Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייעוץ היה בסניף, הראה לו שיקבל שברי אחוזים דרך הבנק, אבל הבטיח 18 אחוז תשואה שנתית דרך החבר. לרוב האנשים הייתה נדלקת נורה אדומה, הקרוב תמים ולא העיפרון הכי מחודד.

מאות אלפי דולרים, סכום לא מבוטל בהחלט.

דפי חשבון של חשבון כלשהו בלונדון, לא ברור לי שכן טרם הספקתי להתעמק בחומר.

לא יודע גם לגבי הצ'קים, אבל הם חסרי משמעות בכל מקרה.

ברור לי שיש פה אשם תורם, אבל מנסים להציל מה שאפשר. מאידך, הבנק נושא פה באחריות, ויתכן שיש כאן גם עניין לפיקוח על הבנקים. אם אני שולח אדם תמים יחסית לבנק, לבנק יש חובת אמון כלפיו, כולל לוודא שהיועצים שלו פועלים לפי הנהלים. מדובר גם בכיס עמוק, אז עוד סיבה לבחור במסלול הזה.

עסק ביש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כנס לכתבה כאן - מקרה די דומה.

ynet השקעה כשלה: בנק ישלם ללקוח 4.5 מיליון ש' - כלכלה

בחלק התחתון יש את מס' התיק ודרכו אפשר להשיג את עו"ד אשר פעלו בנושא.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חסר קישור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אפילו השופטים מבינים שאתה תובע את הבנק / חברת הביטוח, כי יש להם כיסים עמוקים.

תובעים את היועץ ואת הבנק, סבבה.

הבנק בא ליועץ ואומר לו כל אגורה שאני אשלם אתה תשלם לי כי אני הולך לתבוע אותך.

אבל יש לנו רעיון

בוא נהיה באותה סירה ונהדוף את התביעה של התובע..

ואז היועץ יספר אלף לילה ולילה איך הזהיר אותו כי מדובר בייעוץ שלא במסגרת הבנק, כי מדובר בהשקעה מסוכנת מאוד בלה בלה בלה.

גם את ההעברה צריך לבצע בדרכים נכלוליות כדי לעקוף את החוקים הקשורים בהלבנת הון. ( כאן אולי ייזהר כדי לא להפליל עצמו יותר מדי ).

שאלתי לגבי דפי הבנק ולגבי השיקים כדי לדעת בכלל האם ידוע לקרוב לאן הלך הכסף?

הבנתי מההודעה הראשונה שהשיקים לא שווים את הנייר.

כמובן נסיון להפעיל את הפיקוח על הבנקים , לא יכול לחיות יחד עם תביעה משפטית .

ראה כאן

http://www.boi.org.il/he/ConsumerInformation/PublicEnquiries/Pages/Default.aspx

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ועל כן, עו"ד, אבל כולכם מתקמצנים על המלצות. נרשם :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
אפילו השופטים מבינים שאתה תובע את הבנק / חברת הביטוח, כי יש להם כיסים עמוקים.

לא נכון!

תובעים את הבנק כי ליועץ של הבנק אין שם, אין כתובת, אין ת.ז., אין טביעות אצבעות, אין לו כלום חוץ מתואר אחד בלבד והוא יועץ ההשקעות של בנק X בסניף Y.

אם הסדרן בקולנוע נותן לי סטירה, בכלל לא מעניין אותי איך קוראים לו, הבעלבית שלו ישלם וישלם הרבה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, לדעתי הלא מלומדת אתה טועה. תשווה את יועץ ההשקאות לרופא שלך בקופת החולים. אם הוא התרשל בעבודתו אתה תובע אותו אישית ואת הקופה. גם היועץ בבנק, המחתים אותך על סיכום ייעוץ, חותם בשמו ועם מספר תעודת יועץ ההשקעות (שבדרך כלל גם תלויה על הקיר מאחוריו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חובת הנאמנות בבנקים שונה משמעותית מזו של ארגונים רפואיים.

