Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזון מהונדס כך שנישאר רעבים... ככה זה כשאין אחריות אישית, תיאוריות הקונספירציה פורחות.

המזון היום זול יותר וזמין יותר מכל תקופה בהיסטוריה, יחד עם עוד אלף ואחת דברים שהפכו מנדירים לנפוצים. מכאן ועד להטלת האשמה על ה"מערכות"... נו.

לגבי סגידה למותגים ושאר תופעות עדריות צרכניות - יש כאלה שסתם נגררים ויש כאלה (לא אינפנטילים, כן בוגרים וכו') שעוצרים לרגע, שוקלים ומחליטים שזה לא מעניין אותם. כל כך פשוט. רק דורש איזה שביב של אחריות אישית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 322
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אפשר להתמכר כמעט לכל דבר. יש מי שמתמכר לאוננות ויש מי שמתמכר למכון כושר. בכל המקרים, אין את מי להאשים חוץ מעצמך. תלמד לדחות סיפוקים, לא תתמכר לכלום ותהיה לך שליטה על חייך. ברגע שאתה מאשים מישהו אחר בבעיות שלך, אין מצב שבעולם שתצליח להתגבר עליהן. אתה בטוח יודע את זה מהירידה במשקל והחזרה לכושר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אפשר להתמכר כמעט לכל דבר. יש מי שמתמכר לאוננות ויש מי שמתמכר למכון כושר. בכל המקרים, אין את מי להאשים חוץ מעצמך. תלמד לדחות סיפוקים, לא תתמכר לכלום ותהיה לך שליטה על חייך. ברגע שאתה מאשים מישהו אחר בבעיות שלך, אין מצב שבעולם שתצליח להתגבר עליהן. אתה בטוח יודע את זה מהירידה במשקל והחזרה לכושר.

אתרי הפורנו מיבימות את הסצינות בשביל להתמכר.

בחדרי הכושר מהנסים את האוויר שתתמכר להחזיק משקולות או לרוץ על משקולות.

אפילו chemguy85 הינדס לי את המחשבות וגרם לי לכתוב את התגובה הזו.

פורסם

בקארספורום מהנדסים את הפורום, ועוד שמו לך מנהלים שמעיפים כל מיני אלמנטים אנטיסוציאליים (מה, לא יכולים לעשות כמו בFXP, לתת לכל אחד לעשות מה בא לו?), כדי שתמשיך לקרוא ולכתוב כאן, ולהכניס לחשבון בנק של בעלי הפורום עוד כסף מפרסומות וחסויות.

חזירים קפיטליסטים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בעבר אנשים לא האמינו שסיגריות ממכרות וחברות טבק מהנדסות את המוצרים בצורה כזאת שאנשים עוד יותר יתמכרו למוצר.

הפורום סובל הכול.

בקצרה: כתבת שקר.

יודעים מאז ומעולם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא ידעו. חברות הטבק הכחישו בתוקף. בשנות ה-50 ו-60 התחילו לצוף מחקרים ראשונים שקישרו בין עישון לסרטן. חברות הטבק הגיבו בקמפיין אדיר שמטרתו הייתה להציף את הקהל בעובדות שקריות במטרה להסתיר את האמת. חברות הטבק הסכימו להודות שסיגריות אכן גורמות נזק לבריאות רק ב-1998.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נניח שלא ידעו, מה זה משנה.

הנקודה היא שאין מצב שבן אדם לא קולט לבד שאין לו מספיק כסף לכל הדברים שהוא רואה בפרסומות. זה באחריותו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא צריך לגזור לא אשראי ולא צ'קים, צריך בסך הכל לפתח מנטליות של אדם בוגר ואחראי.

כל התירוצים האלה של "אנחנו הדור הראשון שחשוף מגיל צעיר לפרסומות" הם לא פחות ממגוחכים.

אינדבידואל שיודע שמצבו הכספי רעוע וקונה מוצר שהוא יודע שיתקשה לשלם עליו (ונעזוב בצד שסביר להניח שהוא גם לא צריך אותו אלא רוצה אותו) זה אינפנטיל (כתאור רמת התפתחות נפשית, לא כקללה), זה לא אדם בוגר, שקול ואחראי.

עד לא מזמן גם אני חשבתי ככה, ואני עדיין לט מסיר את האחריות לגמרי מהצרכן

אבל יש וידאו ב ted על מישהו שעבר במחלקת השיווק של גוגל שמסביר את היכולות השיווק של המפלצות התאגידיות הענקיות, למה זה לא נכון בהכרח להאשים נטו את הצרכן.

כשאני אהיה בבית אני אצרף את הקישור.

פורסם
אתה חושב שזה היה קל בסביבה משרדית שכל יום מישהו חוגג חתונה/יום הולדת/ברית מילה/בת מילה/חגים/קידום/לידה/עזיבה/אלוהים יודע מה עוד ופשוט חייב להביא את מיטב המאפים של "לחמים" או "רולדין" או של סבתא שלו?

העת המודרנית הנוכחית היא כ"כ בטוחה למחיה לאדם המערבי (בהשוואה לתקופות קדומות) שנוצרה האשליה שהחיים קלים.

החיים לא קלים, אתה לא זורם ומגיע ליעדך כי אז אתה לרוב הומלס או אחד מעלבי החיים, נדרשת השקעה יום יומית בחיים בכדי להפוך אותם לנוחים יחסית במיוחד ב 30 שנים הראשונות (והיום אולי אפשר להגיד 40).

קלים הם אף פעם לא אלא אם נולדת בנסיבות מאוד ספציפיות!

