Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסאב החזק בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גוקר

המגבר הוא 500.2 ולא 500A2 שניהם ישנים או תקרא להם OLD SCHOOL .

שאל את אוטופרט הם יסבירו לך מה ההבדל ביניהם .

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב דבר ראשון אני רוצה להגיד לכם שאתם מגזימים עם הסטרוקר הוא בכלל לא שווה ת'מחיר שלו למרות שהוא 1000RMS הווגה ווגה שהוא 400 RMS הרבה יותר חזק ממנו ופיונר יש להם הרבה הגזמות נגיד ה305 רשום שהוא 400 RMS וזה חרטה שלי הוא 250RMS ולא רואה ת'פיונר הכל גם תלוי בנצילות וב V-MAX שלו

לגביא מגבר שיחזיק אותו אני מאמין שה1000BD יפתח אותו כמו שצריך ויותר

האוזניים שלך מודדות הספק RMS ?

(אני לא רואה דרך אחרת שתוכל לבוא ולתת טענה מסוג זו, אם הן לא היו מודדות הספק RMS, או לפחות שומעות את ההספק שהסליל מקבל ..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני ממש לא מדבר על ההספק ההפך ההספק זה לא הדבר היחיד שקובע אני אומר שהסטרוקר שהוא 1000 RMS יותר חלד מהווגה ווגה שהוא 400RMS אני מדבר פה על מה יותר חזק

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אם אתה טוען שלהספק אין השלכות חד משמעיות בנוגע לתוצאה המתקבלת, אז מה פיתאום עירבת את ההצהרות של פיוניר ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

MIKII

איו משמעות כאן למה יותר חזק אפילו בפיקים (שיאים) קצרים .

כדי לדעת מה באמת יותר חזק צריכים לנסות במספר תדרים (ברוחב פס מסוים) ולא רק ב 55 הרץ.

תאמין לי הסטרוקר לא פראייר .

פורסם

אני אומר שכמו שאומרים שפיונר 400RMS ושלי 250 והוא לא רואה את הפיונר

ולא שאני מזלזל בסטרוקר אבל הוא ממש לא שווה ת'מחיר שלו

פורסם

מצד אחד אתה אומר שלהספק אין יחס ישיר לעוצמה שתקבל.

מצד שני אתה בא ואומר, "יש לי 250 וואט, לפיוניר יש 400, ושלי יותר חזק".

"פיוניר שקרנים".

אתה בכלל עוקב אחרי מה שאני כותב ?

תקרא את דברייך ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

MIKMIK אתה היית במפגש האחרון ברמת גן לא ?

אני הייתי עם בVTI השחורה עכשיו אני רוצה ת'דעה שלכם איזה סאב דופק יותר שלי או 305 של פיונר ???

ככה שאני אומר שאתם סתם תופסים מהסטרוקר כי הוא 1000RMS ומעשי הווגה ווגה יותר חזק

פורסם

אבל זה לא נכון, בסופו של יום בתחרות SPL אמיתית הסטרוקר חזק יותר.

בתנאים ממוצאים של מגברים "נורמליים" ותיבות "סבירות" רוב הסיכויי שהווגה ווגה יהיה יותר חזק.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

mikiii אני חושב שאתה צריך לקרוא טוב טוב את מה שאתה כותב.

אני לא בטוח שששמת לב למה כתבת מלכתחילה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הוא פשוט לא מבין מה הוא כותב, גם אם הוא ישמע עכשיו AUDIOBAHN 5000W בסבאנה ו305C בהאצ'בק הוא יחשוב שה305C יותר חזק...

בקיצור יש לך הרבה מה ללמוד (אפשר לעשות את זה בFAQ).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ברור שהתיבה משנה הכל יש לה חלק גדול באיך הסאב ידפוק

אבל אני אומר שהרבה ולא חסר אנשים קונים את ה305C בגלל שהוא 800W 400RMS אז הם שומעים את ההספק הזה אז חושבים שזה חזק וגם ככה לדעתי הסטרוקר זה מה שאני בא להגיד בזה

• תוכן חדש...