Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות התנעת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי קיה פיקאנטו 2013 שנקנתה לפני פחות מחודש.

בסמוך למכירה שלה אבדו למוכר המפתחות והוא הלך ושכפל אותם.

אין לי מושג מי שכפל ואיפה אבל יש מדבקה עגולה על המפתח שרשום עליה Keydiy.

אתמול נתקלתי בתופעה מוזרה אחרי שאני מקיש את הקוד ברכב ואני מסובב את הסוויצ' אמור להופיע על הסקאלה רכב קטן צהוב עם סימן של מפתח בתוכו, ככה אני יודע שאני יכול להניע. כי בלעדי הסימן הזה,לא.

אתמול ניסיתי שעה להניע עם המפתח ולא הלך עד שעליתי להביא את המפתח השני וכן הצליח.

מישהו יכול להסביר את התופעה?

תודה : )

פורסם

המפתח המשוכפל ללא שבב , ולכן הוא שוכפל רק למקרי חרום כגון פתיחת דלתות מהצילנדר של הדלת..

אזי שהמוכר חסך כמה מאות שקלים בשכפול כלומר שילם 20 שקלים במקום 400

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
המפתח המשוכפל ללא שבב , ולכן הוא שוכפל רק למקרי חרום כגון פתיחת דלתות מהצילנדר של הדלת..

אזי שהמוכר חסך כמה מאות שקלים בשכפול כלומר שילם 20 שקלים במקום 400

אם המפתח ללא שבב ונועד לפתיחה דרך הצילינדר בשעת חירום, אז איך הוא מניע את הרכב? ואיך המפתח השני כן עבד?

פורסם

במפתח השני כנראה יש שבב..

יש מצב שהנעת כאשר המפתח המקורי היה ליד כשהניע עים הספייר?

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

• תוכן חדש...