Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בתור חובב רכב ונהיגה הממתין לכשיתאפשר לי לקנות רכב כלבבי,

יוצא לי הרבה פעמים לחשוב לדמיין או לפנטז (מה שתרצו) על הרכב המושלם בשבילי, ואני בטוח שלא רק אני כלוא במצב הזה,

לכן רציתי לשתף את חברי הפורום ולשמוע את דעתם של המנוסים ממני בעולם הרכב מהו הרכב המושלם לצרכים שלי ומהו הרכב המושלם לצרכים של המזדהים עם מצבי..

הצרכים שלי הם קצת קשים לסיפוק אני חושב,

התשוקה שלי ברכבים היא פחות שופוני ויוקרה אלא הנאה מנהיגה ספורטיבית, מהירות וכל מה שמסביב, ובאיזור שבו אני גר ובקהילה שבה אני נמצא אין זה מקובל כל כך להחזיק כזה רכב, לכן אני צריך כמה שפחות לבלוט אז במילים אחרות - מהי הסליפרית המושלמת המשלבת בין הקיצוניות של מראה לא מנקר עיניים וסולידי ובין מכונת נהיגה מספקת וחזקה?

מה הרכב המושלם לצרכים שלכם שהייתם רוצים להחזיק בו ואינכם יכולים (כמובן בגדר המציאות כי כמובן שכולנו היינו רוצים להחזיק איזו LAferrari :-Dבחניה אבל לא זו הכוונה...)?

פורסם (נערך)

לא יכול לתרום ולהכווין אותך לרכב מסויים אבל בנוגע לשאלתך שבכותרת אני נוטה לתחום היוקרה- הנוחות למשפחה, חסכון (דלק-אולי) ופנאי. אאודי a6 דיזל וג׳יפ לנדקרוזר פראדו ארוך דיזל.

עריכה:

כמובן שהחסכון בדלק הוא ביחס לביצועים בשטח ובכביש לעומת רכבי בנזין.

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם

במצב שלך הייתי מחפש רכבים שלא בולטים מדי למי שלא מבין, נגיד אוקטביה VRS נראית לי כמו אופציה אפשרית, מי שלא ממש מבין לא יבדיל יותר מדי בין האוקטביה שלך לבין אוקטביה סטנדרטית. אפשר גם 500 אבראט, כי למי שלא מבין היא כולה עוד פיאט 500, אפשר קליאו RS כי היא די דומה לרגילה חיצונית.

מכוניות ספורטיבות רבות מגיעות במרכב של 3 דלתות ובתצורה צעקנית (?) יותר אז הן בולטות יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אלפא ג'וליה לא מושכת עיניים למי שלא מבין...עד שלא הראתי לשתי ידידות שזו אלפא והסברתי להן טיפה, הן לא שמו לב בכלל...

Jdi said:מומנט מזיז משקלים, כ"ס מוכר רכבים.

8)

פורסם

במצב שלי עם ילדים ברוך ה', לא שייך להחזיק אבארת' אבל אוקטביה vrs אכן אופציה למרות שיש חזקות ממנה כמו הלאון קופרה והגולף R אלפא רומיאו תלתן באמת תמיד נראו לי שילוב יפה בין יופי, פשטות וביצועים, גם הג'ולייטה וגם הג'ולייה, על הג'וליה דיברו הרבה, איך הג'ולייטה תלתן נוסעת?

פורסם

לדעתי המשוחדת - לא רע. לא רע בכלל...

(להנעה קדמית)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

גולף R ומגאן RS לא בדיוק מתחרות ישירות שלה, יש פער רציני מאוד בתמחור, וגם בפרקטיות אם מדברים על הRS.

המגאן, לדעתי, מכוערת ברמת הדיל ברייקר. מנגד - כאשר מדובר על התנהגות המגאן RS נחשבת להוטהאצ' הכי מוצלחת בסגמנט.

הקופרה יותר חזקה מהתלתן, ומציעה לדעתי יותר VFM. אבל זה נכון לא רק כנגד התלתן אלא כנגד כל הסגמנט +-. יש שלא אהבו את חווית הנהיגה בה תחת טענות שהיא מהירה בטירוף אבל פשוט לא כיפית - לא יודע, לא נהגתי.

המתחרה הישירה כנגד התלתן היא הגולף GTI (בפרט: כנגד שלי מדובר בMK6). אני את הבחירה שלי עשיתי, אבל בכל מקרה אם תשאל אותי מדובר ב win/win situation.

עבורי, בעלות על הרכב לא נסכמת רק לכוח וניהוג - אדרבא, אני מודה שעבורי זה בכלל לא הפרמטר המרכזי... יש מכלול שלם של פרמטרים, וברובם התלתן מדלוורת, מאוד. הרכב מפגין אמינות מוצלחת, הסאונד של האקזמפלר שלי מטריף (באוזניי), האנטריור מעלה לי חיוך כל בוקר ואנשים שנכנסים לרכב מגיבים בהתאם, וכל פעם אני מסתובב לאחור לאחר שאני מחנה את הרכב בשביל להגניב מבט.

ככה שבסה"כ אני מרוצה.

אם אתה מחפש מקסימום כוח/מהירות לך על הקופרה, אם אתה מחפש מקסימום ניהוג המגאן RS, אם אתה מחפש פאן אני ממליץ לך להסתכל על דברים כמו הBRZ/MIATA (אבל אז איבדת את הסליפריות לחלוטין).

הג'ולייטה זורחת, בעיני, בקו התפר שמשחק על הרגש: לדעתי היא בליגה נפרדת משלה מבחינת מראה וfeel good factor - הן מבפנים והן מבחוץ, ומצליחה לעשות זאת בלי להיות מצועצעת או "in your face". מצד שני, 'תחושות' הן תחושות, סובייקטיביות ומשתנות בהתאם לאדם - ואנשים אחרים יכולים לטעון שהרכב מכוער או מרגיש זול או כל דבר אחר בהתאם להעדפות שלהם וזה יהיה לגיטימי.

בשביל הפרמטרים שאתה הגדרת לעיל, לא חושב שזה הרכב הראשון שאתה צריך לבדוק - אבל לא הייתי מוותר על נסיעת מבחן.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כמו שאמרו לפניי, בהינתן האילוצים שלך - אוקטביה VRS/לאון קופרה/גולף R ועוד אחת: פוקוס ST סטיישן. יותר סליפרית ממנה יהיה קשה למצוא.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

סוסארו STI פורד פוקוס ST.

רק מביני עניין יידעו מה זה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

לא מחפש יוקרה/שופוני מה שכן מעניין אותי:

- בידוד רעשים מעולה

- צריכת דלק מעולה

- הנאה מנהיגה

- נוחות מקסימאלית.

- בטיחות

אין לי מושג איזה רכב שהוא לא פרימיום, יענה לי על הצרכים האלה.

ישר קפץ לי לראש לקסוס.

פורסם

בתחתית העמוד, יש לינקים לעוד ארבעה שרשורים זהים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...