Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רוצה לקנות רכב משומש. מאיפה אפשר לקנות רכב משומש ללא תשלום מקדמה וללא מימון גוף חיצוני אם אפשר ובתשלומים חודשיים דרך הוראת קבע או צ'יקים?

תודה רבה

פורסם

תתחיל בלהרים טלפון לכל מגרשי הסוחרים שמפרסמים באתר יד2 שנותנים 100% מימון.

למיטב ידיעתי זה לרוב דרך חברות מימון חיצוניות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לקחת בבנק הלוואה לכל מטרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה שאתה מבקש ולאן שזה מוביל אותך , בדיוק כמו מה ש redroze רשם לך ( מגרשי סוחרים שנותנים מימון 100% ) זה מתכון לצרות - רכבים עם תאונות שלדה, תקלות יקרות, זיוף קילומטראז', ריבית דרקונית , טיפוסים מפוקפקים .

תעשה לעצמך טובה ותתרחק ממגרשי סוחרים עם ממון 100%.

תיקח הלוואה בבנק, חוץ בנקאי , מימון שעובד עם חברת ליסינג גדולה, ליסינג פרטי , מימון במגרש טרייד אין רשמי של יבואן רכב ( אוטו דיל, קרסו טרייד אין, כל מוביל, טרייד מוביל, אוטו סנטר, לובינסקי טרייד ועוד ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תיקח הלוואה בבנק, חוץ בנקאי , מימון שעובד עם חברת ליסינג גדולה, ליסינג פרטי , מימון במגרש טרייד אין רשמי של יבואן רכב ( אוטו דיל, קרסו טרייד אין, כל מוביל, טרייד מוביל, אוטו סנטר, לובינסקי טרייד ועוד ).

גם החברות הגדולות נותנות 100% וגם שם אתה משלם פתיחת תיק,ריביות לא זולות (דרך מימון ישיר/פמה).

היתרון הגדול ביותר של החברות הגדולוטת על מגרשי סוחרים- הסיכוי "ליפול" על רכב עם תאונת שילדה קטן הרבה יותר בהשוואה לסוחרים הרגילים (שגם רכבים חדשים שמגיעים אליהם עלולים להיות גמורים-עם תאונות קשות /ק"מ גבוה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מה שאתה מבקש ולאן שזה מוביל אותך , בדיוק כמו מה ש redroze רשם לך ( מגרשי סוחרים שנותנים מימון 100% ) זה מתכון לצרות - רכבים עם תאונות שלדה, תקלות יקרות, זיוף קילומטראז', ריבית דרקונית , טיפוסים מפוקפקים .

קרסו טרייד-אין מציעים בפרסומת עד 40000 הלואה ללא ריבית אבל כשהגעתי לממש זאת נשלחתי לסניף בנק הפועלים.

שם נאמר לי שאם אני לא לקוח הבנק הם נותנים רק חצי מערך הרכב (במקרה שלי 28000) ובנוסף זה כרוך בעמלות שונות ,

כמה ימי עסקים של אישורים ולבסוף ויתרתי

• תוכן חדש...