Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי-לב שיש לי שני ברגים שתקועים בצמיג האחורי, אני די בטוח שהם עלו על הצמיג כנראה ביום-יומיים האחרונים.

האם אפשר לתקן את הצמיג או שחובה להחליף אותו? הצמיגים חדשים וחבל לי להחליף לצמיג חדש אלא אם כן אין ברירה.

לפי המיקום של הברגים לדעתכם ניתן לתקן?

חוץ מזה, ניסיתי לחפש את המותג של הצמיגים כדי לבדוק כמה צמיג כזה עולה אבל לא מצאתי. צרפתי תמונה.

שאלה אחרונה, במידה ואצטרך להחליף את הצמיג, האם אני חייב צמיג 4X4?

תודה לעוזרים!

20170603_155802.jpg

20170603_155828.jpg

20170603_155917.jpg

20170603_155927.jpg

פורסם (נערך)

כפי שנכתב, אחד הברגים במיקום גבולי משהו.

עקרונית גם המרחק בין שני התקרים צריך להיות גדול מ-20 ס"מ.

דגם הצמיג הוא סיני עלום (ע"ס גוגל).

אם תידרש החלפה של הצמיג, שים לב; בדוק אם אין הנחיה של יצרן הרכב לשימוש ב-4 צמיגים זהים בשל מערכת הנעה 4X4 קבועה. לכל הפחות כנראה תצטרך להחליף זוג צמיגים במצב כזה (אם לא תמצא צמיג מדגם זהה). רצוי לנצל "ההזדמנות" ולרכוש צמיגים איכותיים, לפי המידה וקודי העומס והמהירות המצויינים ברשיון הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

יש לי חשד שמדובר בחבלה בזדון ע״י מישהו שהבריג אותם פנימה

Sent from my iPhone using Tapatalk

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

יכול להיות, אבל לא בהכרח. יש לברגים הקודחים האלה נטייה להיתפס בצמיגים, ולצמיגים נטייה לתפוס את הברגים. אם עוברים באזור עם מישהו נחמד שהתפזרו לו ברגים כאלה, אז אפשר בקלות לתפוס שניים.

חבלה מובהקת זה חתך לאורך הדופן, תזכה לראות כזאת אם נתברכת לחנות באזור עם שכנים נחמדים.

• תוכן חדש...