Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסאב החזק בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתה טוען שהפיוניר הוא לא באמת 400 וואט ?

או שאתה טוען שה400 וואט של הפיוניר, לא נותנים תוצאות טובות ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע אני לא שמעתי אותו על מגבר של 2000RMS כמו שאתם אומרים שצריך בשביל לפתוח אותו. אבל על מגבר 1000BD אני יודע שהווגה ווגה יותר חזק

הוכחות אין לי כי אין לי את כל זה

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

לא יכולתי שלא להתערב....

עיון קצר בתר'ד הביא אותי לתמונות האלו....

ואני ממש לא מבין את זה....עד כמה שזה מדהים.

זה האודיובאן.

festiva%204.jpg

mini-AUDIOBAHNAWT34X.jpg

פורסם

זה קולט YES?

חחח איזה מצחיק זה נראה...

אגב אין מצב שהגאסטי הזאת בגודל התיבה שמתאימה לסאב (ואני מתכוון לרכב עצמו, לא למקום אלא לרכב!)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני אומר שחוץ מה RMS יש עוד דברים שקובעים את העוצמה כמו התיבה וה X-MAX וזה שהסטרוקר (לדוגמא) הוא 1000RMS זה לא אומר שהווגה ווגה לא יותר חזק

פורסם
אני אומר שחוץ מה RMS יש עוד דברים שקובעים את העוצמה
אני יודע את זה כבר.

הוכחות אין לי כי אין לי את כל זה
אז אני מבקש ממך לא סתם להטעות אנשים.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

שי עם כל ההערכה שלי אלייך ולידע שלך מיקי צודק הסאב שלו נשמע כמו שלוש פיונירים ביחד...

אני הייתי במפגש האחרון ישבתי בתוך הקורדובה הירוקה שלי מוזיקה פתאום אני מרגיש את הכיסא רועד מהסאב של ההונדה שלו זה באמת היה משהו עם הרבה כבוד...

דפיקות כאלה מסאב אחד עוד לא יצא לי לשמוע חוץ מאצל יוני באוטו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני לא אמור להוכיח אני לא טענתי שום דבר, אתה זה שטוען פה שX יותר טוב מY

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
שי עם כל ההערכה שלי אלייך ולידע שלך מיקי צודק הסאב שלו נשמע כמו שלוש פיונירים ביחד...

אני הייתי במפגש האחרון ישבתי בתוך הקורדובה הירוקה שלי מוזיקה פתאום אני מרגיש את הכיסא רועד מהסאב של ההונדה שלו זה באמת היה משהו עם הרבה כבוד...

דפיקות כאלה מסאב אחד עוד לא יצא לי לשמוע חוץ מאצל יוני באוטו...

שלך? תתחדש...:wink:

פורסם

חחחחחחחחחח קטע מטורף חחחח אופס בטעות רשמתי שלי איציק אתה רואה מה המוזיקה שלך עשתה לי!

עריכה:

התכוונתי לרשום בלי מוזיקה מרוב האיכות בקורדובה רשמתי שלי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאל, מיקי לא צודק.

מיקי משנה את דבריו הודעה אחרי הודעה אחרי הודעה.

מיקי אפילו לא יודע מה הוא אמר מלכתחילה, והוא לא מבין למה בכלל פניתי אליו.

מיקי טען שפיוניר מגזימה בהצהרות שלה, משום שהיא כתבה על הסאב של ה305C ,

400 וואט אר אמ אס.

אז שאלתי אותו אם האוזניים שלו יכולות לשמוע הספק, והן מהוות מדד להספק שהסליל מקבל.

לאחר מכן הוא בכלל ענה על נושא אחר, ועבר לנושא שונה אחר, וכו וכו .....

מסקנה, הוא לא עיקבי.... את ההשלכות של זה כל אחד יעשה עם עצמו ;)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

סבבה אולי ההצהרות ואת מה שהפיוניר מקבל אנחנו לא יודעים ובעצם לא אולי אנחנו לא יודעים לפי האוזניים אבל הסאב שלו בפועל נשמע חזק מאוד שי לא יודע איזה פאקטור עושה לו את זה אבל הוא נשמע ממש חזק...

פורסם

לא חלקתי על העוצמה של הסאב שלו.

לא שמעתי אותו ואין לי מושג בכלל איזה סאב יש לו.

חלקתי על העובדה שהוא טען שבגלל שהסאב שלו, נשמע חזק יותר .. אז זה משליך משהו לגבי ההספק של הפיוניר ..(מה הקשר?!)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני מנסה להסביר לך מה מה כוונה שלי

ולא אמרתי להסליל לא מקבל את ההספק שרשום אמרתי שאם זה 400 RMS זה לא חייב ליות יותר חזק מ250 RMS ואיזה סאב יותר חזק אני בטוח שאפשר לשמוע באוזן ואם תעשה השוואה בין שלי ולפיונר אז שלי יותר חזק

• תוכן חדש...