Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עשיתי בדיקת עובי צבע באיזורים שונים ברכב שלי לפני פוליש שאני רוצה לבצע.

הגיוני שהמד נתן קריאה של 0.00MM באיזורים שונים?

באיזורים אחרים אף הראה קריאה של 0.01MM

באיזורים שפחות חשופים לשמש הוא הראה 0.10MM ומעלה, לדוגמא היה איזור בתא מטען שאף הראה 0.20MM.

האם הגיוני הדבר שהוא מראה לי קריאות של 0.01 או 0.00 ?

מדובר ברכב של טויוטה שנת 2013.

זהו המד שברשותי..

http://www.ebay.com/itm/RM660-Digital-P ... Swr~lYooKG

מניסויים שערכתי איתו עושה רושם שהוא יחסית נותן תוצאות דיי מדוייקות

פורסם

לא.

זאת לא השאלה שלי

אני אומר שבאיזורים שונים ברכב המד נותן קריאה של 0.00 מ"מ ובחלק מהם 0.01-0.02 מ"מ שזה כביכול 10-20 מיקרון, השאלה שלי האם הדבר הגיוני שזהו עובי הצבע?

פורסם

מומלץ לכייל את המד עובי עם הפלטות הקטנות שקיבלת.

אם אכן עדיין יש קריאות כאלה כדאי שתעשה קריאות ברדיוס של האזור הזה כדי להבין טוב יותר עם מה אתה עובד.

חוץ מזה, אתה יכול לקבל קריאה כזאת אם המכשיר שלך קורא ברזל ואתה בעצם בודק פאנל שהוא אלומיניום או חומר אחר

פורסם

אהלן

תודה על התשובה

אכן כיילתי את המכשיר עם הפלטות שקיבלתי

את הרכב מדדתי על המוד fe מכיוון שהnfe מודד רק אלומניום

האיזורים שמדדתי הם הגג ומכסה המנוע שנתנו קריאות בין 0.00-0.03 מ"מ והשאלה שלי האם הגיוני שעובי הצבע הוא 30 מיקרון?

ואם כן הגיוני הדבר לא מסוכן לבצע פוליש במקומות כאלה? (לא מתכוון לבצע פוליש גס בכול אופן)

פורסם
אהלן

תודה על התשובה

אכן כיילתי את המכשיר עם הפלטות שקיבלתי

את הרכב מדדתי על המוד fe מכיוון שהnfe מודד רק אלומניום

האיזורים שמדדתי הם הגג ומכסה המנוע שנתנו קריאות בין 0.00-0.03 מ"מ והשאלה שלי האם הגיוני שעובי הצבע הוא 30 מיקרון?

ואם כן הגיוני הדבר לא מסוכן לבצע פוליש במקומות כאלה? (לא מתכוון לבצע פוליש גס בכול אופן)

האמת שאחרי מעבר עם IPA על הפאנל תמיד היו לי קריאות הרבבההה יותר טובות. תנסה

• תוכן חדש...