Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי מערכת אנדרואיד המוציאה 45W

הרמקולים הסטאפ המקורי שעל הרכב ברובו כבר לא עובד הוא

ארבעה רמקולים של 25W (אחד בכל דלת)ובנוסף שני טוויטרים במשולש בדלתות הקדמיות

אילו רמקולים יתנו את הסאונד האיכותי ביותר בהנחה שאני לא מתכנן להוסיף מגבר וכו ורוצה להשאר בתקציב נמוך?

אשמח לשמוע מנסיונכם איך כדאי לתקוף את הנושא, דגמים ומחירים ואם ישנה המלצה היכן לרכוש, פירקתי אתמול שלושה רמקולים מהרכב לצורך הצלבות ווידוא הריגה, כך שאין לי בעיה לעשות התקנה כזו בעצמי

פורסם

מה התקציב? ברמה העקרונית תצטרך לקבל המלצות על סטים כמה שיותר נצילים מאחר ואין הגברה חיצונית.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם

תקציב נמוך אך קצת גמיש, תלוי עלות תועלת.

אילו דגמים יספקו את איכות השמע האופטימאלית ממערכת שכזו? מה יהיו המחירים לכל השישה?

מה תהיה רמה אחת מתחת ומה אני ״מפסיד״ בכך שאלך איתם?

וכן הלאה.

תודה רבה על העזרה

מדובר בסוזוקי גרנד ויטארה 5 דלתות מודל 2007

פורסם

פיוניר למשל הציעו לי את הסטאפ הבא

מלפנים קומפוננט TSG 1605 280w

מאחור TSG 1645 2 way 250w

אין לי מושג באמת איך דבר כזה ישמע ואיזה סטאפ דומה/שונה של חברה מתחרה ישמע יותר עשיר ונקי, יוצר עמוק וצלילים ברורים יותר או לא?

אשמח לעזרתכם, אני רוצה להתכנס עם החלטה ולרכוש

פורסם

באותה בעייה כמו שלך.

לאחר חפירות רבות הומלץ לי להרכיב מקדימה קומפוננט של מורל טמפו ומאחור קומפוננט של קיקר אך לא להרכיב לאחוריים את הטוויטרים בכדי לקבל אפקט של סאב מאחור.

העלות היא בערך 1400 לשני הסטים כולל מתאמים לרמקול 6.5.

מדובר על מאזדה 3 דור 2. אשמח לשמוע חוות דעת על ההצעה הזו

• תוכן חדש...