Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני גר בבניין דירות ושוטף את האוטו מזה כמה חודשים עם דליי מים.. תהליך כמובן ארוך ולא יעיל במיוחד ובוודאי לא חסכוני במים (למרות שחייב להגיד שמאז שיש על האוטו bsd האוטו נשטף כולו אחרי דלי וקצת שזה מדהים).

חשבתי על האפשרויות שלי לשילוב מכונת שטיפה והן:

1. מכונת שטיפה ניידת 12v צעצוע מאיביי - פחות מתלהב.

2. לרכוש גרניק נייד עם כח שאיבה מדלי, לדוג בוש aqt33-11 - כאן הבעיה תהיה מקור חשמל (יש למטה בבניין אבל לא מתלהב מלהתחבר על חשבון כולם).

3. להוריד צינור מהגג שלי, מהברז (גר בקומה 3) עד למטה לחניה ואולי לחבר אליו אפילו כזה התקן power wash לכח וחסכון.. האם הגיוני לבצע את זה? קראתי פה לאחרונה שבחור רכש צינור באורך 25 מטר ועושה בדיוק את זה.

מה האפשרויות שלי?

תודה

פורסם

לי יש צינור של 15 מטר ועוד 'קפיצינור' של 15 מטר אני מחבר אותו מקומה שלישית שנמצאת לכיוון החניה המשותפת

שוטף עם מים, פריי וואש, 2 דליים עם כפפה שוב עם מים ומיישם bsd

יש לי גם גרניק 160 bar אבל קשה ומעצבן אותי להוריד בנוסף למים גם כבל חשמל ולסחוב את הגרניק 3 קומות כל פעם

הגעתי למסקנה שאם אני מקפיד לשטוף פעם בשבועיים אז אין שום צורך בגרניק כי ממילא האוטו לא מתלכלך כל כך הרבה

ועם הbsd פעם בשבועיים בכלל חיים קלים הלכלוך לא נדבק כלל והשטיפה נוחה

כמובן הבעיה היחידה שלי זה מבטים של שכנים (תכלס זה רק פסיכולוגי גם הם שוטפים בחניה) אבל אני משתדל לשטוף בזמנים מסויימים שכולם בעבודה.

פורסם (נערך)

תודה על התגובה :)

אתה אומר צינור מהגג מסדר את החיים?

זה לא סיוט הדליים אבל מאריך את כל העסק סתם..

אגב את הצינור אתה מפעיל עם סתם "אקדח" פשוט או משהו שמגביר את עוצמת הזרם?

איזה מקציף אתה משתמש בשביל הpre?

עריכה אחרונה על ידי opher50
פורסם (נערך)

כן תכלס זה לא מסובך מהגג/מהבית, היה פה איזה אחד בפורום שסיפר שהוא מוריד צינור מקומה עשירית, כמובן הצינור קצת יקר אבל שווה לדעתי כי למלא דליים ולסחוב מקומה שלישית כמה פעמים זה סיוט! ויגרום מהר מאוד להתייאש מלשטוף לבד

לצינור אני כן מחבר משהו, מוצר פשוט שנקרא ez water jet ראה כאן האופציה לסבון זה בולשיט והאמת גם הכוס פלסטיק נעלמה לי אבל זה יותר חזק מהמשאבת 'פיפי' 12V מהאייבי, שגם משפריצה זרם סילון ולא אופקי רחב וכו'

האמת שראיתי את המוצר הזה: http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9C%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%91%D7%9C%D7%97%D7%A5-%D7%9E%D7%99%D7%9C-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%91%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C/piwewaterzoomshos

אפשר לקנות אותו בעלי אקספרס ב35 שקל מעניין אם הוא יותר חזק ממה שיש לי ,כמובן יחסית לצינור גינה.... אם אתה קונה קפוץ אלי להשוואה חח

לגבי פרי וואש, השתמשי בגרניק עם הונידו או לחלופין בבקבוק 1.5l שמפמפמים לחץ עם onr/citrus ועכשיו דווקא מגרד לי לבדוק את גלוריה שדי זלזלתי בה.. כי בתכלס כשאין עצבים לסחוב את הגרניק צריך פתרונות לפרי וואש, חכה ששאר החבר'ה יגיבו איך הם עושים פרי וואש

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם

גם אני כמוך- אין לי אפשרות לשטוף עם צינור.

הפתרון- מכונת שטיפה 12V 80W ומעלה.

זרם מעולה לשטיפת הרכב.

בנוסף 3 ג'ריקנים 20 ליטר.

מספיק מים לשטיפת הרכב כמו שצריך.

לפרה ווש- אני משתמש בגלוריה FM50.

גם הגלוריה FM10 עושה עבודה לא רעה, רק שצריך כול הזמן לפמפם בשביל לבנות לחץ.

יש עוד מקציף מצויין וונוס:

http://www.ebay.ch/itm/Venus-Snow-Foam-Hand-Sprayer-2L-Pump-Action-Pressure-Spray-Kwazar-Foamer-NEW-/322541147101?clk_rvr_id=1232165263015&rmvSB=true

141 שח כולל משלוח

• תוכן חדש...