Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיקנטו של אמא שלי טוטל-לוס (כולם בריאים ושלמים) ואני מחפש רכב בשבילה.

מכיון שזו כבר הפעם השניה, חשבתי לשים דגש על בטיחות בנוסף לאמינות.

בונוס אם:

- השנתון 2014 ומעלה

- הביצועים טובים יותר מהפיקנטו (אמא שלי התאכזבה מאיך שהפיקנטו מאיצה :roll:).

המלצות יתקבלו בברכה.

המון תודה!

פורסם

מה היה הגורם לתאונות הקודמות?

אולי רכב שמאיץ יותר לאט זה לא דבר רע?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הייתי שוקל את הגאז בעלת מערכות בטיחות כמט בלימה אוטונומית עירונית.

מעבר לזה הרכב אמין, מרווח לדעתי יכול להתאים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חשבתי להציע גודג' ראם עם ארגז מוארך, אבל שמתי לב שזה כנראה באשמתה, אז חבל על שאר משתמשי הכביש. אולי באמת עדיף קורס נהיגה, או בכלל כרטיסיה?;)

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

זאת הגנה נגד פתיחת דלתות על הרכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
השאלה למה נעשו התאונות באשמתה או לא באשמתה.

תודה לכולם על התגובות.

התאונות היו באשמתה. ואני מסכים שכרטיסיה (תחבורה ציבורית/מונית) היא הפתרון, אבל אמא שלי לא מסכימה, ואם כבר היא רוכשת רכב חדש, אז לפחות שיהיה משהו שמתאים לה. התאונה האחרונה היתה התנגשות ברכב מקדימה במהירות של 40 קמ"ש עקב התחלפות הרמזור מירוק לאדום תוך כדי התרכזות יתר בוויז ולא בכביש. אני מניח שמערכת בלימה אוטונומית (או לפחות התראה) הייתה מונעת את התאונה הזאת, מה שמוביל אותי לשאלות הבאות:

- בחנתי את המפרט של היאריס והגאז' - ונראה שמערכת הבלימה האוטונומית שלהן פועלת על 30 קמ"ש. לעומת זאת בפיקנטו החדשה(2017) המערכת תפעיל בלימה מלאה עד 75 קמ"ש ובלימה חלקית מעל 75 קמ"ש. האם הפיקנטו החדשה היא אופציה ראויה?

- האם היאריס והגאז' בטוחות יותר מהפיקנטו החדשה למרות שמערכת הבלימה האטונומית שלהן עובדת רק עד 30 קמ"ש?

- מה לגבי מאזדה 3 2016 עם בלימה אוטונומית עד 80 קמ"ש?

תודה!

פורסם

בטיחות זה מכלול של דברים ולא רק ממתי הבלימה האוטונומית מתחילה לעבוד.

כנס לאתרים כגון יורו ncap או iihs לראות ציונים במבחני ריסוק.

פורסם

אני מצטער להגיד את זה, וזה לא מתוך זלזול כלפי אימא שלך.

אבל אם היא לא מסוגלת לנהוג נכון עדיף שתירד מהכביש עד היום היה לה מזל וכן להיכנס במכונית מאחור זה מזל.

פעם הבאה היא עלולה לפגוע בהולך רגל או ילד או מישהי עם עגלה.

תתפסו אותה לשיחה או שתעבור קורסים או מה שזה לא יהיה שיקנה לה הרגלי נהיגה נכונים או שתעבור לתחבורה ציבורית.

פורסם

אמרו כבר לפני, אבל אומר זאת שוב.

עם כל הכבוד לאמא שלך, היא צריכה לרדת מהכביש. לא ייתכן שהיא תעשה תאונות של רשלנות פושעת ותמשיך לנהוג.

אגב, יש מצב טוב שלא יסכימו לבטח אותה בחברת הביטוח....תבדוק את זה לפני שאתה רוכש רכב.

באופן אישי מקוה שהיא תרד מהכביש ותעבור לתחבורה ציבורית.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...