Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 פרמיום (פלוס) 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מה הן התוספות שנוספו לגרסה פרימיום פלוס לעומת פרימיום רגילה?

מאזדה 6 מודל 2014

פורסם

בדגם הפלוס יש בנוסף:

- פנסי קסנון עוקבי פניה.

- חיישני חניה קדמיים ואחוריים.

- מערכת התראה לרכב בשטח מת.

- מערכת שמע משודרגת מתוצרת BOSE.

- מערכת לשטיפת הפנסים הקדמיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הם לא כל כך שווים את התוספת שמוכרי יד 2 דורשים מחירים הזויים

שאלה נוספת: האם ישנם פנסי לד מאחורה בפרימיום כמו בפרימיום פלוס?

פורסם

המפרט ממנו לקחתי את המידע לא עד כדי כך מפורט...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המוכרים הפרטיים של ה 3 וה 6,חושבים,שהם מוכרים זהב ולא רכב.

כיוון שזה המצב,הייתי בודק בטרייד אין של היבואן- טופ טרייד מוטורס ברעננה ומרחרח מקרוב שם-הם הרבה יותר ריאליים,אצמנם מבקשים מחירון אבל לא תוספות הזויות על ק"מ נמוך/אבזור שלקוח פרטי מבקש בגינן גם 15-20 מעל המחירון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במקרה היום קניתי אחת כזו - שנת 2013 עם נתונים מצוינים (את מי שזה מעניין אותו: פירטתי קצת יותר כאן), ועשיתי מחקר וסקר שוק מקיף על הפרימיום פלוס.

אין פנסי לד מאחורה, יש את כל התוספות שzvit כתב.

אכן, מבחינה מעמיקה של חודש וחצי, השוק של ה-6 בגרסת פרימיום פלוס (לא התעמקתי באחרות) לוהט וחזק.

אקזמפלרים טובים (וגם טובים פחות) נחטפים ונמכרים תוך ימים ספורים משל היו מאזדה מיאטה, ואכן המוכרים דורשים מחירים הזויים.

לפני כמה ימים הוצעה ב"טופ טרייד" מאזדה 6 2014 שחורה יד 1 פרטית עם 18K ק"מ ב-118K ש"ח.

משער שכבר נחטפה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...