Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסאב החזק בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב דבר ראשון לא התכוונתי לסאב V-MAX התכוונתי בנתונים של הסאב יש שם את הנתון הזה

מה אתה אומר על איזה אחד מרחובות שיש לו ת'מגבר 1000BD של רוקפורד ויש לו סטרוקר והסאב שלו מוציא רק 130 DB ???

הX-MAX זה הנתון של כמה המברנה זזה קדימה ואחורה נגיד הסטרוקר זה 17 מ"מ והווגה ווגה זז 14 מ"מ ורוב הסאבים הרגילים זזים בסביבות 8

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמתם לב המגבר הוא 8110RMS X1 CHANNEL

2600 Watts RMS x 2 channels at 4 ohms

and ≤ 1%THD+N

8110 Watts RMS x 1 channel at 4 ohms,

14.4V supply and ≤ 1%THD+N

7400 Watts RMS x 1 channel at 1 ohm,

14.4V supply and ≤ 1%THD+N

זה נכון ? או לא ???????????????

@@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@

פורסם
MIKIII התכוונת XMAX ?

V-MAX זה דגם של VEGA !

כשיהיה לך מגבר של 1400 וואט RMS (כמו שיוני מאוטופרט משתמש)

ותחבר אותו על הסטרוקר אז נראה מה הסטרוקר שווה,

עד אז אל תקטול אותו. כנראה שה VEGA יתן יותר SPL אבל תן לסאבים הללו לעבוד 5-10 דקות בהספק כזה ואז תראה מה קורה ל VEGA (עוף צלוי)

המשמעות של הספק גבוה היא גם לעמידה בהספק גבוה לאורך זמן מבלי להשרף !

כדי שנוכל לדפוק את השמיעה בטוח מבלי לגרום נזק לרמקול .

המגבר של יוני הוא 500A2 הישן מאוד של רוקפורד (הכרום).

הוא מספק 1000 וואט למיטב ידעתי.

פורסם
טוב דבר ראשון לא התכוונתי לסאב V-MAX התכוונתי בנתונים של הסאב יש שם את הנתון הזה

מה אתה אומר על איזה אחד מרחובות שיש לו ת'מגבר 1000BD של רוקפורד ויש לו סטרוקר והסאב שלו מוציא רק 130 DB ???

הX-MAX זה הנתון של כמה המברנה זזה קדימה ואחורה נגיד הסטרוקר זה 17 מ"מ והווגה ווגה זז 14 מ"מ ורוב הסאבים הרגילים זזים בסביבות 8

אולי זה בגלל שאין לו מספיק חשמל ברכב...

אולי בגלל שרוב הסיכויים התיבה לא מתאימה (הסטרוקרים דורשים תיבות ענקיות)..

אולי התכנון כולו שגוי כולל פאזות ומיקומים. ואולי התדר בדיקה היה נמוך/ גבוה מידי...

הקיצור זה לא אומר יותר מידי (אני "כמעט" מסכים עם שי)

ולגבי המגבר הזה של JBL אם אני לא טועה היה פה לא מזמן תמונות של וואן עם 8 סאבים של רוקפורד RF עם 6 מגברים כאלה והרכב הוציא 169.3.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לא אח שלי הוא השקיע בהכל והחליף אלטרנטור ויש לו כבל ואין סיבה שהמגבר לא יפתח את הסאב פשוט הסאב הזה סטוקר הוא ממש לא שווה את המחיר כי אם תעשה השווה אחד לאחד באותו מגבר תיהיה בטוח שהווגה ווגה יותר חזק

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
לא אח שלי הוא השקיע בהכל והחליף אלטרנטור ויש לו כבל ואין סיבה שהמגבר לא יפתח את הסאב פשוט הסאב הזה סטוקר הוא ממש לא שווה את המחיר כי אם תעשה השווה אחד לאחד באותו מגבר תיהיה בטוח שהווגה ווגה יותר חזק

העניין הוא שהסטרוקר שלא כמו הווגה ווגה לא ממש מיועד למערכת יומיומית. התיבות והחשמל שהוא דורש עצומות. בתחרויות אני מאמין שנותנים לו באיזור ה2000 אם לא יותר RMS (פיק) בתיבות עצומות (אם אני לא טועה באיזור ה5 (רגל רבוע)

לעומת זאה הווגה הרבה יותר נציל ואני מאמין שהוא גם נשמע טוב יותר (לא יכול להשוות לא שמעתי את שניהם ברמה של השוואה)

אופל קורסה 2003

פורסם

הנה סאב יותר חזק וגם של חברה הרבה הרבה יותר טובה:

רדו עד למטה ..לסוף לסוף..נתנוט את זה אבל פה זה לינק מיחנות ויש לו גם מחיר שווה לכל כיס..

http://www.carstereoworld.com/audiobahn/ab15sub.html#anchor408198

34” LINEAR COMPRESSION

Dual 2ohm

Titanium/Aluminum Cone

650 oz. Strontium Magnet

Power Handling: 5000 watts R.M.S.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הנה סאב יותר חזק וגם של חברה הרבה הרבה יותר טובה:

רדו עד למטה ..לסוף לסוף..נתנוט את זה אבל פה זה לינק מיחנות ויש לו גם מחיר שווה לכל כיס..

http://www.carstereoworld.com/audiobahn/ab15sub.html#anchor408198

34” LINEAR COMPRESSION

Dual 2ohm

Titanium/Aluminum Cone

650 oz. Strontium Magnet

Power Handling: 5000 watts R.M.S.

נכון, הוא יותר חזק אבל הנצילות של שניהם (של זה ושל הפיוניר בתחילת השירשור) 88DB...
פורסם

וסאב אחד מעל זה שנתנו פה הוא 97 ו1200 RMS ו18 אינצ, גם יהיה יותר חזק...

הקיצור לא יותר מידי קש למצוא סאבים חזקים יותר...

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...