Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי אקסנט החדשה נחשפת לשוק האמריקאי, עם שינויים מינוריים ושיפורים קטנים. המתכון - כמו שהיה, ודי קרוב למה שאנחנו נקבל (מהעבודה) עוד מעט גם אצלנו. בקרוב, בחניון הקרוב לבית מגוריכם, בצבע לבן, ועם "איך אני נוהג".

יונדאי-אקסנט-2018-1.jpgיונדאי-אקסנט-2018-3.jpgיונדאי-אקסנט-2018-5.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לא יודע אם היא נחשפה עכשיו, כי חודש שעבר ראיתי את הרכב במקסיקו.

ואני יודע להבדיל בינה לבין אלנטרה לכל הספקנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תמיד מצאתי את האקסנט כאוטו נאה, העיצוב אכן יפה אך זה לא מזכיר את האקסנט הישנות יותר וחבל לפי דעתי הם הולכים עם קו ג'נרי שאנו רואים בהרבה רכבים אחרים.

פורסם

בטח בארץ בעוד שנה או יותר.

שבמהלכה היבואן יקבל מחיר סוף עונה מהיצרן וימכור כמויות לציי הרכב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם האיכות חומרים היא כמו בריו החדשה (יש כמה פריטי עיצוב זהים ) והכיול מתלים והמושבים גם, אז לפחות שתיים מהחסרונות הבולטים של הI25 כבר לא קיימים.

האקסנט הראשונה שנראית נורמלי לטעמי.

פורסם

זה בסדר תתומחר ב117000 ש"ח לחדשה (וזה עבור שווי מס), בפועל תמכר באיזור ה105000 ש"ח ולציים בפחות ע"מ ליצור בידול בינה לבין האלנטרה\איוניק.

פורסם

לטעמי הדור הראשון של האקסנט היה הנאה ביותר:

41dedeu-960.jpg

3e96deu-960.jpg

כל מה שהגיע אחריו ניסה להיות "מרובע" יותר ולהידמות יותר ויותר לאחות הגדולה.

בכלל, בדורות האחרונים קשה להבחין במבט ראשון אם זו אקסנט או אלנטרה. לפחות האיכות עצמה במגמת שיפור לאורך הדורות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...