארו תפרנים גם בתור מבוגרים? כנראה האונו החלודה לא נתנה מוטיבציה להצליח בחיים... מי חשב...

פורסם (נערך)

כשהייתי צעיר לכולם היה קפוצון של fox.

היום יש לכולם מעיל או בגד שחור מחמם של Colombia או the north.

האמת שאני לא מבין איך אפשר ללבוש את אותו בגד שיש לכולם? אני מרגיש כמו רובוט או לובש מדים.

זה הופך אותי למשונה?

גילוי נאות: הזמנתי קפוצונים באליאקפרס שנראים יפים. למזלי הם נראים עלי יפה. איזה מוזר אני...

עריכה אחרונה על ידי gbguy
פורסם

כמגיא,

אתן לרייקר וג'אן לוק לדבר במקומי...

jiFfM.jpg

פורסם
עד לא מזמן גם אני חשבתי ככה, ואני עדיין לט מסיר את האחריות לגמרי מהצרכן

אבל יש וידאו ב ted על מישהו שעבר במחלקת השיווק של גוגל שמסביר את היכולות השיווק של המפלצות התאגידיות הענקיות, למה זה לא נכון בהכרח להאשים נטו את הצרכן.

כשאני אהיה בבית אני אצרף את הקישור.

טוב, אני כבר לא יכול לערוך את ההודעה שלי,

אז אני מצרף את הקישור לוידאו:

פורסם
לא ידעו. חברות הטבק הכחישו בתוקף. בשנות ה-50 ו-60 התחילו לצוף מחקרים ראשונים שקישרו בין עישון לסרטן. חברות הטבק הגיבו בקמפיין אדיר שמטרתו הייתה להציף את הקהל בעובדות שקריות במטרה להסתיר את האמת. חברות הטבק הסכימו להודות שסיגריות אכן גורמות נזק לבריאות רק ב-1998.

אתה מביא לי את שנות ה-60 של המאה ה-20 ואני מדבר על ימי הביניים.

י-ד-ע-ו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ידעו. מאז ומעולם ידעו.

אפילו עמים עתיקים יותר מימי הביניים ידעו, בעיקר בגלל שזו תצפית פשוטה עם מסקנה פשוטה.

פורסם

מאכילים כאן את הטרול על ימין ועל שמאל

כל שרשור הוא מצליח להדליק את כולם, ואני מודה - גם אותי. אני מתחיל לכתוב תגובה ובסוף פשוט סוגר את החלון כי אני מבין שחבל על הזמן שלי.

• תוכן חדש...