Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי הצעה לסובארו אימפרזה 2007, הק"מ גבוה - 235000 אבל המחיר טוב מאוד.

הרכב עבר טיימינג לפני 20000 ומטופל, השאלה כמה אורך החיים של המנוע וגיר ברכב הזה ואם ישכל מיני תקלות שצצות בק"מ כזה או שהוא אמין מאוד.

פורסם

במקור, רכב אמין מאוד וללא תקלות כרוניות.

אבל אתה מדבר על רכב בן 10 עם רבע מליון ק"מ על השעון ולכן הכל קם ונופל על רמת התחזוקה שעבר בחייו.

יכול להמשיך להיות סופר אמין ויכול באותה מידה להיות קן צרעות של אין סוף תקלות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה הוא מוכר? וכמה זמן הרכב אצלו?

לדעתי, אימפרזה זה לא רכב שקונים בשביל הכיף, אלא מסיבות כלכליות, בטח אם יש לו מערכת גז. מי שמוכר רכב כזה לרוב לא מוכר כי הרכב נוסע מצויין אבל בא לו פתאום על איזו אלפא, אלא כי הפסיק להיות לו כלכלי להחזיק את הרכב.

אז יכול להיות שהוא פשוט נתקל באיזו שרשרת תקלות שתוקנו והרכב יהיה אמין לגמרי לחמש השנים הבאות, ויכול להיות שלא. בכל מקרה, הייתי בודק רכב כזה הכי טוב שאפשר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה זה הכי טוב שאפשר? זה רכב של 5000 שקל :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכוונה לא היתה כמובן סתם לקחת למכון בדיקה כדי להתווכח על קצה שילדה, אלא על בדיקה של המצב המכני, הסטוריית טיפולים, וידוא ק"מ וכמה זמן הרכב היה אצל המוכר.

זה רכב ב-5,000₪ שעלול לעלות פי שתיים חודש אחרי הקניה כי צריך לתקן משהו אקוטי בגללו הוא נמכר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

שמואל תרשה לי לשאול, מדוע סובארו אימפרזה 2007 עם עתיד לא ידוע ? כי המחיר קורץ?

לרוב מה שעולה זול עולה אחר כך ביוקר.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הרכב עצמו מאוד אמין וללא תקלות מיוחדות.

הגיר יכול לשבוק חיים אבל המנוע עצמו יכול להחזיק גם חצי מיליון ק"מ. ממיר קטליטי לרוב גומר את חיו באזור 100-120 אלף ק"מ (למרות שלשלנו היה מקורי עם יותר מ200 ככה שגם פה זה עניין של מזל כנראה).

קח בחשבון שכמו שבאגירה אמר- זה רכב בן עשר עם רבע מיליון ק"מ. אם הרכב צריך יישור קו (והוא כנראה יצטרך) אז זה יכול לעלות על מחיר הרכב עצמו. מצד אחד אין לרכב הזה שום יתרון אמיתי על פני רכבים אחרים, מצד שני אין גם ממש חיסרון. רכב פשוט לאחזקה בסה"כ ואחרי יישור קו אמור לשרת אותך נאמנה

פורסם

האמינות תלויה בתחזוקה שהרכב קיבל אצל הידיים הקודמות וביחס שהרכב קיבל.

בכל מקרה, רכב בן 11 כמעט, סביר מאוד להניח שתתקל בבלאי כלשהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נכון,

ואם התקציב שלך גם ככה נמוך ובהנחה שתצטרך לעשות יישור קו, למשל החלפת 4 צמיגים יכול בקלות להגיע לחמישית ממחיר הרכב ויותר. שלא נדבר על בולמים\צלחות\שמן גיר\רצועות\ודברים נוספים שכנראה יהיה בהם בלאי שתצטרך להחליף

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

מה נפח המנוע? 1500 או 2000?

מנוע ה 1500 מאוד רגיש, ולא אמין כמו ה 1600 העתיק אותו החליף.. בנוסף, המנוע הזה מאוד רגיש להתקנה לא מקצועית של מערכת גפ"מ.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...