Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן למישהו המלצות לאוזניות גיימינג 7.1 אלחוטיות?

חשבתי על SteelSerias arctis 7 (כרגע במחיר 750 בבאג), מה דעתכם ?

יש עוד מוצרים שאפשר לקחת בחשבון ?

תודה

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק לא אתן לך לקנות את השיקוץ הזה.

חבל על הכסף.

אתה מודע לעובדה שהסאונד הוא מדומה ,אקולייזר.

אין באמת 8 דרייברים בתוך האוזניה.

ממליץ על אוזניות מוניטור שתשמש אותך לעוד כמה דברים.

פורסם

לא אלחוטיות. הן כבדות יותר, והסוללה מחזיקה בקושי 12-14 שעות. אז אם שכחת להטעין אחרי פעם-פעמיים, נדפקת.

אחרי הרבה חיפושים ובחינה של השוק הזה ננעלתי על Corsair Void. בדגם הסראונד שלהם יש אופציה להפעיל או לכבות את הסראונד. מבחינת מחירים, אלה שבארץ די דומים לאלה של חו"ל, אבל אני עכשיו מחכה לראות מה (אם בכלל) יביא איתו יום שישי השחור.

עוד אופציות טובות הן:

הייפרX סטינגר - זול, אבל איכותי ונוח. (סביב 50 דולר)

הייפרX קלאוד 2 - עוד יותר איכותי ועוד יותר נוח אבל יותר יקר (סביב 100 דולר)

סייביריה משהו (לא זוכר בדיוק) - סביב 100 דולר

סנהייזר Game One (או Game Zero היקר יותר) - 230-280 דולר. נחשבים לאוזניות הגיימינג הכי טובות שאפשר לקנות.

זה אחרי קצת פחות משנה אחרי שקניתי רייזר קראקן 7.1 שהוא פשוט הדבר הכי מחורבן שאי פעם הוצאתי עליו כסף - הריפוד של האוזניות פשוט התפורר, החיפוי של המיקרופון נקרע, הן לא נוחות, הסאונד עמוס מדי בבאס, ובאופן כללי, פשוט קקה בלבן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מה עם ה-G933 של לוג'יטק ?

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

גם כבד ובעל סוללה גרועה, אלא שכאן גם איכות הסאונד והמיקרופון פחות טובים. ואני אומר את זה כפריק די רציני של אביזרי לוג'י. התכנון המקורי היה לקנות את ה-G430, אבל "מבצע" בבאג בשישי השחור שנה שעברה תפס אותי וקניתי את הקראקן בלי לחשוב יותר מדי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש לי היום קראקן 7.1 שהוא בסדר אבל הבעיה היא שהוא מגביל אותי. אני רוצה אוזניות אלחוטיות לעמדת נהיגה שבניתי כי דיי נמאס לי ממערכת ה-5.1 שמורכבת בה (הקידוד לא הכי מוצלח לדעתי).

פורסם
לא אלחוטיות. הן כבדות יותר, והסוללה מחזיקה בקושי 12-14 שעות. אז אם שכחת להטעין אחרי פעם-פעמיים, נדפקת.

אחרי הרבה חיפושים ובחינה של השוק הזה ננעלתי על Corsair Void. בדגם הסראונד שלהם יש אופציה להפעיל או לכבות את הסראונד. מבחינת מחירים, אלה שבארץ די דומים לאלה של חו"ל, אבל אני עכשיו מחכה לראות מה (אם בכלל) יביא איתו יום שישי השחור.

עוד אופציות טובות הן:

הייפרX סטינגר - זול, אבל איכותי ונוח. (סביב 50 דולר)

הייפרX קלאוד 2 - עוד יותר איכותי ועוד יותר נוח אבל יותר יקר (סביב 100 דולר)

סייביריה משהו (לא זוכר בדיוק) - סביב 100 דולר

סנהייזר Game One (או Game Zero היקר יותר) - 230-280 דולר. נחשבים לאוזניות הגיימינג הכי טובות שאפשר לקנות.

זה אחרי קצת פחות משנה אחרי שקניתי רייזר קראקן 7.1 שהוא פשוט הדבר הכי מחורבן שאי פעם הוצאתי עליו כסף - הריפוד של האוזניות פשוט התפורר, החיפוי של המיקרופון נקרע, הן לא נוחות, הסאונד עמוס מדי בבאס, ובאופן כללי, פשוט קקה בלבן.

שלחתי בפוסט שלך את הייפר X ב 240 שח עד הבית.

את הסינהייזר ניתן למצוא ב 140$.

• תוכן חדש...