Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכות החומרים עדיפה מהגאז, בגאז הכול פלסטיק קשיח.

בסיטרואן חות באמצע בדש בורד יש חןמרים עדיפים בין אם בד או עור, בגירסה המאובזרת היתן לבחור בעור חום שעוטף גם את ההגה וזה ניראה מרשים מאשר בגאז.

מעבר לזה הרכב סיפק הגנה טובה יותר על הנוסעים בתאונה מאשר הגאז. כוכבים זה לא הכול.

אבל פותח השירשור כבר בחר רכב אז נישאר לאחל תתחדש כי גם לגאז יש יתרונות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מעבר לזה הרכב סיפק הגנה טובה יותר על הנוסעים בתאונה מאשר הגאז. כוכבים זה לא הכול.

מאיפה הבאת את זה? הג'אז ניצחה בגדול בכל סעיפי המבחן.

compare.JPG

עריכה אחרונה על ידי sidewinder
פורסם (נערך)

אתה לא מסתכל נכון, אי אפשר להשוות 5 כוכבים מלפני כמה שנים ל5 כוכבים של היום, לכן צריך להיכנס יותר לעומק של המבחן.

ואז תיראה שבמבחן ריסוק הנהג בסיטרואן קיבל ציונים גבוהים יותר וגם הנוסע לידו.

רק במבחן העמוד היה יתרון לגאז, כמובן שגם הגאז רכב בטיחותי מאוד.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בחנתי היום את הג׳אז והליאון באולמות התצוגה.

אני די שמרן בבחירות שלי, בהינתן רכבים בעלי תכונות דומות ומחיר דומה, אני יעדיף לרכוש תוצרת יפנית על אירופאית (מטעמי אמינות ושמירת ערך).

אבל כאן מדובר במצב בו תכונות הליאון פשוט טובות יותר מהג׳אז באופן משמעותי ומאפילים לדעתי על החסרונות הנ״ל (ועל אמינות קצרה יותר).

למעשה המסקנה שלי כי הלאון עדיפה משמעותית רק התחזקה,

התאכזבתי מהג׳אז, רמת הפלסטיקה בה מבישה, נמוכה יותר מרכבים שמיועדים למדינות עולם שלישי והתחושה של רכב זול במיוחד. כמו כן ישנה הפרעה גדולה לשדה הראיה מחלון הצד המפוצל הקדמי.

הגדולה של הג׳אז שהיא אכן מציגה מרחב פנים ותא מטען דומים לליאון למרות שהיא בקטגורייה מתחת בגודל ובמחיר (קצת יותר אפילו בציר האורך במושב האחורי וקצת פחות ברוחב הפנימי), אבל מצד שני המחיר שלהן דומה אז אין כאן למעשה יתרון של הג׳אז.

בתוספת הבדלי הביצועים הגדולה, בשורה התחתונה, הלאון עדיפה משמעותית, לדעתי להעדיף את הג׳אז זאת פשוט טעות או שמרנות יתר, אני מניח שפותח השרשור לא הניח אפילו את ישבנו בליאון ובוודאי של נהג בה וחבל.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
בחנתי היום את הג׳אז והליאון באולמות התצוגה.

אני די שמרן בבחירות שלי, בהינתן רכבים בעלי תכונות דומות ומחיר דומה, אני יעדיף לרכוש תוצרת יפנית על אירופאית (מטעמי אמינות ושמירת ערך).

אבל כאן מדובר במצב בו תכונות הליאון פשוט טובות יותר מהג׳אז באופן משמעותי ומאפילים לדעתי על החסרונות הנ״ל (ועל אמינות קצרה יותר).

למעשה המסקנה שלי כי הלאון עדיפה משמעותית רק התחזקה,

התאכזבתי מהג׳אז, רמת הפלסטיקה בה מבישה, נמוכה יותר מרכבים שמיועדים למדינות עולם שלישי והתחושה של רכב זול במיוחד. כמו כן ישנה הפרעה גדולה לשדה הראיה מחלון הצד המפוצל הקדמי.

הגדולה של הג׳אז שהיא אכן מציגה מרחב פנים ותא מטען דומים לליאון למרות שהיא בקטגורייה מתחת בגודל ובמחיר (קצת יותר אפילו בציר האורך במושב האחורי וקצת פחות ברוחב הפנימי), אבל מצד שני המחיר שלהן דומה אז אין כאן למעשה יתרון של הג׳אז.

