Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני לא מדבר על העובדה שאחרי שהאפליקציה שלהם עודכנה לראשונה לעיצוב החדש כלום לא עבד במשך כמה ימים עד שהם תיקנו את זה. אני מדבר על כך שגם היום, שבועות וחודשים אחרי העדכון - יש המון דברים שפשוט לא עובדים.

במייקרוסופט אין QA לפני שחרור. מבחינתם אם משתמשים לא מתלוננים על משהו זה לא באג.

אצלנו נוטשים את SFB לטובת Pexip. אין לי שום משג על העלויות.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
במייקרוסופט אין QA לפני שחרור. מבחינתם אם משתמשים לא מתלוננים על משהו זה לא באג.

אתה אומר את זה מתוך ידיעה? זה מעניין.

מאז שווטסאפ איפשרו שיחות אודיו ואח"כ גם וידאו אין הצדקה לסקייפ.

לצערי לרוב ווטסאפ עדיין לא באותה רמה של סקייפ מבחינת איכות השיחה - שמע ודיליי. אבל זה משתפר. אני גם מחכה שהם יאפשרו שיחות וידאו דרך המחשב ולא רק דרך הטלפון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי שיחות וידאו - אני חושב שהיום אין תחליף מבחינת האיכות דווקא ל Facetime. וזה מבאס כי ממש מתחיל לרדת לי מאפל ואני כמעט בטוח שהטלפון הבא שלי כבר לא יהיה אפל. אם יש דבר אחד שהם עשו כמו שצריך זה את הפייסטיים..

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מזמן לא השתמשתי בסקייפ אבל Viber עובד אצלי ממש טוב, בנייד וגם ב-PC.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
אתה אומר את זה מתוך ידיעה? זה מעניין.

זה המצב בפרוייקט אחד שאני מעורב בו. אני חושד שהם נותנים דגש לאיסוף הנתונים האוטומטי יותר מאשר לבדיקות מסודרות. יש בזה הגיון כלכלי מסוים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לא רואה בזה הגיון כלכלי כשמדובר בחברת ענק כמו מיקרוסופט. זה לא שאין להם את הכסף. הם מאבדים בתמורה לקוחות שמתעצבנים על השירות ועוברים למתחרים. שלא לדבר על זה שטסטרים הם המשתמשים הכי כבדים בתוכנה ובוודאי יגלו כל מיני דברים מעצבנים שקשורים לממשק (ת'כלס, זה דברים שאפשר לגלות ברבע שעה של שימוש, אבל שיהיה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אצלנו נוטשים את SFB לטובת Pexip. אין לי שום משג על העלויות.

בתור מישהו שבדק את סקייפ פה אני כבר נעלב אישית, קשה (ואסור) לי להגיב על טענות ספציפיות על איכות המוצר :wink: אבל הסיבות העיקריות לבעיות בסקייפ הן המורכבות של הפיתרון (נסו אתם לתכנן על נייר מערכת כמו סקייפ), דרישות לא ריאליות מהמערכת (וזאת הסיבה שווטסאפ כן מצליחה, הם מקריבים תכונות על חשבון פשטות. ניסיתם פעם לשחזר גיבוי שיחות בווטסאפ או לעבור פלטפורמה או פשוט לעשות שיחה קולית ממחשב?), ופוליטיקות פנימיות בחברה שמשפיעות על הטענות הקודמות.

נכון שמיקרוסופט עוברת למודל של בדיקות פחות מעמיקות על חשבון שחרור מהיר של גרסאות ותיקונים והסתמכות על טלמטרייה אבל אם עושים את זה נכון זה לא הופך אפליקציה למליאה בבאגים וזאת הדרך המקובלת לאפליקציות מהסוג הזה. בהחלט יש לסקייפ צוות בדיקות גדול ותקציבים יותר גדולים מתקציבים של מעונות ראשי ממשלה מסוימים שנועדו רק לבדיקות

פורסם
לא רואה בזה הגיון כלכלי כשמדובר בחברת ענק כמו מיקרוסופט.

