Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

מעוניין לשכור רכב מעניין באיטליה (צפון), אגם גארדה, ורונה, מילאן ל 8 ימים.

עברתי על כל חברות ההשכרה בארץ:

אויס, שלמה, הרץ, איסתא, אופרן.

לאף אחד מהסניפים בארץ אין רכבי קבריולט, או רכב יותר מובחר מאלפא ג'ולייטה שגם לו אין התחייבות.

ב hertz.it יש פיאט 500 קבריולט אך גרסה אוטומטית 1.2 (מניח שלא יהיה לי כיף לנסוע בהרים)

ויש FIAT 124 SPIDER אשר מחירה עולה בסביבות 700 יורו (קצת יקר)

יש גם Abarth 500 595 אבל המחיר בשמיים (קרוב ל 1000 יורו)

מצאתי דיל בחברת ההשכרה maggiore.it

על קבוצת רכבי קבריולט הביניהם או חיפושית קבריו או FIAT 124 ספיידר ב 500 יורו אך ללא כל מיני ביטוחים או ביטול השתתפות עצמית מלאה.

אני נוטה להזמין מהארץ את הרכבים רק בגלל נושא הכיסוי והביטוחים.

קיבלתי הצעה משלמה באזור ה 450 יורו עם כיסוי מלא לרכבים בקבוצת FDAR הכוללים אלפא ג'וליה או BMW 3 לטענתם דרך SIXT.

אך שהתקשרתי ל SIXT ישירות מהשדה תעופה, נמסר לי שאין להם אלפות כלל ושהאופציה תהיה אך ורק BMW.

ב EUROPCAR גם אין כלום ועל מיני קופר קבריולט רוצים גם בסביבות 800 יורו שזה נראה לי הרבה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי chesh
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אתה רוצה לשכור רכב באיטליה לא להשכיר... :)

גם השימוש במילה סניפים בארץ לא קשורה כי סניף השכרה זה הסניף הפיזי.

תנסה את Avis Select - תמצא שם דברים מעניינים כולל ג׳וליה ו124 ספיידר בין השאר, אבל לא בכל הסניפים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

שלא תעיז לקחת רכב בלי ביטול השתתפות עצמית.

הם מסוגלים להפיל עליך חיובים עצומים בגלל שריטה קטנה או פגיעת אבן.

פורסם

mg.JPG

לא ברור לי נושא הכיסויים כאן.

נותן לבחור או אופציה א'

או ב+ג

האם הסעיפים ב,ג אומרים ביטול השתתפות?

פורסם

ביטול השתתפות עצמית עושים דרך חברת ביטוח הנסיעות.

יש לפניקס בעלות של 4.5 דולר ליום (בנוסף לעלות הביטוח).

זה הכי משתלם.

פורסם

אין בעיה לקחת את החבילה הכי בסיסית שמציאים בשדה שלא כוללת ביטול השתתפות עצמית ופשוט לעשות אצל סוכן כאן?

פעם ראשונה שאני שומע

פורסם
אין בעיה לקחת את החבילה הכי בסיסית שמציאים בשדה שלא כוללת ביטול השתתפות עצמית ופשוט לעשות אצל סוכן כאן?

פעם ראשונה שאני שומע

ברור.

החברות בדר״כ מספקות כאילו ביטוח בסיסי (כאילו כי הן לא באמת מבטחות את הרכב) ואם יש מקרה של תאונה או נזק הן גובות עד 1500$ השתתפות עצמית.

הביטוח של פניקס מכסה בדיוק את זה ובעלות סבירה מאוד.

תבדוק מול הפניקס או פספורטקארד.

פורסם

לא ברור לי למה אתה מתעקש על רכב איטלקי מעניין שאפשר בפחות בעיות לשכור רכב גרמני ולהנות לא פחות בכבישים של צפון איטליה...

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מעדיף איזה הוט האצ' איטלקי ידני או פתוח

במוו וכאלו פחות מדבר אלי

ג'ולייטה יש יחסית בזול (370 יורו) מAVIS בארץ.. ה 124 יותר מושכת אותי.

רגע אז אם הבנתי נכון, לא לקחת בכלל את הביטוחים שהחברות מציעות? בדר"כ Super Cover (Excess Waiver)

ולבטח מה passportcard?

