Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין שנתון 2010 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

אני מחפש להשתדרג מההונדה ג'אז 2003 שלי לרכב באיזור שנתון 2010 עם תקציב 35,000 (רק אוטומט).

אני עושה את רוב הנסיעות שלי כפר סבא - הרצליה(הג'אז עושה 11 קילומטר לליטר בממוצע לנסיעות האלה).

אני חושב על משפחתית (כי בקרוב חתונה והקמת משפחה =)) אבל לא פוסל גם מיני. אני די סגור על יפניות, אבל אני מבין שבמחירים האלה הונדות וטויוטות הן ממש מחוץ לתמונה.

מחפש משהו אמין, שלא יזלול דלק (כמו מאזדה, לפי מה שראיתי), שלא יראה יותר מדי מוסך ושיחזיק לכמה שנים טובות.

קיבלתי שתי הצעות לטרייד אין:

מאזדה 3 צורה חדשה שנתון 2009 עם 133,000 ק"מ תמורת 25000 והג'אז שלי. האם צריכת הדלק הנוראית של המאזדה תהיה כל כך מורגשת בנסיעות האלה?

מיצובישי לנסר 2010 ספורטבק מנוע 1800 עם 66,000 ק"מ תמורת 28,000 והג'אז שלי. גם צריכת הדלק שלה לא משהו. הביטוח יחסית גבוה והסחירות נמוכה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Timor Surkiss
פורסם

לא הייתי ממהר להשתדרג למשפחתית. רכב יחסית קל לשדרג זה לא כמו לעבור דירה. בנתיים הייתי גורר עם הרכב הקיים ומשדרג במקסימום לסופר מיני

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

לך על מכוניות שערכן יורד מהר יותר כדי להשיג רכב יותר צעיר עם פחות פוטנציאל לתקלות.

לדוגמא פיגו 301 הגרסה עם מנוע 1600 וגיר אוטומטי 6 הילוכים תעלה לך 35 אלף שח לרכב בן שנתיים שלוש.

פורסם

אני חושב (אבל לא בטוח, צריך לבדוק), שה-301 הגיעה עם גיר 6 הילוכים של אייסין רק בשנה האחרונה, לפני זה מדובר בשיקוץ המתקרא AL4. זה לא פוסל רכישה לגמרי, אבל ללא ספק משנה את השיקולים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

לא שמעתי דברים טובים על צרפתיות.

הטידה נשמעת מעניינת!

מה לגבי מאזדה 2?

מה לגבי הונדה ג'אז בשנתון חדש יותר(2008-2010)?

מה לגבי פורד פוקוס?

מה לגבי פורד פיאסטה?

סיאט איביזה?

פורסם

חייב להציע שברולט סוניק

אתה יכול להשיג שנת 2012-2013 ב35K במצב מצוין.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
לא שמעתי דברים טובים על צרפתיות.

הטידה נשמעת מעניינת!

מה לגבי מאזדה 2?

מה לגבי הונדה ג'אז בשנתון חדש יותר(2008-2010)?

מה לגבי פורד פוקוס?

מה לגבי פורד פיאסטה?

סיאט איביזה?

מה אם אני אספר לך שניסאן בבעלות רנו?.

לגבי הפיאסטה אם אוטומטית רק הדגם שנמכר עד 2013 עם המנוע 1400, הדגם עם המנוע 1600 הגיע עם גיר כפול מצמדים בעייתי.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני יכול להמליץ לך על ה301, רכב די אמין, עדיין לא שמעתי על תקלות או מחלות לרכב הזה,

רכב משפחתי מרווח, נוח, בגאג' ענק, ניהוג פיג'ו, די אמין, איכות הרכבה טובה, אך איכות חומרים לא הכי, הנדסת אנוש לוקה בחסר, אך אפשר לחיות איתה.

אישית ממליץ לך על ה1.2 רובוטי, תבדוק אם מתאים לך מבחינת נהיגה, תוכל להשיג שנת 2013-14 מדובר במנוע הישן יותר ולא כמו שיש לי, אך שמעתי שההבדל ביניהם ממש קטן, האוטו לא חזק, אך סוחב בלי שום בעיה בכל מצב ללא דרמה מיותרת והכי חשוב מאוד חסכוני, הרבה יותר מה1.6 , אם לא יתאים לך אז תצטרך להתפשר ולקנות את ה1.6 אוטומטי שיהיה פחות חסכוני.

לגבי בטיחות, מסתפק ב3 כוכבי בטיחות, וזה בעיקר שהוא רע להולכי רגל ואין בקרות בטיחות מתקדמות, אפשר לראות בסרטון הזה שהוא לא רע בהגנה על נוסעים:

חשוב לדעת, שלרכב הזה אין שוק, ממש מת, וחבל שזה כך כי לדעתי מדובר ברכב טוב שמספק תמורה טובה מאוד לכסף.

פורסם (נערך)

תודה רבה לכולם! כל ההצעות נראות מעניינות אבל בסופו של דבר שני רכבים באמת קורצים לי:

פורד פיאסטה ומאזדה 2 בשנתון 2010.

הפיאסטה יותר יפה לטעמי, אבל לפי מה שהבנתי המאזדה יותר זריזה ומגיבה מהר יותר וגם יותר סחירה.

מה אתם חושבים?

אני כנראה אעשה טרייד אין במגרש מוכר. לאילו דברים אני צריך לשים לב ברכבים האלו?

פורסם

המזדה זריזה יותר אך הפורד איכותית יותר ועם 7 כריות אוויר.

שים לב שב2013 הגיע מתיחת פנים של הפיאסטה עם מנוע זריז יותר ותיבה רובוטית, גירסה זאת פחות מומלצת עקב הגיר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך שתיהן מבחינת עלות טיפולי מוסך ואמינות כללית(הייתי שמח לרכב שעושה טיפולים כלליים ולא מתקלקל)?

האם אפשר להגיד שאחת פחות אמינה מהשנייה?

• תוכן חדש...