Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי באוטו דיפו שמן מנוע צ'מפיון 5W-40 סינטטי מלא במבצע (99.9 כולל תוסף דלק בנזין) בשביל הטיפול בעוד חצי שנה בערך.

(לפני חצי שנה עשיתי טיפול לרכב ורכשתי אז את אותו השמן ב120 בלי תוסף, סה"כ הרכב נוסע מצוין ולא מרגיש הבדל לרעה ביחס לLM שהיה קודם לכן).

אז עכשיו יש לי תוסף דלק בנזין. זה התוסף (אגב באוטו דיפו הוא מתומחר ב70 שקלים, כנראה שמנסים להפטר מהם ע"י המבצע):

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%91%D7%A0%D7%96%D7%99%D7%9F-CHAMPION.html

האם התוסף הזה אמור להיות מקביל לK44 וGold label בתכונותיו?

שמעתי כמה גרסאות שטוענות שעל רכבים ישנים שלא השתמשו (ברשותי גולף 2007) בתוסף, יכול להיגרם יותר נזק מתועלת. אם זה אכן המצב, חשבתי לשמור את התוסף עד אשר חלילה הרכב לא יעבור טסט בגלל מזהמים.

מה דעתכם?

פורסם

אכן אל תשתמש בו, הוא לא עושה נזק ולא תועלת.

תן אותו בחינם למישהו שמתעקש לקנות תוספים למרות שמסבירים לו שחבל על הכסף, לפחות תחסוך לאותו אדם 70 שקל.

מה שחשוב שהשמן שקנית עומד בתקן הדרוש למנוע שלך.

Stay Dirty

פורסם

השמן אכן עומד בתקן הדרוש מנוע.

ונניח שרכב לא עובר בדיקת זיהום אוויר, גם אז שימוש בתוסף מיותר? הרי לחלק מהאנשים זה פותר את הבעיה, לא?

פורסם

זה הזכיר לי חבר שעשה טסט ובאמצע הטסט דחפו לו תוסף כי אמרו שהרכב מזהם ופתאום הרכב עבר.

אני תמיד שם תוסף לפני טסט, מעולם לא עשה נזק , אולי גם הועיל.

קשה לי להאמין שחברות כמו BG וליקוי מולי מבלבלות את השכל עם המוצרים שלהן. אז...

פורסם

לא מבלבלות בשכל. תוספים עושים ניקוי קל של משקעים ועוזרים לשמירה על מערכת הזרקה במצב נקי.

אבל זה קצת נאיבי לחשוב שתוסף יכול לתקן תקלות ויכול באופן משמעותי לשנות את ערכי המדידיה בטסט, אחרי נסיעה קצרה.

עריכה: אם אתה שם את התוסף שקיבלת, תבדוק האם יש תאריך פג תוקף על האריזה והאם הוא לא עבר.

פורסם

בהכנה לטסט שעשיתי ל-C3 picasso שלי, הומלץ לי במוסך להוסיף תוסף לנקוי מערכת הדלק (מסילה משותפת). לפני השימוש בתוסף הייתי חווה רעידות קטנות בסרק. לאחר אחר מילוי התוסף, הרעידות לא נעלמו בבת אחת, אלא לקח זמן חמערכת להתנקות ולאחר מיכל דלק מלא - 700 ק"מ לפחות, הרעידות פחתו משמעותית.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

האמנם תוספי דלק לא עוזרים ? הם מפרסמים שהם מנקים פיח כול מיני משקעים שמצטברים

לפי הסרטונים של CHRISFIX וERICTHECARGUY הם לא עושים קסמים, אבל משפריםב 10 אחוז בערך מהמצב הקיים

אז הם כן עוזרים לא ? פשוט לא כמו שמפרסמים ... ולא ככה ששוים 70 שקל.

תקן אותי אם אני טועה :)

פורסם (נערך)

בסדר, יש הבדל בין לעזור פחות ממה שמצופה לבין להגיד שהם לא עושים כלום.

אני אישית שם כל שנה ואני מכיר הרבה ששמים, לא יועיל כמו שחושבים? גם לא אמור להזיק.

אני אישית בפעם האחרונה קניתי את הבBG ב60 ש"ח מחנות שמכירה אותי, יותר מזה זה באמת גניבה.:shock:

עוד דבר שמעצבן זה שההוראות של "המומחים" שונות ממה שרשום על האריזה.

חלק אומרים לשפוך אותו לפחות על חצי ועדיף שהמיכל גם יהיה ברבע ולקרוע את הרכב ואז לתדלק פול, ובאריזה רשום למלא בטנק פול. לפחות בליקוי מולי

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אם כבר, אז תמיד יש להשתמש לפי ההוראות.

בין התוספים יש הבדלים בריכוז החומרים הפעילים ועל פי כן גם בד"כ ההבדלים במחירים.

כש"מומחה" מציע לך לשים בקבוק תוסף על רבע מיכל ולקרוע את ה"גז", תבקש ממנו שידגים לך את זה על הרכב של אישתו.

חברות התוספים (יש כמה באמת טובות ) משקיעות לא מעט בטכנולוגיה ובפיתוח של מוצרים כאלה וסביר להניח שהן גם ירשמו על האריזה את אופן השימוש האופטימלי.

שימוש בתוספים למערכת הדלק (חלק עוזרים יותר חלק עוזרים פחות) פעם בשנה,

יכולים לסייע בנקיון מקומות שהתוספים שקימיים בשמן, לא תמיד מסוגלים לנקות.

:onfire:
פורסם

תודה רבה לכולם.

לא מבלבלות בשכל. תוספים עושים ניקוי קל של משקעים ועוזרים לשמירה על מערכת הזרקה במצב נקי

אבל זה קצת נאיבי לחשוב שתוסף יכול לתקן תקלות ויכול באופן משמעותי לשנות את ערכי המדידיה בטסט, אחרי נסיעה קצרה.

עריכה: אם אתה שם את התוסף שקיבלת, תבדוק האם יש תאריך פג תוקף על האריזה והאם הוא לא עבר.

על התוסף יש תאריך 5/10/2016. זה תאריך הייצור קרוב לוודאי?

ועוד שאלה. לא שילמתי על התוסף. אין לי מה לעשות עם התוסף חוץ מלשים אותו אצלי ברכב. עדיין לא הבנתי אם הוא עלול לגרום נזק כי הרכב בן 10 וקרוב לוודאי שבעבר לא השתמשו בתוסף. כי אם הוא לא יגרום נזק, ובמקרה הטוב רק יועיל, אני לא רואה למה לא לשים אותו. דעות?

פורסם

אם הרכב מטופל בזמן והוא תקין ושמור אין שום בעיה בכלל לשים את התוסף אם כל הכבוד אם יצרו תוסף אז מן הסתם הוא לא נוצר כדי לפגוע ברכב אלה להפך לעזור ולנקות כמה לנקות זה כבר משהו שאני לא יודע את התשובה אבל להרוס ממש לא.

מה שכן תשים את התוסף לפני החלפה של השמן תיסע איתו תגמור את הדלק ותמלא חדש ואז תחליף.

ככה אני הייתי עושה כל הזמן במכוניות שהיו לי ודווקא ההפך זה תמיד שיפר לי את העבודה של המנוע.

פורסם

מה הקשר בין שמן לתוסף לדלק?

התוסף מעביר את הלכלוך לשמן?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...