Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 45k מיני /סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני כרגע לפני רכישת רכב אני מתלבט בין כמה סוגי רכבים :

1.קיה פיקנטו 1.2 - שנים 2012-2014

2 סוזוקי סוויפט 1.2 - שנים 2011-2013

3.איביזה 5 דלתות 1.4 - שנים 2012-2014

4.פולו 1.4 - שנים 2011-2013

איזה רכב כדאי להתמקד בחיפושים מבחינת תמורה לכסף, שמירה על ערך , צריכת דלק , עלות אחזקה כוללת .

הרכב הולך לשמש כרכב שני שהמטרה העיקרית נסיעה עירונית ומידי פעם בין עירוני לא למרחקים גבוהים . עדיפות לרכב שיהיה אוטומט אבל אין בעיה גם לידני . אשמח לשמוע עוד המלצות תודה

פורסם

אם אין לך בעיה עם גיר ידני, בתקציב שלך תוכל לקנות רנו קליאו מודל 2013-2014, עם מנוע 1.2 (חלש יחסית ) או טורבו 0.9 (מעולה). רכב נוח, מרווח ובצבע אדום נראה מעולה. חסכוני ואמין.

רכב אוטומטי - סוויפט מצויינת, אפשר למצוא הונדה ג'אז היברידית 2012.

פיקנטו רכב מוצלח רק קטן יותר.

פולו\איביזה\באביה - ממליץ רק עם גיר ידני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סרחון לא בא בחשבון לא אוהב איך שהיא נראת ,

לגבי הרנו תוך שנתיים שלוש היא תרדבחצי במחירים בגלל זה לא הכללתי אותה היא נראת טוב מאוד אבל בירידת ערך והאמינות של החברה הזו מנסיון שלי לא משהו

פורסם

אם אתה מחפש רכב לסכומים האלה עדיף לך ללכת לדעתי על הפיקנטו בגלל שהיא דבר ראשון יותר נוחה מהסוויפט. נכון שהאיביזה יותר חזקה ממנה אבל, תמצא אותה בדגם יותר ישן לדעתי והיא זללנית בדלק. הפולו הכי טובה מביניהם אבל חלפים יקרים ולא כדאי לך ברכבים ישנים להיכנס לעניין של התיקונים.

פורסם

איביזה לפי מה שאומרים ידנית 1400 עושה ממוצע של 14-13 קמ לליטר , אני חושב שאני פשוט יחפש ומה שיראה כיחס הכי הוגן למחיר ושמור אני יקנה ההבדל בין ידני לאוטומט לא משנה לי כל כך יש לי עוד רכב שאיתו אני נוסע נסיעות יותר רציניות

• תוכן חדש...