Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמ;לק - סקייפ זה חרא.

כבר הרבה מאוד זמן אני מקלל את סקייפ. לרוב על בסיס יומי, כי בחברה עובדים איתם באופן קבוע.

אני חושב שאם אקח את מספר הפעמים שתוכנה עשתה לי בעיות, סקייפ תהווה בערך פי 5 מכל השאר ביחד.

מילא אם זה היה רק הממשק הנוראי שלהם, במיוחד ב-skype for business, או בעיצוב החדש שהוא אפילו יותר מבולגן וחסר הגיון מקודמו. מילא אם זה היה בכמה זמן לוקח להם לתקן דברים (רק לפני שנה הם הוסיפו סינכרון בין מכשירים שונים. לפני זה אם היית עונה במחשב זה היה ממשיך לצלצל בסלולרי, או אם כתבו לך הודעה וראית בסלולרי זה לא היה מציג את ההודעה כנקראה במחשב), מילא אם זה היה כמה זמן לוקח להם להוסיף פיצ'רים (לקח להם שנים עד שהם הוסיפו אופציית חיפוש באנשי הקשר באנדרואיד - טירוף), אבל כל כך הרבה פעמים הם פשוט לא מסוגלים לעשות את הדבר הבסיסי שהם אמורים לעשות - לאפשר שיחות.

אני כבר לא זוכר את כל המקרים שבהם פשוט לא הצלחתי לקיים שיחה פשוטה בסקייפ, אבל לאחרונה זה כבר נהיה אבסורד.

קודם כל, יש להם מין קטע מדהים שבו אם יש לך גרסה ישנה של סקייפ אתה לא יכול לדבר עם אנשים. האנשים מהצד השני רואים מין הודעה מצחיקה בסגנון "רוני צריך לעדכן את גרסת הסקייפ שלו לפני שיוכל לדבר" והשיחה פשוט לא מתחברת. היא גם לפעמים לא מתחברת סתם כי אנשים משתמשים במכשירים שונים.

ולאחרונה הם מנסים בכוח לגרום לי לעדכן את הסקייפ במחשב לגרסה עם העיצוב החדש. אז עדכנתי ואז כשהתקשרו אלי - אני שומע את הצד השני מעולה אבל הם פשוט לא שומעים אותי. רק מה - הממשק החדש כל כך גרוע שפשוט לא הצלחתי למצוא את התפריט שבו אני יכול לראות את הגדרות השמע. רק אחרי שהשיחה התחילה אפשר לראות אותן, אבל לא לשנות...

אז העפתי את הגרסה החדשה והתקנתי ישנה - שם הכל עובד בסדר. רק מה - החדשה נשארת על המחשב וכשמתקשרים אלי היא מצלצלת ולא הישנה...

טוב, הוצאתי קצת קיטור. זה רק אצלי או שגם אתם עובדים עם סקייפ וסובלים ממנה?

אגב - ניסיתי אבל אין דרך לדבר עם מישהו מהשירות לקוחות שלהם. פניתי בכמה דרכים ואין תגובה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני משתמש בסקייפ רק בפלאפון, ושם לא חוויתי אף אחת מהבעיות האלה.

אני גם ממש אוהב את הממשק החדש בפלאפון..

רק חשוב לציין, להבנתי אין שום קשר בין skype for business (lync) לבין הסקייפ הרגיל. זה חיקוי זול שמיקרוסופט עשו לעסקים והוא בהחלט מזעזע.. אפילו לשלוח תמונה אי אפשר. האפליקציה לנייד בכלל ברמה של תוכנות לוינדוס 3.11

יום טוב גם לך

פורסם

אני עובד באופן קבוע בעבודה עם -

skype for business / Lync ואין שום בעיה. קו יציב, קול+תמונה עובדים כמו שצריך.

אחת לחודשיים +- יש נתק שנמשך חצי דקה.

פורסם (נערך)

אתה עובד עם מק? בווינדוס סהכ אין בעיות מיוחדות . במק התמיכה שלהם פשוט בדיחה . חודשים לקח להם לתקן בעיה שכדי שיהיה אפשר לעשות שיתוף מסך הייתי חייב לעשות שיחות וועידה. כלומר כל פעם שהייתי בשיחה ביקשתי מחבר שיעלה גם וישים על מיוט . לפני חודש לקוח דיברתי איתו עבר לzoom ולכן הייתי צריך להתקין גם . לא נתקלתי שם בבעיות

עריכה אחרונה על ידי IsraelR

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

רק חשוב לציין, להבנתי אין שום קשר בין skype for business (lync) לבין הסקייפ הרגיל. זה חיקוי זול שמיקרוסופט עשו לעסקים והוא בהחלט מזעזע.. אפילו לשלוח תמונה אי אפשר. האפליקציה לנייד בכלל ברמה של תוכנות לוינדוס 3.11

אני לא משתמש באפליקציה לנייד של SFB, למזלי. אבל לאחרונה הסקייפ הרגיל דווקא עושה לי יותר בעיות.

