Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בחודש הבא יש לי טיפול לפיקנטו של 5 שנים. עבר 56,000 ק"מ

כאמור יש עוד שנתיים אחריות על מנוע וגיר.

אני מתכנן מכירה בעתיד הקרוב והשאלה שלי האם ביצוע הטיפול במוסך רגיל ישפיע על האחריות? יש טעם לעשות טיפול במוסך יבואן או שאפשר לחסוך עלויות במוסך רגיל?

אם כן אשמח להמלצות על מוסכים אמינים שלא ידחפו לי משהו לא נחוץ באזור קריות/חיפה/עכו/נהריה.

כמו כן האם לדעתכם יש טעם לעשות ביטוח מקיף לאכב עם מחירון 30.000 או שאפשר לעשות צד ג' בראש שקט?

פורסם

הייתי בודק הצעת מחיר ממורשה יבואן וממורשה כללי.

כעיקרון מותר לך לבצע טיפול בכול מוסך מורשה כול עוד אתה משתמש בחלפים במאושרים ע״י היבואן. בפועל אי אפשר לדעת אם לא יערימו קשיים.

אבל, הסיכוי לכשל בגיר או במנוע ברכב שנחשב לאמין ועוד עם קצ נמוך קטן מאוד.

לכן אם ההבדל קטן הייתי ממשיך במוסך יבואן אחרת הייתי עובר למורשה רגיל.

מוסך בכרמיאל מתאים? אם כן יש באזור תעשיה מוסך

https://www.k-g-merkazi.com

לגבי הביטוח הייתי ממשיך עם המקיף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקופת אחריות המורחבת בשנים 4 ע 7 חייבים לטפל במורשה יבואן אם מעוניינים לשמור על האחריות. זה בניגוד לשנים 1 עד 3 של האחריות הרגילה. בתקופת האחריות הרגילה אפשר לטפל גם במוסך כללי.

הייתי עושה את הטיפל במורשה יבואן ומפרסם רכב למכירה "עם עוד שנתיים אחריות".

פורסם

אני לא חושב שזה נכון, אחריות מורחבת אינה מוגבלת למוסך מורשה בלבד ואינה יכולה להיות מוגבלת מבחינה חוקית, גם אם זה רשום בחוזה (חוק ההגבלים העיסקיים).

פורסם

צריך לבדוק מה בקשות היצרן עצמו, האם זו מגבלה של היצרן גם כן? (בשנתון אחריות מורחבת לאחר 3 שנים).

האם היצרן יערים קשיים לאחר מכן? צריך לבדוק את כל הנקודות הללו גם כן.

בסופו של יום, עוד טיפול אחד לא אמור למוטט אותך וכן כדאי שתעשה באותו המקום ופשוט תמכור את הרכב בראש שקט.

לפעמים, ההתלבטויות מתגמדות לעומת הפעולות שרוצים לבצע לאחר מכן.

פורסם
אני לא חושב שזה נכון, אחריות מורחבת אינה מוגבלת למוסך מורשה בלבד ואינה יכולה להיות מוגבלת מבחינה חוקית, גם אם זה רשום בחוזה (חוק ההגבלים העיסקיים).
זה מידע שהתקבל מגורם מוסמך בחברה.

• תוכן חדש...