Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4 דגם TOP שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפלה בידי הזדמנות לרכוש את הרכב הנ"ל עם קילומטר נמוך באזור ה 40,000 ק"מ והרכב מטופל במוסך מורשה מיומו הראשון

יש סיבות שלא הייתם רוכשים את הרכב הנ"ל?

צריכת דלק גבוהה? נפילת מחיר?

בעל הרכב דורש מחירון, אולי טיפה אצליח להוריד עוד קצת..

אני מתלבט

עזרתכם בבקשה :)

פורסם

בעל הרכב לא יקבל מחירון, במיוחד בשוק של היום.

הרכב יושב טוב על הכביש, לא חזק בכלל. שילוב של הספק לא משהו עם משקל גבוה ו 4*4 קבוע, שאם נגיד הולך צמיג, אתה מחליף רבייעיה.

הרכב אמין מאוד ואיכותי מבפנים.

אני אישית מעדיף את הצורה הישנה יותר , הצורה של 2011 זקנה מידי.

הצריכת דלק בערך 1/9 1/10 משולב

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אני בעלים של דגם 2010 - זהה ל2011

הרכב אכן כבד אבל לא זריז - לא בהכרח, אתה תגלה שזינוק ל60 הוא יותר מבסדר, שיוט שקט במהירויות לא חוקיות ואחיזת כביש נהדרת וגם מטפס שיפועים היטב - הבעיה היא באזור בין 60-100 שם חסר לו כוח.

למה לא לקנות? או לפחות ממה להזהר?

מהתחזוקה!

עד דגם 2012 (לא כולל) יש לך רצועת טיימינג ולא שרשרת שצריך להחליף אחת ל7 שנים או 105KKM

אם בדגם שאתה עומד לרכוש היא באמת עשתה 40KKM - השנה אתה כבר תהיה חייב לעשות טיימינג - אם הבעלים לא עשה - תוריד לו 3K מהמחירן בלי וויכוח בכלל!

בנוסף לכך תבדוק אם הוא החליף פלאגים ומסנן משאבת דלק (בתוך הספסל האחורי) אם לא - תוריד עוד 1K מהמחירון בלי וויכוח בכלל!

בעוד 20KKM אתה גם תצטרך להחליף נוזל תמסורת ראשית ואחורית אבל על זה אין לך לדעתי מה להוריד במחירון כרגע.

לא חייבים להחליף צמיגים ברביעיות מתברר אבל זו בהחלט המלצה חמה.

מעבר לזה הרכב לא שתיין אבל לא חסכן - 1:9.5 זו הצריכה הממוצעת שאני מדווח עליה לאחר שנתיים של בעלות ולאחר חמש שנים נוספות שהרכב היה בבעלותו של אבא שלי.

למה כן לקנות אותה?

נכון זה רכב קצת כבד ונכון זה הלוק הכי פחות מושך לB4 אבל זה גם המרכב הכי נוח! המושבים נהדרים.

היא מאוד מרווחת בפנים ותא המטען גדול.

סה"כ הרכב אמין מאוד! במהלך שבע שנים התקלה היחידה שהיתה בו זו החלפת מכסה שסתומים ימין (הוחלפו שניהם - מנוע בוקסר).

ועד כמה שהרכב הזה קצת כבד (בעיקר במישור) - הוא מפצה על זה באחיזה טובה, התנהגות לא רעה בכלל! ובאופי מאוד ייחודי שמגיע משילוב הנעה כפולה קבועה עם מנוע בוקסר ותיבה רציפה (שגם אותה ברגע שאתה לומד להבין את המעט נקודות החלשות שלה היא הרבה יותר טובה ממה שעושים ממנה)

אני תכלס אוהב את הרכב הזה, יש בו משהו - וההנעה הכפולה מרגישה טוב יותר ונוח יותר מכל רכב הנעה קידמית שנהגתי עד היום.

מה אני מציע - אם הרכב אכן מציאה - תיקח אותו - אם לא, תחפש דגם 2012 שם כבר יש מעבר לשרשרת תזמון וגם מעבר של פילטר שמן למעלה המנוע במידה ואתה מתחזק בעצמך - זה ממש נוח.

