Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים העיקריים בין המכוניות הנ"ל.

האם זה אותו מנוע? גיר? אם לא, אז מה יותר אמין\חסכוני?

מה ההתרונות והחסרונות הבולטים שלהם ביחס אחת לשניה, או שבכלל אותו רכב רק בצורה שונה.

איזה רכב יותר מרווח גם בסלון וגם בבגז'?

חשוב לציין שאני מדבר בשניהם על הרמת איבזור הגבוהה - פריוולדג'.

כמוכן שאלה כללית לגבי רכבי דיזל, אני יודע שהרכבים שציינתי בכותרת בפרט נחשבים למאוד חסכוניים( בערך 1\20).

אבל הייתי רוצה לדעת איפה הקאטץ'? האם האגרת רישוי(טסט) או הביטוח הרבה יותר יקרים מרכבי בנזין?

אשמח עם מישהו מבעלי הרכבים האלו (בההווה או בעבר) יוכל לכתוב לי מה עלות האגרת רישוי השנתית שהם שילמו.

תודה רבה מראש.

פורסם

מנוע וגיר אותו דבר, המגאן אסטייט מיוצרת בספרד והפלואנס בטורקיה. משיחה עם חבר שעובד במרכזי של קרסו, הוא אומר שמערכת החשמל במגאן יותר אמינה, ושמדובר במערכת חשמל גרמנית במגאן לעומת מערכת אחרת בפלואנס.

הבגאז' בכל רכב סטיישן בעיניי יותר פרקטי, למרות שגם לפלואנס תא מטען גדול יחסית ובין הגדולים בקטגוריה שלה (משפחתיות סדאן).

מבחינת צריכת דלק, מחוץ לעיר אפשר לעבור את ה-1:20 בלי בעיה, גם עם מזגן, גם עם כביש 6, גם עם נוסעים ברכב.

אגרת הרישוי זהה למיטב ידיעתי לרכב משפחתי רגיל. אין הבדל באגרת הרישוי כמו בעבר.

מבחינת ביטוח גם לא משהו חריג.

אין שום קאץ', קרסו בזמנו מכרו את המכוניות האלו במחיר דומה מאוד לבנזין, ואפילו למי שלא נוסע הרבה מאוד השתלם לקנות דיזל ולהנות מהמומנט שלו ומצריכת הדלק המצוינת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

תודה על התשובה המפורטת.

כמו כן רציתי לדעת האם מומלץ לחפש רכבים אלו מקרסו? והאם לדעתכם בכלל קיימים אצליהם רכבים משנתון זה, והאם יש סיכוי לקבל אחריות כלשהי? על מנוע או גיר?

או שבכל זאת עדיף להתמקד מרכבים מידיים פרטיות.

וסליחה על הבורות, אבל למה בדיוק הכוונה שאומרים מגאן אסטייט? זה בעצם שם נרדף ל"מגאן החדשה" כמו שמופיע בלוח יד 2?

עריכה אחרונה על ידי vcpavel
פורסם

אסטייט = סטיישן. יש גם דגם האצ'בק .

תבדוק בקרסו טרייד אין מה יש להם במלאי. המחירים אצלם קצת יותר גבוהים, אבל כן ישנה אחריות למנוע, גיר, הגה ומזגן לשנה לפחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נדמה לי שהפלואנס מרווחת יותר מאחור במימד הרוחב, במספר סנטימטרים בודדים.

מעבר לכך יש הבדל מהותי אחד, הפלואנס הגיעה גם עם גיר ידני ויש למצוא אקזמפלרים כאלה, אם כי לא רבים. אם לא פוסלים ידני על הסף, זו דרך להמנע מנקודת התורפה המהותית היחידה ברכב הזה.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...