או בנוסף לביטוח של ה Super לעשות גם ביטוח מהארץ?

פורסם

יש ביטול השתתפות עצמית שעושים אצל המשכירה ויש ביטוח ביטול השתתפות עצמית שעושים בחברת ביטוח.

האופציה המועדפת היא ביטול השתתפות עצמית ולא ביטוח.

פורסם

כשאתה אומר ג׳וליטה מאוויס, אני מניח שזה דוגמא לרכב בקבוצה, ולא מובטח. מאיפה אתה אוסף את הרכב?

פורסם
כשאתה אומר ג׳וליטה מאוויס, אני מניח שזה דוגמא לרכב בקבוצה, ולא מובטח. מאיפה אתה אוסף את הרכב?

כן, לא מובטח

מהשדה תעופה של ורונה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם
מעדיף איזה הוט האצ' איטלקי ידני או פתוח

במוו וכאלו פחות מדבר אלי

ג'ולייטה יש יחסית בזול (370 יורו) מAVIS בארץ.. ה 124 יותר מושכת אותי.

רגע אז אם הבנתי נכון, לא לקחת בכלל את הביטוחים שהחברות מציעות? בדר"כ Super Cover (Excess Waiver)

ולבטח מה passportcard?

או בנוסף לביטוח של ה Super לעשות גם ביטוח מהארץ?

זה בא במקום לא בנוסף.

בדר״כ באופציה של ביטול השתתפות עצמית בחברת ההשכרה יוצאת יקרה יותר פי כמה.

כאשר אני שוכר לתקופה של מספר ימים אז סבבה.

מעל שבוע אני הולך על חברת הביטוח מאחר וההפרש גדול יחסית.

היתרון של חברת ההשכרה זה שאתה לא צריך לשלם כלום מעבר למה שכבר שילמת (אלא אם כן זה לא מכוסה כמו צמיגים למשל).

דרך חברות הביטוח במקרה של נזק אתה תשלם השתתפות עצמית לחברת ההשכרה ותקבל דו״ח מהם, אותו אתה מגיש לחברת הביטוח ומקבל את הכסף בחזרה תוך שבוע שבועיים.

זה עבד לי יופי עם קרוואן.

לגבי הרכב, בוא נאמר ככה, לפני מספר שנים הזמנתי אלפא 159 מפרארה לנסיעה לדולמיטים, כאשר הגעתי לסניף המתינה לי טויוטה יאריס...

אל תבנה על זה אלא אם כן זו חברה מתמחה ברכבים מיוחדים, או שהם מתחייבים על רכב ספציפי ולא על קבוצה.

ואני גם חושב שאיטלקיה קטנה תהיה הכי כיפית, אפילו ה-500.

פורסם

קיימים עוד הבדלים שלא סיפרו לך

במידה ועשית ביטול השתתפות עצמית בחברת ההשכרה הם לא יתפסו לך אשראי על סכום ההשתתפות העצמית וגם הבדיקה של הרכב בחזרה תהיה חפיפית.

לעומת זאת אם עשית ביטוח השתתפות עצמית בנפרד חברת ההשכרה תתפוס לך אשראי על חלק ההשתתפות העצמית. נניח 1500 יורו ובחזרה יעבירו אותך טסט שנתי במטרה לתפוס שריטות או יותר ואז יחייבו אותך במלוא ההשתתפות.

לאחר מכן אתה פונה לביטוח.

פורסם
כן, לא מובטח

מהשדה תעופה של ורונה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

הבנתי. חבל כי Avis Select לא משכירים משם. אבל אם יש לך אפשרות לשכור ממילנו (שעתיים נסיעה מורונה) זה פותח בפניך כמה אופציות מעניינות ביותר, ושם הרכב שאתה מזמין הוא הרכב שאתה מקבל.

מחירים לדוגמא ל8 ימים באוקטובר: €350 ל124 ספיידר, €388 לאברת׳ 595, €426 לג׳וליה וכו...

על איזו עונה אתה מדבר?

https://www.avisautonoleggio.it/guida-con-avis/flotta/select-series/italia.html

• תוכן חדש...