אני עובד בתחום ניהול הסיכונים ופשיעה כלכלית בבנק בחו"ל, והתפיסה היא שהבנק אחראי ועוד איך לפעולות של עובדיו כלפי הלקוחות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ניטש, אני לא בקי בניואנסים המשפטיים. מה שחשוב באנלוגיה הוא שהן בבנק והן בקופת החולים יש אחריות הן לארגון והן ל"חזית" שלו (יועץ ההשקעות או הרופא). אל תשכח שבניגוד להרבה מדינות, בארץ קופת החולים אינה מבטח קלאסי אלא ספקית השירות הרפואי ושותפה באחריות על איכותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תביעה נגד יועצי השקעות למיניהם אינה פשוטה, מכיון שהשקעה יכולה גם לשאת בהפסד. צריך להוכיח כוונת מרמה או רשלנות ברמה גבוהה של היועץ או מי מטעמו ולא רק הפסד במהלך העסקים. הגיוני גם שהחוזה עם היועץ כולל הגנות למיניהן.

תביעה נגד הבנק נראית עוד יותר קשה, שכן מן הסתם הוא לא ידע על פעילות הפקיד שלו. רק אם יוכח שידע ונתן יד לכך או עצם עין נראה שתהיה עילת תביעה נגדו.

פורסם

אני מריח פה ענייני הלבנת הון, הייתי שוקל פעמיים פניה לבית משפט/משטרה בהנחה ולכאורה והיה משהו לא תקין..

בתור עובד בנק(לא יועץ השקעות) הייתי מציע קודם כל להכין את כל הניירת שתפתור את החבר שלך מענייני הלבנת הון(הבנקים חמים על זה בעקבות הרגולציה) לאחר מכן פניה לעו"ד רציני שיגיש תלונה רצינית להנהלת הבנק ובמידה וזאת תתנער פניה לבנק ישראל, מפקח על הבנקים, והמדיה זה כבר יעשה את העבודה.

מניח שהבנק ירצה לסגור את זה בדלתיים סגורות, גם ככה המצב בהשקעות בבנקים לא איי איי וכתבה מפוצצת בYNET לא תתרום לבנק.

פורסם
לא נכון!

תובעים את הבנק כי ליועץ של הבנק אין שם, אין כתובת, אין ת.ז., אין טביעות אצבעות, אין לו כלום חוץ מתואר אחד בלבד והוא יועץ ההשקעות של בנק X בסניף Y.

אם הסדרן בקולנוע נותן לי סטירה, בכלל לא מעניין אותי איך קוראים לו, הבעלבית שלו ישלם וישלם הרבה.

למה לכתוב שטויות

על הקיר תלויה ליועץ תעודה של יועץ השקעות שאינה קשורה לא לבנק טיבי ולא לסניף בובי, אלא תעודה שניתנה לו על ידי רשות ניירות הערך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, יניב צודק (ברוח החג.. :wink: הוא צדיק)

במבחן האדם הסביר "הבנק" הוא היועץ, והיועץ הוא הבנק.

אנו יודעים את שם הבנק היכן הוא נמצא ומבחינתנו - העובדים הם עובדי הבנק.

האחריות המלאה היא של הבנק, והעובדים עושי דבריו, לא פורטים כל עובד לגופו.

ברור כי ל "בנק" - שמורה הזכות לתבוע מהעובדים את הנזקים אשר נגרמו / יגרמו לו.

במידה ועברו על הוראות הבנק.

כך כי הבנק לא חסר אונים, לבנק שמורה הזכות לפיצוי/שיפוי, במקרה של תביעה או נזקין.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ניטש, יא פסיקופט, יש לי עו"ד אחד בשבילך. היה לקוח שלי בעבר ועזר לי מספר פעמים בסוגיות קטנות וקלילות, אבל מכיר גם כמה נושאים רציניים שהוא טיפל בהם בהצלחה. תרים טלפון, תשאל שאלה או 2, ותתרשם בעצמך אם הוא חד כמו סכין או כמו לחם אחיד...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...