בתוספת הבדלי הביצועים הגדולה, בשורה התחתונה, הלאון עדיפה משמעותית, לדעתי להעדיף את הג׳אז זאת פשוט טעות או שמרנות יתר, אני מניח שפותח השרשור לא הניח אפילו את ישבנו בליאון ובוודאי של נהג בה וחבל.

אמת לא הנחתי את ישבני בליאון גם בגלל שהמחיר גדול בסביבות 20K. בן דוד שלי קנה את הליאון 120K על הכביש. העדפתי לא להעלות את התקציב. אבל תודה לך אולי ברכב הבא מי יודע :wink:

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם

גירסת הבסיס עולה 110.

123 עולה רמת אביזוהר גבוהה יותר עם המנוע הבכיר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז אחרי שקיבלתי את הרכב יום שלישי שעבר ונסעתי עליו אני יכול להגיד שאני מרוצה מהבחירה

נתחיל בזה שהמרווח ממש מצוין שדה הראיה מקדימה ומאחורה ממש מצוין ונוח לנהיגה.

מעכת מולטימדיה אנדרואיד 7 אינץ ממש יפה ומשתלבת יפה עם הפנים של הרכב.(בטוח שגם אפשר לפרות אותה לשים יוטיוב וכו - יש וייז).

נוח גם ל 3 נוסעים (לא הכי גדולים) מאחור, כיסאות מתקפלים בצורה ממש מעולה ונוחה, ובגאז' די גדול (יחסית לסופר מיני) נכנס בכיף עגלה גדולה של תינוק ויש עוד קצת מקום (לנו יש stokke).

איכות הנסיעה לא רעה בכלל, נוסע מעולה וחזק גם בעליות בירושלים בכיף אפשר להאיץ איתו, הרכב יציב על הכביש.

מערכת בלימה אקטיבית, start & stop, סטייה מנתיב (אין כניסה והנעה ללא מפתח שזה קצת מעפן)

אמנם זה לא חוות דעת של מקצוען אבל בהחלט בתור נהג פשוט אני יכול להגיד שאני מרגיש שזו בחירה מצוינת, תמורה טובה מאוד למחיר (שקיבלתי ביחס למתחרים) ואני באמת ממליץ בחום על הרכב ונהנה מכל רגע בפנים.

שוב תודה לכל העוזרים

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם
אז אחרי שקיבלתי את הרכב יום שלישי שעבר ונסעתי עליו אני יכול להגיד שאני מרוצה מהבחירה

נתחיל בזה שהמרווח ממש מצוין שדה הראיה מקדימה ומאחורה ממש מצוין ונוח לנהיגה.

מעכת מולטימדיה אנדרואיד 7 אינץ ממש יפה ומשתלבת יפה עם הפנים של הרכב.(בטוח שגם אפשר לפרות אותה לשים יוטיוב וכו - יש וייז).

נוח גם ל 3 נוסעים (לא הכי גדולים) מאחור, כיסאות מתקפלים בצורה ממש מעולה ונוחה, ובגאז' די גדול (יחסית לסופר מיני) נכנס בכיף עגלה גדולה של תינוק ויש עוד קצת מקום (לנו יש stokke).

איכות הנסיעה לא רעה בכלל, נוסע מעולה וחזק גם בעליות בירושלים בכיף אפשר להאיץ איתו, הרכב יציב על הכביש.

מערכת בלימה אקטיבית, start & stop, סטייה מנתיב (אין כניסה והנעה ללא מפתח שזה קצת מעפן)

אמנם זה לא חוות דעת של מקצוען אבל בהחלט בתור נהג פשוט אני יכול להגיד שאני מרגיש שזו בחירה מצוינת, תמורה טובה מאוד למחיר (שקיבלתי ביחס למתחרים) ואני באמת ממליץ בחום על הרכב ונהנה מכל רגע בפנים.

שוב תודה לכל העוזרים

תתחדש. תוכל לשים צילום של המסך מולטימדיה? אצלי בדגם 2016 אין וייז מובנה (שמתי פרוץ אבל זה עובד רע).

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...