כסף לא קונה תרבות ניהול, ואם נניח רגע למען הדיון התיאורטי שקיימת שם קבוצת מפתחים כלשהי

שלא מספקת את הסחורה, להחליף אותה לגמרי יהיה מלבד התאבדות כלכלית

אולי הימור שלא יצליח גם מבחינת התוצאה הסופית.

אנחנו רואים מה קורה בכדורגל כשמחליפים רק את המאמן, גם זה לא מבטיח כלום. ;-)

עריכה:

הוזכר הביטוי ״פוליטיקות פנימיות״. טיעון מנצח, במיוחד בחברות גדולות המתנהלות בכבדות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתור מישהו שבדק את סקייפ פה אני כבר נעלב אישית, קשה (ואסור) לי להגיב על טענות ספציפיות על איכות המוצר :wink: אבל הסיבות העיקריות לבעיות בסקייפ הן המורכבות של הפיתרון (נסו אתם לתכנן על נייר מערכת כמו סקייפ), דרישות לא ריאליות מהמערכת (וזאת הסיבה שווטסאפ כן מצליחה, הם מקריבים תכונות על חשבון פשטות. ניסיתם פעם לשחזר גיבוי שיחות בווטסאפ או לעבור פלטפורמה או פשוט לעשות שיחה קולית ממחשב?), ופוליטיקות פנימיות בחברה שמשפיעות על הטענות הקודמות.

נכון שמיקרוסופט עוברת למודל של בדיקות פחות מעמיקות על חשבון שחרור מהיר של גרסאות ותיקונים והסתמכות על טלמטרייה אבל אם עושים את זה נכון זה לא הופך אפליקציה למליאה בבאגים וזאת הדרך המקובלת לאפליקציות מהסוג הזה. בהחלט יש לסקייפ צוות בדיקות גדול ותקציבים יותר גדולים מתקציבים של מעונות ראשי ממשלה מסוימים שנועדו רק לבדיקות

או, עכשיו זה מעניין.

נשאלת השאלה האם אתה מסכים איתי שיש למוצר הזה כמה בעיות מהותיות מאוד? ושים בצד רגע את המורכבות שלו - כשדברים בסיסיים לא עובדים, זה באמת לא משנה.

אם השיחה לא תעבוד ב-100% מהפעמים, או אם האפליקציה תקרוס לפעמים, או אפילו אם יקח כמה שניות שהאפליקציה תסתנכרן עם השרת - מילא. אבל אני מדבר על דברים הרבה יותר מהותיים שפשוט לא עובדים.

אגב, הדוגמא האחרונה היא קלאסית - קבל שיחה וענה במחשב ולא בסלולרי. אפילו שעה אחרי שהשיחה הסתיימה, אם תפתח את הסלולרי תגלה שהוא פתוח על סקייפ ושסקייפ טוען שאתה באמצע שיחה. רק אחרי כמה שניות הוא מתאפס על עצמו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
או, עכשיו זה מעניין.

נשאלת השאלה האם אתה מסכים איתי שיש למוצר הזה כמה בעיות מהותיות מאוד? ושים בצד רגע את המורכבות שלו - כשדברים בסיסיים לא עובדים, זה באמת לא משנה.

אם השיחה לא תעבוד ב-100% מהפעמים, או אם האפליקציה תקרוס לפעמים, או אפילו אם יקח כמה שניות שהאפליקציה תסתנכרן עם השרת - מילא. אבל אני מדבר על דברים הרבה יותר מהותיים שפשוט לא עובדים.

אגב, הדוגמא האחרונה היא קלאסית - קבל שיחה וענה במחשב ולא בסלולרי. אפילו שעה אחרי שהשיחה הסתיימה, אם תפתח את הסלולרי תגלה שהוא פתוח על סקייפ ושסקייפ טוען שאתה באמצע שיחה. רק אחרי כמה שניות הוא מתאפס על עצמו.

תגדיר מוצר... יש לסקייפ אינספור גרסאות וחלקם עברו שינויים מהותיים מהגרסאות קודמות.

אבל כן, יש בהחלט בעיות בעיקר באזורים סביב השיחה עצמה- ברגע שכבר התחברת ואתה מדבר לרוב סקייפ מתפקדת מצויין.