בחלק מהאשליה ותרבות הצריכה הנוכחית (לא שלפני זה לא הייתה תרבות צריכה) אשם הפייסבוק.

אף אחד מהחברים שלך לא מראה לך ארוחת בוקר של לבן וקרקר שהוא אוכל בבוקר, הוא מראה לך את היוצא דופן, את הארוחת בוקר שהוא דפק בבנדיקט, תכפיל את זה כפול מספר החברים שלך ופתאום אתה מסתובב עם הרגשה של "מה זה? איך זה שרק אני קורע את התחת וכולם רק נהנים ועושים חיים? מה זה? זובי, גם אני הולך לבנדיקט/גם אני אקנה מותגים/ גם אני אסע כל הזמן לחול/ גם אני אחליף אוטו, הרי "כולם" עושים את זה...

את חשבון הבנק הקורס ואת הריבים בבית עם האישה אף אחד לא מראה לך בפייסבוק.

ולא, פייסבוק זה לא "השטן" שאשם בהכל, ממש לא!

רק בעוד שפירסומת מנסה למכור לך שטעם החיים זה קוקה קולה ואתה לוקח את הדברים שנאמרים בערבון מוגבל כי זה פירסום של חברה מסחרית, בפייסבוק, פתאום כל ה"חברים" שלך מגדירים לך מה זה "טעם החיים" והאדם הסביר נגרר למערבולת הרבה יותר בקלות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

פייסבוק ו/או הפרסומות לא "אשמים/ות" בכלום, הם מוצרים ולנו יש את היכולת לבחור האם וכיצד להשתמש בהם. מי שלא בוגר מספיק בשביל להבין שלא כל הבחורות נראות כמו בפוסטר של FOX, לא כל הבתים נראים כמו תמונות באינסטגרם, לא כל ההריונות נראים כמו "תמונות ההריון" בפייסבוק (אגב, מה נסגר עם הטרנד הזה???) ... שיבוא לעצמו בטענות.

או או או, בעצם לא, שלא יבוא בעצמו לטענות -

שיאשים את ההורים שלו (:

(או את המדינה)

((או את הקורפריישנס))

(((או את הרפטליאנים)))

קיצר תאשימו את כולם, רק לא את עצמכם, אתם בסה"כ תוצר הטעויות של אנשים אחרים...

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

גלדיאטור הוא לא סרט פילוסופי, רחוק מכך, אבל יש שם שורה נהדרת שהקיסר אומר לבן שלו, משהוא בסגנון של "המגרעות שלך כאדם, הן הכישלונות שלי כהורה".

אני מאוד מאמין בזה.

אתה רואה את זה נהדר בדרך שבה "OLD MONEY" מחנכים את הילדים שלהם, גדלתי בסביבה שהיה שם הרבה "כסף ישן", חברה בגיל 18 הוציאו רשיון והתחילו להתנייד בכל מיני מכוניות ממוצעות לחלוטין (פונטו, קליאו וכו') ואפילו לא חדשות לחלוטין וגם זה, רק אחרי שעבדו וחסכו חלק מסכום הקניה.

צריך להיות הורה מאוד תמים בשביל לחשוב ש 325 קבריולה חדשה ונוצצת זו מתנה ראויה לבת 17 ששלשום קיבלה רשיון, גם אם יש לך את הכסף לכך ואפילו בשפע רב.

לא כי "זה לא לעניין", לא כי זה "מנכר עיניים" אלא פשוט כי אתה לא מעניק לילד שלך את החוסן הנפשי והבגרות להתמודד עם החיים בגיל צעיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אותו הורה "מפנק" מעניק לילד את הכרית אוויר שתמנע סדק בגולגולת ובלמים חדשים שימנעו תאונה מלכתחילה. אם יהיה לי את הממון וחלילה אביא ילד לעולם הזה אדאג לעטוף אותו ברכב הכי חדש ומתקדם שאני יכול להרשות לעצמי כי מעבר לעניין של חינוך לצניעות (קשקוש מוחלט) ופיתוח חוסן נפשי אני ארצה לישון בלילה בידיעה שאני שומר על הילד שלי.

פייסבוק ו/או הפרסומות לא "אשמים/ות" בכלום, הם מוצרים ולנו יש את היכולת לבחור האם וכיצד להשתמש בהם. מי שלא בוגר מספיק בשביל להבין שלא כל הבחורות נראות כמו בפוסטר של FOX, לא כל הבתים נראים כמו תמונות באינסטגרם, לא כל ההריונות נראים כמו "תמונות ההריון" בפייסבוק (אגב, מה נסגר עם הטרנד הזה???) ... שיבוא לעצמו בטענות.

או או או, בעצם לא, שלא יבוא בעצמו לטענות -

שיאשים את ההורים שלו (:

(או את המדינה)

((או את הקורפריישנס))

(((או את הרפטליאנים)))

קיצר תאשימו את כולם, רק לא את עצמכם, אתם בסה"כ תוצר הטעויות של אנשים אחרים...

אם אני כל יום אביא פיצה חמה למשרד ואוכל אותה מטר ממך אתה תזיל ריר על המקלדת כמו הכלבים בניסויים של פבלוב.

כנ"ל לגבי צריכה. לא כולם מסוגלים להתנגד כל הזמן כאשר מפגיזים אותם מהבוקר עד הערב במסרים. והמסרים בכל מקום - פייסבוק, טלוויזיה, אתרי אינטרנט, קולגות במקום העבודה שכל היום מקשקשים על השיפוץ שהם דפקו בדירה החדשה או על הרכב החדש או על החופשה בחו"ל.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85

• תוכן חדש...