Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכל לפרט לגביי ההצעה שקיבלת עבור הג'אז קומפורט?

בזמנו התעניינתי ולא זכור לי מחיר כזה.

באיזה אולם היית? יש איזשהם תנאים מיוחדים או שסתם התמקחת?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
תוכל לפרט לגביי ההצעה שקיבלת עבור הג'אז קומפורט?

בזמנו התעניינתי ולא זכור לי מחיר כזה.

באיזה אולם היית? יש איזשהם תנאים מיוחדים או שסתם התמקחת?

זה בירושלים בתלפיות

אח של חברה(טובה מאוד ) של אשתי הוא איש מכחירות שם

אני יוכל לשלוח יותר מאור את ההצעה מצולמת

אבל קיבלתי הנחה של 7200 שח

פלוס קודן מתנה (בסביבות 900)

והיה שם עוד משהו בססביבות 600 שח מתנה

אז זהיה היה מחיר 111,000 בערך לפני הנחה

ומחיר סופי 101,510

עריכה אחרונה על ידי erezger

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם
המערכת מולטימדיה שלך זה הונדה connect? כי היום יש מערכת אנדרואיד רגילה עם ווויז לא של הונדה

אכן הונדה קונקט.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
אם ממש תתאמץ תגיע ל11 שניות?(כנראה ניצחת את היצרן) שכל סופר מיני מטורבטת בקטגוריה עושה לפחות 9 - זה מתחת לממוצע משמעותית וקשה לקרוא לזה סביר(שלא לדבר על הרעש והמאמץ שהגיר גורם למנוע להגיע אליו בדרך לנתון).

נוחות נסיעה? לא יודע - נסיתי כמה, לא חושב שהגאז' הצטיינה בנוחות הנסיעה מכולן(נסה את הC3 שיוליאן ממליץ עליה או 208 - זה כבר ברמה אחרת).

רוב הרכבים חסכוניים בכביש הפתוח - בטח בקטגוריה הזאת.

אם המרווח המעולה של הגאז' חשוב לך? אז כנראה היא בשבילך.

היא מרווחת,עם מערכות בטיחות, עם הלוגו של הונדה מקדימה(והבלינג בלינג במחירון) ובממוצע החסכוניות היא איפשהוא באמצע בצריכת דלק.

למי שצריך רכב מרווח(מערכות בטיחות כבר לא יחודיות רק לה) ולא אכפת לו השאר זה קניה מצויינת - היא רחוקה מלהיות הכוס תה שלי.

אני אכן עושה 11 שניות בלחיצה עד הסוף אבל זה לא ממש חשוב לי כי רוב הנסיעה בפקקים.

לגבי זה שהמטורבתות יותר מהירות בזה אין ספק, אבל ההחלטה שלי היתה לרכוש רכב כמה שיותר פשוט מבחינת המערכות, לא טורבו, לא היברידי, ולא רובוטי. מבחינתי keep it stupid sumpld

פורסם
אני אכן עושה 11 שניות בלחיצה עד הסוף אבל זה לא ממש חשוב לי כי רוב הנסיעה בפקקים.

לגבי זה שהמטורבתות יותר מהירות בזה אין ספק, אבל ההחלטה שלי היתה לרכוש רכב כמה שיותר פשוט מבחינת המערכות, לא טורבו, לא היברידי, ולא רובוטי. מבחינתי keep it stupid sumpld

התכוונתי keep it stupid simple

פורסם

ב- 110 אלף יש לך סיאט לאון, עם מנוע 1 ליטר טורבו, קטגורייה מעל אבל מרווח הפנים ותא המטען דומים לג'אז (אולי קצת יותר גדולים).

היתרון הוא ביצועים והתנהגות כביש טובים משמעותית, חומרי פנים איכותיים יותר ואולי גם יותר אבזור ובכלל נסיעה איכותית יותר, שקטה יותר, רכב ברמה גבוהה יותר.

לגבי אמינות וירידת ערך הג'אז כנראה תהיה טובה יותר (למרות שלליאון ביקוש טוב וניתן לצפות שלגירסה החדשה יהיה ביקוש גדול דבר שיתבטא במחירון בהמשך).

אם תצליח לקבל גם הנחה ו/או הטבות אחרות דומות לג'אז אין הרבה מה להתלבט לדעתי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

יש מה להתלבט - ללאון שנתיים אחריות בלבד, גיר dsg ומנוע טורבו חדש ( בנתיים לא ברור מה רמת האמינות שלו ). אילו היה מדובר בליסינג ממקום העבודה, באמת לא היה מה להתלבט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המנוע של הלאון כבר רץ כמעט שנתיים באיביזה 1.0.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמעט שנתיים זאת תקופה קצרה, כל הרכבים עדיין בתקופת האחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש מה להתלבט - ללאון שנתיים אחריות בלבד, גיר dsg ומנוע טורבו חדש ( בנתיים לא ברור מה רמת האמינות שלו ). אילו היה מדובר בליסינג ממקום העבודה, באמת לא היה מה להתלבט.

כן האמת שהגיר dsg די מפחיד ובגלל זה גם הסקודה ירדה מהפרק

הזמנתי את הג'אז תודה לכל העוזרים נתתם לי את "פוש" האחרון להזמין את הג'אז נכתוב איך הוא שאקבל אותו

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם
כן האמת שהגיר dsg די מפחיד ובגלל זה גם הסקודה ירדה מהפרק

הזמנתי את הג'אז תודה לכל העוזרים נתתם לי את "פוש" האחרון להזמין את הג'אז נכתוב איך הוא שאקבל אותו

תתחדש.

בעיני בחירה מצוינת.

פורסם (נערך)

אני מצטרף ליוליאן. ה-C3 הרבה יותר זריזה ומהנה מהג'אז עם המנוע הדי עגלתי שלה, ומרחב מקדימה מעולה/ הג'אז מרווחת יותר מאחור. C3 מתקדמת יותר מבחינה טכנולוגית ובטיחותית, קיי-לס, ניטור שטחים מתים וכו'.הכל מקורי מקורי אף התקנה מקומית . (אגב המחיר לקומפורט שקיבלת נשמע קצת נמוך (בדרך כלל מוצע ב-103K, מחירון 106K), תבדוק טוב טוב שזה לא אחד מהמלאי שספג פגיעות ברד בגג ותוקנו, הונדה הציעה עליהן הנחה נוספת שלטעמי נמוכה, just saying).

ל-C3 אחריות חמש שנים (ועשר על המרכב), לג'אז שלוש.

ה-C3 הרבה יותר נוחה.

גיר רציף זה עניין של טעם (לי אין התנגדות).

tepic, אין שום קשר להיסטוריה. זה דור חדש. עובדה שהקקטוס שה-C3 צאצא שלה שומרת ערך יפה לעת עתה, כך שהתדמית של "צרפתיות" לא בהכרח תישמר בדור הזה של מכוניות מוצלחות ומתקדמות (אני מקווה שאתה לא חושב שה-3008 תרד כמו קודמתה, למשל). אבל מי יודע מה ילד יום. נכון שהג'אז שומרת ערך נהדר. אני בדרך כלל קונה אוטו ולא שמירת ערך, אבל הכל בסדר :-D

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לא מסכים איתך: ה c3 קיבלה ציון מאכזב של 4* בלבד במבחן הריסוק. אין לה בלימה אוטונומית כמו בג'אז , הפלסטיקה זולה , היכולות הדינאמיות בינוניות, המזגן מופעל דרך מסך המגע (לא נוח ומסוכן). מה שכן היא נראית טוב , מכונית יפה לטעמי, וזולה מהג'אז.

• תוכן חדש...