Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גולף gti, הונדה frv, מאזדה מיאטה - מעל המחירון.

הונדה ג'אז, מאזדה 3 האצ'בק עם מנוע 2000 במחירון . יש בטח עוד. אבל הדפוס הוא או רכבי ספורט או רכבים יפניים לא נפוצים בליסינג.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סוזוקי ויטארה, קרוסאובר וסוויפט.

דייהטסו טריוס.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה חברים העניין שהרכבים שאני מחפש : פאביה ידני, מאזדה 3 1.5 , קאיה ריו 5 דל , i20 כמעט ככולם רוצים מחירון ולא תמיד הרכב מציאה.

פורסם

מחירון זאת התחלה של משא ומתן.

יש מוכרים שלא ממהרים לשום מקום, תקעו מחיר מחירון - אם יבוא מישהו וישלם, טוב. אם לא - הרכב נשאר.

יש כאלה שזאת רק ההתחלה, ראו מחירון, פרסמו - אם הוא רוצה למכור, בעוד שבועיים יוריד מחיר.

ויש כאלה שכבר הבינו מה מצב השוק, ויורידו את המחיר ברגע שיראו שיש להם קונה רציני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קרוסאובר לא נמכר במחירון.

מניסיון אישי, נמכר בכמה אלפים מתחת גם לרכב במצב טוב

הקרוסאובר שלי היה בן 3 עם 36000 ק*מ ובמצב מעולה.

הועבר לטרייד אין של קיה במחיר מחירון (ללא כל מבצע בנושא זה). המחיר שקיבלתי אומנם היה מחירון בסיסי, ללא שקלול קילומטראז' או חודשי עליה, אבל כן ניתנה תוספת על גג פנוראמי שהיה ברכב.

היום corolla cross 2022

פורסם

טויוטה קורולה 2010 יד ראשונה עם 20000 ק"מ ללא תאונות חונה בחניה מקורה,

בקיצור, תלוי מאוד במצב הרכב.

פורסם

הסוזוקי קרוסאובר שהיה לנו מהדור הקודם , אוטומטי שנת 2014 צבע חום עם בערך 25 אלף קילומטר נמכר במחיר מחירון.

עיקר נסיעתו הייתה עירונית וחוץ מלחץ בגלגלים (אם זה בכלל נחשב תקלה ) הראה אמינות מופתית.

בכל מקרה אחד הרכים שאני יותר שונא !

פורסם

המחירון המתפרסם בכל תחילת חודש לא אמור להיות המחיר בו תמכרו את הרכב שלכם בחודש העוקב.

המחירון (בהסתייגות מסויימת) אמור לשקף את ממוצע העסקאות של החודש הקודם בכל סוג / דגם רכב.

בהסתייגות - כי זה לא מדוייק, לוי יצחק מוטה לטובת חברות הליסינג ועוד כל מיני בעלי אינטרסים.

אבל באופן כללי, זאת המשמעות של "מחירון".

פורסם

הועבר לטרייד אין של קיה במחיר מחירון (ללא כל מבצע בנושא זה). המחיר שקיבלתי אומנם היה מחירון בסיסי, ללא שקלול קילומטראז' או חודשי עליה, אבל כן ניתנה תוספת על גג פנוראמי שהיה ברכב.

מה שגרע מהטבות שהיית יכול לקבל על הרכב החדש...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אז עשית עסקה מעולה.

וכמו שאמרת, קילומטרז שלך היה נמוך מאוד וייתכן ורצו ללכת לקראתך (בקיה יודעים למכור רכבים ולמשוך לקוחות)

בשוק הפרטי, קשה מאוד למכור במחירון. יש לי עמיתה לעבודה עם קרוסאובר בת 3 במצב טוב מאוד ולא מצליחה למכור כבר תקופה ארוכה, בהתחלה ביקשה מחירון ועכשיו הורידה קצת.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
מה שגרע מהטבות שהיית יכול לקבל על הרכב החדש...

ממש לא.

קיבלתי את הרכב עם מולטימדיה, מצלמה וחיישנים, פויינטר, מגלש קדמי ואחורי וחבילת גלישה לשנה.

כידוע, על הספורטאז' אין כמעט הנחות (1000 עד 2000 שקל זה הכי הרבה ששמעתי).

אני מאמין שגם במכירה אישית הייתי מקבל מחיר טוב על הסוזוקי. יד ראשונה +12000 ק"מ לשנה+צבע לבן+גג פנוראמי שדי נדיר בארץ.

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...