אתה עובד עם מק? בווינדוס סהכ אין בעיות מיוחדות . במק התמיכה שלהם פשוט בדיחה . חודשים לקח להם לתקן בעיה שכדי שיהיה אפשר לעשות שיתוף מסך הייתי חייב לעשות שיחות וועידה. כלומר כל פעם שהייתי בשיחה ביקשתי מחבר שיעלה גם וישים על מיוט . לפני חודש לקוח דיברתי איתו עבר לzoom ולכן הייתי צריך להתקין גם . לא נתקלתי שם בבעיות

אני עם ווינדוס, לא יודע איך זה עם מק. גם אצלנו עברו לזום אבל רק חלקית.

מעניין שאחרים לא נתקלו בבעיות כמו אצלי. עכשיו למשל הגרסה הקודמת (עיצוב ישן) של סקייפ במחשב פשוט לא מתחברת. אני מכניס יוזר וסיסמא והיא חושבת קצת ומודיעה לי שמשהו לא בסדר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סקייפ זה חרא, נקודה. פעם זה היה טוב, היום חרא.

בסקייפ הרגיל כל פעם שאני מנסה להתחבר היא נותנת לי הודעה בסגנון של "כבר אמרתי לך מליון פעם שאני חרא של אפליקציה, תמצא כבר תחליפים וזהו!" (או במילים אחרות לא נותנת לי להיכנס למרות יוזר וסיסמה נכונים - בעיה כמו של רוני - נשברתי לפני שניסיתי עדכון גרסה). בעבודה עבדנו עם SFB, שבפני עצמו היה מקור לא אכזב לדאחקות על חשבונו (או במילים אחרות, הוא אף פעם לא באמת עבד וכיון שה IT שלנו התעקש עליו והבוסים לא היו מוכנים לשלם על פתרונות אחרים, אנחנו נאלצנו למצוא אלטרנטיבות יצירתיות).

פורסם

אני בשוק, אני פשוט המומה שעוד לא הזכירו את slack.

אזהרה, המעבר ל-slack לא רק ישפר לך את איכות החיים,

אלא ישנה לך לגמרי את האופן שבו החברה (יענו קומפני) מתפקדת.

באופן ספציפי, לשירות השיחות של slack לקח זמן להתרומם, בינתיים נראה בסדר אבל לא ברמה של zoom שבינתיים, לפחות בשיחות ועידה מרובות-משתתפים-ויבשות, מספק את הסחורה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני חיבבתי את סלאק אבל מהר מאוד כולם נטשו לשיחות בוואצפ ואם ממחשב אז HANGOUT.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עברנו לפני חודשיים מ Cisco WebEx ל

skype for business

יש ירידה באיכות אבל זה עובד וחוסך מליון דולר בשנה, קשה להתווכח עם זה..

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
אני בשוק, אני פשוט המומה שעוד לא הזכירו את slack.

השתמשנו בסלאק לזמן מסוים, אבל החברה לא הסכימה לשלם אז עברנו ל-teams של מיקרוסופט שאנחנו מקבלים כחלק מהחבילה של האופיס 365.

teams מאפשר גם שיחות (סבירות) אבל הממשק שלו גם מעצבן, אם כי בדרך אחרת משל SFB.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

החברה לא הסכימה לשלם... נו טוף, עבדים של מיקרוסופט כמו שלל חברות אחרות. אין לזה פיתרון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הסיבה היא שהם נרכשו על ידי מייקרוסופט שהם חברה על הפנים.

כנ"ל לינקדין, למרות שלינקדין היה על הפנים גם לפני שנרכשו.

אני פשוט לא מבין למה חברות שיושבות על ערימות של כסף כמו זבל לא יכולות להוציא מוצר נורמלי למשתמש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כי ליצור חוויית משתמש טובה זה הדבר הכי מסובך שיש, בסדרי גודל. הרבה יותר מסובך מקריפטוגרפיה או אבטחת מידע, סתם דוגמאות בשלוף, בלי שום כוונת זלזול חלילה.

פורסם
כי ליצור חוויית משתמש טובה זה הדבר הכי מסובך שיש, בסדרי גודל. הרבה יותר מסובך מקריפטוגרפיה או אבטחת מידע, סתם דוגמאות בשלוף, בלי שום כוונת זלזול חלילה.

לא מסכים איתך. כלומר, כן מסכים איתך שזה מסובך, אבל לא מסכים לגבי יצירת מוצר נורמלי שעובד.

שים לב שאני לא מתלונן פה על כל מיני פיצ'פקס שסתם מציק לי. יש המון כאלה, אבל שמתי אותם בצד כי הבעיה שלי הרבה יותר מובנית - סקייפ נכשלים פעם אחר פעם בדילבור המוצר הבסיסי שלהם. יש הבדל ענק בין ממשק לא טוב במיוחד, לבין מוצר שפשוט לא עושה את מה שהוא אמור לעשות.

איזו מין חברת תוכנה נכשלת פעם אחר פעם ב-backwards compatibility? ואני לא מדבר על העובדה שאחרי שהאפליקציה שלהם עודכנה לראשונה לעיצוב החדש כלום לא עבד במשך כמה ימים עד שהם תיקנו את זה. אני מדבר על כך שגם היום, שבועות וחודשים אחרי העדכון - יש המון דברים שפשוט לא עובדים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...