ותיקח את ה2.5 ליטר - זה הבדל קטן מאוד בדלק אבל הבדל עצום בסחיבה מרכב כבד וקצת חלש לרכב עם סחיבה ראויה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תגדיר טוחן דלק ברמות - אתה יורד מ1:9.5 לאזור ה1:8 ומקבל בתמורה הבדל ניכר בתאוצת הרכב.

לי יש 2010 2 ליטר

ב2012 הם הכניסו שיפור לתיבה הרציפה.

לאבא שלי יש 2015 2.5 ליטר עם שיפורים נוספים שהכניסו שם לCVT וצריכת הדלק שלו בדגם הזה היא 1:8.5 ממוצע ויכול שכרגע קצת יותר טוב אחרי שכבר הרכב נפתח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמה כבר יותר חזק? גיר רציף ועוד כולה 20 כס, הבדל עצום זה אוברסטייטמנט.

כשאני נסעתי עליה היא הייתה נחמדה ותו לא, היא ממש לא מדביקה לכיסא ומעל 120 האוויר מתחיל להיגמר.

מה שכן, היא עדיפה בהרבה על מנוע 2.0 שזה בדיחה לכזה אוטו

Xpeng P7 LR - For me

פורסם

מעל 120 האוויר מתחיל להגמר? באיזה מצב תחזוקה הסובארו שנסעת עליה היתה?

יצא לי לשייט, אמנם פעמים בודדות ומקווה להשאיר את זה ככה על 140 בכביש 6 והרכב היה עדיין בגבול של 3K טור, לא הזיע בכלל, בלי להתאמץ.

על 100 קמ"ש ב2 ליטר (כלומר B4 2 ליטר) אתה משייט על 1600 טור! אתה לא שומע את המנוע בכלל.

על 120 אתה מגרד את ה2K טור.

ב2.5 זה בכלל חסר מאמץ

לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתונים האלה.

הדברים שיש ברכב הזה שבגללם לא הייתי רוכש אותו הם הפער ומה שקורה בין 60 ל100 וכשאתה מנסה לפתוח תאוצה משם ביחד עם התגובה של הCVT - לפעמים זה באמת מרגיז כי הרכב פשוט מנמנם לו ואין תגובת מצערת למרות שאתה לוחץ על הגז - לחיצה על הפאדל של הורדת הילוך או סחיטה יותר חזקה של הדוושה תוציא אותך מהמצב הזה ולפעמים התגובה של הרכב פשוט לא נעימה כשזה קורה.

והתחזוקה - התחזוקה במידה ואתה חי באמנה של לטפל רק במוסכים מורשים - כואבת!

בגלל זה אני היום עושה הרבה מאוד דברים בעצמי וזה בהחלט מוריד עלויות באופן ניכר.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא התכוונתי שהרכב נחנק ב 5500 סלד ב 140, התכוונתי שכשאתה לוחץ מעל 120 יש לו תאוצה מאוד אנמית.

המצב של הרכב היה מצוין, מכאנית כמובן.

אם פותש לא מחפש לנסוע מהר ורכב עם תגובתיות גבוהה יותר שיילך על הסובארו.

אם זריזות חשובה לו שיחפש רכב גודש

Xpeng P7 LR - For me

פורסם

אני באמת לא חושב שמישהו שקונה B4 2 ליטר אטמוספרית, עם תיבה רציפה, משקל עצמי גבוה הודות לגודל המרכב ותוספת המשקל של הAWD - באמת מחפש משהו שיאיץ מהר מ100-200

בוא נהיה מציאותיים - למה ציפית?

Pioneer TS-X150

פורסם

אחת המכוניות הכי נוחות שיצא לי לנהוג בהם - באחד התפקידים הקודמים שלי, זאת הייתה המכונית הצמודה שלי לפגישות מחוץ למשרד. מכונית מאד נוחה ונינוחה עם מושבים מעולים ומתלים מלוטשים. הגיר הרציף לא להיט אבל נסבל (אני לא אוהב את אופי הפעולה של גירים רציפים באופן כללי). גם איכות חומרי הדיפון לא משובחת והמולטימדיה הייתה בהתקנה מקומית (עלובה!). החיסרון העיקרי זאת צריכת הדלק הלא חסכונית בעליל (למי שנוסע יותר מ-10KM בשנה, זה יכול להיות משמעותי).

הביצועים סולידיים, אך כמובן שאין מה להשוות למנועים המטורבתים המודרנים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...