Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכם,

רכשתי מצלמה חדשה בסכום די מכובד. לאחר כשלושה שבועות התחילה בעיה שמשתקת את המצלמה ולא ניתן לצלם.

הבעיה הופיעה פעם אחת ונעלמה כלא הייתה.

שבועיים לאחר מכן נסעתי במיוחד ליום צילום, ואחרי תמונה אחת שוב הופיעה הבעיה והשביתה לי את המצלמה לאורך כל הטיול. מבאס, אבל שרדתי..

מיד לאחר מכן לקחתי את המצלמה למעבדה וסידרו אותה לאחר שבוע וחצי. במעמד המסירה, בדקתי בחנות והמצלמה צילמה (הבעיה לא מופיעה ב100% מהזמן אלא לפעמים).

אחלה, עבר שבוע והיה לסבא שלי אירוע יום הולדת 80, מנסה לצלם. שוב אותה תקלה!

לא יודע כבר מה לעשות, אי אפשר לסמוך על המצלמה הזו, עדיף כבר ללכת עם הנייד וזהו, איכות לא כמו של מצלמה אבל לפחות מצלמת משהו...

מתי לדעתכם זה לגיטימי לדרוש מוצר חדש?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

איפה קנית?

פעם קניתי מצלמה בחנות קטנה, וכשהייתה תקלה שחזרה על עצמה - המוכר הוריד לי מצלמה חדשה מהמדף ואמר שהוא כבר יתמודד עם היבואן.

תנסה לפנות ישירות לחנות וישירות ליבואן.

פורסם

בארץ הכל עובד בכוח.

אני בטוח שהיבואן ישמח לדעת שבדף הפייסבוק שלו יש לקוח שמגיב על כל פוסט כמה מוצלחת מצלמת Canon 750D ;)

פורסם

תנסה לחפש בגוגל את התקלה שלך, אני בטוח שאתה לא הבן אדם הראשון שחווה את התקלה הזאת. לאחר מכן הבא את המצלמה אל היבואן עם המידע המלא על התקלה ועל כך ש-% מסויים מכל בעלי המצלמה סובל מהתקלה הזאת ובקש החלפה או כספך חזרה.

לא עובד ? תנסה לפעול בפייסבוק מול היבואן ובמקביל תנסה ליצור קשר עם היצרן.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מחקתי פה חלק מהשטויות.

כן זה עופטופיק, ולא מחלקים כאן התראות על כתיבת ייעוץ לא מבוסס, אבל צריך להיות גבול לרצון של האנשים לטקבק את מה שמסתובב להם בראש, בנושאים שהם לא מבינים בהם כלום.

אם מאן דהוא לא מבין במצלמות, לא מבין בתקלות במצלמות - שיישב בשקט!

לך בכוח, אין לך סיכוי, פנה ליצרן, תציק בפייסבוק... מאיפה השטויות האלה?!

מה קרה?!

יש תקלה שאולי בעיה לשחזר, ואתם כבר שולחים אותו לדפוק את הראש בקיר.

לפות"ש - ליבואן הרי אין מושג שהתקלה חזרה על עצמה. חזור אליו. יש לקנון גב רציני בארץ.

יש כל מיני תקיעות וכל מיני סיבות, מכרטיס זיכרון תקול, בעיה בסוללה, בעיה בקשר עם העדשה, ועוד.

אם תסביר בדיוק מה התקלה, אפשר יהיה לעזור לך באופן יותר ספיציפי. מתי הבעיה מופיע, מתי היא הולכת ומה המצלמה מראה/עושה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מאיזה יבואן קנית?

יש יבואן בשם קרט שלא ניתן לקנות ממנו ישירות.

ויש כל מיני קיקיוניים שמביאים מוצרים REFURBISHED.

פורסם

אני מחזיק בציוד צילום בשווי של כעשרת אלפים דולר, רבים מחברי צלמים - מקצועיים או חובבים בעלי כיסים עמוקים.

מניסיון אישי ושל חברים, לדעתי היבואן לא יסכים להחליף לך את המצלמה בחדשה אלא רק יסכים לתקן את הקיימת.

המלצה שלי - בפעם הבאה שהתקלה מתרחשת, צלם את הבעיה עם הטלפון הסלולרי. ככה יש סיכוי יותר טוב שתוכל לקדם את הנושא.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...