Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורט מוטורי בכרתים? קיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע הבא אני יהיה בכרתים עם חבר'ה ורצינו לדעת מניסיון של אחרים אם יש איזה סוג של ספורט מוטורי באי, חשבנו על קארטינג - שאולי יהיה יותר מפותח מהארץ.

אם מישהו יודע בידיוק מיקום באיזה עיר ובכלל לספר חוויות שלא קשורות למוטוריקה (המלצות בילוי וכו') יתקבלו בשמחה

פורסם

היי.

הייתי הייתי בכריתים בחופש האחרון, וספורט מוטרי די קיים שם ממה ששמתי לב.

הייתי שם בקארטינג, הייתה הפעם הראשונה שלי, ואפשר להגיד שבארץ יותר טוב, אבל שם זה זול משמעותית.

(אם תהיה באזור חניה תשאל שם הם יגידו לך בדיוק איך להגיע!)

מבחינת מכוניות וכאלה, לא חסר שם באזור העיר רואים המון המון מכוניות נדירות אני ראיתי למשל : evo6,ev8,s200,m3 קראדו, 106 ראלי/gti יש שם פשוט בכמיות מטורפות, בכל הצבעים, עם כל סוגי הגאנטים(ראלי כחולה עם גלגלי oz לבנים זה דבר מדהים), חניות של פירוים גם יש שם בכמיות במיוחד חניות של גאנטים, ממש המון.

אם תסתובב בעיר המרכזית (ברח לי השם, העיר עם השדה תעופה המרכזי) תראה שם מוסכים עם כל מיני מכוניות ראלי על ליפטים למינם.

בקיצור לא חסר מה לראות, או איפה ליסוע, הכביש הראשי שלהם שמחבר בין העיר המרכזית לבין חניה פשוט מטורף לגמרי, כביש ראשי עם עיקולים מכל הסוגים.

אם תצתרך עוד מידע אל תתביש לשאול

זהר

פורסם

מסכים, יש שם כבישים נדירים ביופים מצד אחד אתה רואה הרים וגבעות של 200-300 מטרים ומצד שני עשרות מטרים מהדרך המפותלת ים ... פשוט נופים יפיפים... כמו כן גם אני ראיתי שם הרבה מכוניות מרשימות אבל אני לא יודע אם ישנו שם ספורט מוטורי מקומי כגון קארטינג או ימי מסלול מכיוון שכשהייתי שם פשוט לא התעניינתי בכך באיזור :o

אני ישמח לשמוע את רשמייך כשתחזור, כמובן עם תמונות חביבי :)

בברכה,

אבי.

פורסם
מסכים, יש שם כבישים נדירים ביופים מצד אחד אתה רואה הרים וגבעות של 200-300 מטרים ומצד שני עשרות מטרים מהדרך המפותלת ים ... פשוט נופים יפיפים... כמו כן גם אני ראיתי שם הרבה מכוניות מרשימות אבל אני לא יודע אם ישנו שם ספורט מוטורי מקומי כגון קארטינג או ימי מסלול מכיוון שכשהייתי שם פשוט לא התעניינתי בכך באיזור :o

אני ישמח לשמוע את רשמייך כשתחזור, כמובן עם תמונות חביבי :)

בברכה,

אבי.

באמת ? אתה רוצה להזכיר לי איפה בדיוק היינו?

רמז זה לא היה בכרתים זה היה יותר צפונית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...