Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לפני רכישה של וולוו XC60 שנת 2009.

מערכת הסאונד שם ישנה ואינה מאפשרת ניגון של אודיו דרך בלוטוס וחיבור מצלמת רוורס שהם שני הדברים שמעניינים אותי.

המערכת הנוכחית שמותקנת ברכב הינה רדיו דיסק עם מחליף של שישה דיסקים. המערכת מקורית ויחודית לדגם הרכב.

האם ידוע לכם אם ניתן להחליף את המערכת כך שניתן יהיה לנגן סאונד דרך הסלולר ולחבר מצלמה ומסך? ישנן מערכות ב איביי (דוגמא) שמצטרפות במקביל למערכת הקיימת אבל הן אינן מתחברות להבנתי לרמקולים של הרכב, הן סיניות ומכילות בעיקר GPS. זה לא מעניין אותי, שאלתי - האם ניתן להשיג כזו מערכת מפירוק?

או אולי יש איזה תחליף אחר לפתרון הבעיה שאני לא מכיר?

יש ברכב חיבור AUX. ברור לי שיש אפשרות לקנות רכיב בלוטוס ל AUX אבל אז אני נשאר עם הבעיה של מסך למצלמת הרוורס.

בשיחה עם מוסך וולוו נאמר לי שהם לא במצעים שדרוג למערכת המולטימדיה.

תודה

• תוכן חדש...