Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני סטודנט שנה שנייה לניהול תיירות ומלונאות, וכחלק מקורס חקר שווקים, אני צריך לחקור נושא הקשור לתיירות ובעקבות כך שאוטוטו יפתח מסלול בערד, החלטתי לחקור את הנושא ולהבין יותר לעומק, האם יש לכם התלבטויות\המניעים\רצונות שלכם לגבי הגעה למסלול לערד במקום לדוגמה מסלול מירוצים בחו"ל לדוגמה. הייתי רוצה לשמוע גם חוויות שלכם לגבי מסלולים בארץ ובחו"ל.

תודה מראש!

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתה מדבר, אני מניח, על הגעה למסלול לצורך צפיה בארועי ספורט, לא לשם השתתפות. מן הסתם בארץ לא תבסס תיירות כלכלית על כמה אנשים שיבואו ליום מסלול. אם כך, אתה בוודאי תבין שצופה לא מגיע למסלול - לא בארץ ולא בחו"ל - כדי לראות כמה מכוניות נוסעות. הוא מגיע בשביל הפנינג. סופ"ש מרוצים בחו"ל זה ארוע גדול, שמשלב בד"כ מספר מרוצים, נניח אחד מסבב בכיר ויוקרתי שמושך קהל ועוד כמה משניים - סבב זוטר, צעירים, רכבי אספנות, פורשה קאפ, במוו קאפ, וכו'. בקיצור ממלאים את הסופ"ש בארועים אטרקטיביים. זה מושך קהל, ספונסרים, ממלא חנויות ברדיוס של מיילים מהמסלול, מביא כמובן גזלנים ומוכרי מזכרות, וכו'. האמן לי שאם היה סופ"ש כזה בערד השאלה בכלל לא היתה עולה - לא משנה כמה מקומות היו ביציעים שסביב למסלול, היית יכול למלא אותם. לעומת זאת גם אם תבנה את המסלול הכי יפה בעולם והסופ"ש שלך יראה כמו "עשר בבוקר מועדון סובארובישי עולה לשלושה סיבובים בליווי משטרתי, בצהריים המדריך המהולל אייל שופוני ידגים החלקות, כיבוי אורות" אז אף אחד לא יבוא חוץ מכמה משועממים עם ילדים נודניקים שצריך להעסיק.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אתה מדבר, אני מניח, על הגעה למסלול לצורך צפיה בארועי ספורט, לא לשם השתתפות.

וכי למה לא לשם השתתפות?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אמנם רבים בטוחים שבשביל להגיע לערד צריך להחתים דרכון,

אבל האמת היא שזה נמצא בגבולות המדינה :wink:

יום טוב גם לך

פורסם
וכי למה לא לשם השתתפות?

כי כמו שכתבתי - אני מניח שהוא מדבר על תיירות, כלומר על משיכת קהל, בכמויות משמעותיות. אתה יכול להביא עשרות בודדות ביום לעלות על מסלול, וגם לא כל יום (הכמות בסופו של דבר מוגבלת, לא כל מי שבא פעם בחודשיים למנחת ירשה לעצמו כל יום את מאות השקלים). בשביל לדבר על תיירות, כלומר אלפים לסופ"ש, אתה אמור לכוון לקהל צופים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

במציאות הישראלית מסלול יהיה קודם כל סביבה לאימוני נהיגה. יש עשרות אלפי מודרכים מדי שנה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני חושש מהקהל שארועים כאלה ימשכו.

ראיתי את האוכלוסיה שהגיעה לצפות במרוצי הדראג ולא הייתי מבזבז דקה מזמני כדי להגיע עד ערד ולרבוץ בינהם.

פורסם

לא יודע אם כדאי להכנס לעניין העדה כמו שאתה רומז.

פשוט מעדיף ארוע עם אווירה טובה אבל לא חסרת תרבות.

לא רוצה להשמע מתנשא, מקווה שהכוונה שלי מובנת.

פורסם

תלוי ברמת האירועים שיתפתחו.

אם יהיו אירועים כחלק מענף ספורט עם אינטנסיביות כמו שרואים בחו״ל - סבבה. אבל לנסוע עד ערד ולשלם עבור כרטיס לג׳ימקאנה?

I don't think so

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

זה תלוי ברמה של המרוצים שיהיו שם.

אם (רק לצורך הדיון, כי ברור שזה לא באמת יקרה) יהיה שם מסלול מרוצים בסבב הפומולה 1, אז ברור שהוא יהיה סולד האוט מהר מאוד ולא תהיה בעיה של קהל, אבל אם יהיה מדובר באירוע מקומי קטן, אני מאמין שלא יגיעו הרבה צופים, אלא אם הוא יהיה חלק מפסטיבל גדול שיכלול עוד אטרקציות, הופעות של אמנים גדולים וכו..

לגבי הגעה לצורך נהיגה. זה שוב תלוי ברמה של הפרויקט. אם יהיה ניתן לנהוג שם במכוניות אקזוטיות ברמה גבוהה, לדוגמה פרארי, בוגאטי ווירון וכו.. אז יגיעו לקוחות, אבל אם יהיה מדובר ברכבים יחסית רגילים כמו גולף gti, איביזה fr וכו.. יגיעו רק כמה מכורים לדבר ואני לא מאמין שהמיזם ישרוד הרבה זמן.

המפתח הוא שישראלים התרגלו לרמה של אטרקציות בחו"ל והם לא מוכנים לשלם על דברים ברמה נחותה יותר.

אבל מצד שני בגלל שאין בארץ הרבה תיירות חוץ, לא כלכלי להחזיק מתקנים ברמה סופר גבוהה רק בשביל תיירות פנים.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
אם כך, אתה בוודאי תבין שצופה לא מגיע למסלול - לא בארץ ולא בחו"ל - כדי לראות כמה מכוניות נוסעות. הוא מגיע בשביל הפנינג..

הסיבה האמיתית שאנשים באים היא לראות מכוניות מתרסקות.

על הדרך, יש גם הפנינג :-)

בנוגע לשאלת פות"ש, אם אכן ימנפו את זה למספר מרוצים בשבת אחת ומלווה בהפנינג מוטורי-קולינרי- שופינג, זה יהיה שוס אדיר.

אם מצד שני זה יהיה באמצע השבוע, מרוצים בודדים (אחד כל פעם) ובלי תמיכה שיווקית, הטריבונות ישארו ריקות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש אבל ״בחו״ל״ גם הרבה מסלולי מרוצים ״סתם״ שממלאים את רוב הימים בהדרכות נהיגה כאמור וסופי שבוע באירועים זולים ונגישים (אירועי דראג ודריפט - 20$ לנהוג , 10$ לצפות)

רוב מי שעושה ״תיירות״ ומגיע לישון באיזור וכו זה לרוב נהגים שמביאים את הרכבים , טריילרים וכו.

(וד״א - בהרבה מקומות - המסלול עצמו עושה שטח לקאמפינג , השכרות של חניות וחדרים בסיסיים וכו)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...