Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

seat leon station או mazda 6 station

liorshacham
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות סטיישן שיהיה נוח לילדים מאחור.

אחרי הרבה מחקר הגענו לכמה מועמדים סופיים.

הציעו לי סיאט ליאון סטיישן (2014, מפרטי עם קילומטראז של 30k קילומטר) מול מזדה 6 סטיישן (2014, מליסינג עם קילומטראז 90k קילומטר).

ההבדל במחיר הוא באיזור ה-15k ש"ח. מבחינת נוחות, שניהם הרגישו מאוד נוחות ומפנקות.

יש המלצות?

פורסם

המזדה היא קטגוריה אחת מעל (מכונית מנהלים), איכות הנסיעה בה גבוהה יותר מהסיאט.

אישית מעדיף מכונית מיד פרטית שטופלה לפי הספר עם קילומטראג׳ נמוך.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אולי הנתונים של הסיאט טובים יותר אבל זה נשאר בגדר "על הנייר בלבד" כאשר מתחשבים בגיר ובאמינות שלו לעומת הגיר של המאזדה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מרבית הבעיות בגיר ה-DSG היו בשנים 2009 - 2012 (גם אם תחפש בפורום, תיראה שמרבית התלונות היו במכוניות שעלו לכביש עד 2013 (ויוצרו ב-2012). מאז 2014 כמות התקלות/תלונות ירדה משמעותית, אם כי עדיין יש תלונות פה ושם אך רובם מתמקדים בשחיקה מהירה מדי של המצמדים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...