עוד נקודה חשובה שלא הזכרתי היא פשוט שאין מתחרים אמיתיים עם סט תכונות שאפילו מתקרב למה שסקייפ נותנת, למשל שיחות ועידה, אינטגרצייה עם תוכנות ואפילו איכות הוידאו על מחשבים מעולה.

פורסם

אתה צודק - העובדה שאיכות השיחה לרוב מצוינת היא אחת הסיבות שאני ממשיך לעבוד עם סקייפ. כשוואטסאפ יתגברו על הלג ויוסיפו תמיכה במחשב יש מצב שאעבור אליהם בשיחות עם חברים ומשפחה. בעבודה אין לי ממש ברירה, אם כי כאמור הכנסנו את זום לאחרונה וגם התנסיתי עם משהו שנקרא bluejeans שעבד סביר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אצלי בעבודה כל חדרי הישיבות מצויידים בג׳ינס הכחול, סך הכל זה עובד לא רע. האפליקציה שלהם למחשב לעומת זאת מאוד מאוד כבדה וגם לוקח לה המון זמן לעלות. כניראה שלא זו הייתה המטרה שלהם.

יום טוב גם לך

פורסם
אתה צודק - העובדה שאיכות השיחה לרוב מצוינת היא אחת הסיבות שאני ממשיך לעבוד עם סקייפ. כשוואטסאפ יתגברו על הלג ויוסיפו תמיכה במחשב יש מצב שאעבור אליהם בשיחות עם חברים ומשפחה. בעבודה אין לי ממש ברירה, אם כי כאמור הכנסנו את זום לאחרונה וגם התנסיתי עם משהו שנקרא bluejeans שעבד סביר.

האיכות וידאו של ווטסאפ מזעזעת, אבל אני מסכים שנוחות השימוש מנצחת. לשיחות קוליות אני משתמש רק בווטסאפ.

אבל למיטב ידיעתי לשימוש עיסקי או סמי-עיסקי אין מתחרה רציני לסקייפ שנותן גם מספר טלפון פיזי, שיתוף, השארת הודעות קוליות, שיחות ועידה, הודעות שנשמרות על שרת, הצפנה הקלטת שיחה וממשק לרובוטים.

לא, אני לא מקבל אחוזים ממיקרוסופט ולמעשה אשמח למצוא אפליקציה ידידותית יותר

פורסם

מה יהיה עם הסקייפ הזה... כולה רציתי לדבר עם אמא שלי.

במחשב, הגרסה הישנה, הטובה (7.16), הפסיקה עכשיו לעבוד. עזבו את זה שכל ה-UI פשוט עלוב. קודם מבקש יוזר ואז צריך ללחוץ על כפתור sign in. אז, משום מה, הוא חושב איזה חמש שניות ואז מבקש לשים סיסמא ושוב כפתור Sign in שעכשיו מלווה בכפתור זהה בגודלו וצבעו שכתוב עליו Back. שם סיסמא ולוחץ, מחכה עוד חמש שניות ואז סקייפ כותב Skype can't connect.

מצד שני, הוא מתחבר בקלות (גם אם באותה שיטה עלובה שתוארה למעלה) לגרסה החדשה (11.19) אבל כמו שציינתי, המיקרופון לא עובד וגם המצלמה לא. לא משנה מה עשיתי. הסקייפ מזהה את המיקרופון והמצלמה אבל פשוט לא משדר דרכם כלום. דקות ארוכות של משחק עם ה-settings (עד שמצאתי אותם, אגב...) לא הניבו כלום.

טוב, אז מתקשר מהסלולרי, ושוב סקייפ עם הממשק המטומטם שלו - למה לעזאזל הוא עונה כשהספיקר דולק? ומה אם אני בסביבה עם אנשים ואני לא רוצה שישמעו את הצד השני מדבר אלי? ולמה האייקונים כל כך לא ברורים שאני צריך ללחוץ על שלושה מהם עד שאני מבין מהו האייקון הנכון?

ולמה כל שיחה עם אמא שלי צריכה להיות חצי שעה שלה מדברת בלי הפסקה?

טוב, זה כבר עניין אחר :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...