Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי הונדה סיוויק 2011 סדאן והרכב עבר בדיקה תקינה רק שלאחר כשבוע אני מרגיש רעידה בזמן העמידה ולא משנה באיזה מצב דרייב או פארקינג או ניוטראל והתופעה מתחילה רק לאחר שהמנוע בטמפרטורת עבודה שלו, מנוע קר זה לא קורה.

מה שכן שמתי לב אם אני בעמידה והרכב מתחיל לרעוד ואני מסובב טיפה את ההגה שמאלה או ימינה הרכב מפסיק לרעוד

מה שכן אני יציין בדקתי את התושבות מנוע וגיר והם תקינות והטורים יציבים.

מודה מראש לעוזרים :wink:

פורסם

צריך לעשות בדיקה ממוחשבת-הגה שלך אלקטרוני ומחובר למחשב ההזרקה וכו '.....

p.s

לא מדבר על קריאת קודים-מדבר על קריאת LIVE DATA

פורסם
צריך לעשות בדיקה ממוחשבת-הגה שלך אלקטרוני ומחובר למחשב ההזרקה וכו '.....

p.s

לא מדבר על קריאת קודים-מדבר על קריאת LIVE DATA

אתמול ניקיתי לבד את בית המצערת הבעיה נפתרה אבל היום בבור זה שוב חזר

פורסם

בעיה ידועה בסיוויק בשנים 2006-2012

בד"כ מדובר על עייפות תושבת מנוע של הנוסע ליד הנהג

צריך לוודא שבDRIVE אפשר לכל הפחות להכניס בין התושבת לפלטה שמעליה מברג שטוח

כמובן שצריך לברר אם החליפו לתושבת חליפית (אז בטוח אבוד לך וצריך להחליף תושבת ע"מ לפתור)

ניקוי מצערת אני מבצע אצלי (סיוויק 07) פעם ב4-5 חודשים שכוללת פירוק מלא של בית המצערת (כולל פרפר) וניקוי יסודי

הניקוי עוזר אבל לא אם מרססים ספריי קרבורטור בלי פירוק או רק עם מטלית (רב הלכלוך בצד השני הלא נגיש)

כדי לעשות לימוד מצערת

תנתק את המצבר או תאפס קודי שגיאה במחשב

תתניע את הרכב ותחזיק את הטורים בניוטרל על 3000 עד 4000 עד שיגיע לחום של 100 או שידלקו המאווררים

תיתן לאוטו לעמוד 10 דקות

תכבה מנוע ותדליק

אחרי זה מומלץ לבצע לימוד CRANCKSHAFT (אם אני לא טועה בשם)

שמצריך לנסוע מספר פעמים בהילוך ראשון ללא גז לתת למנוע לררדת מ2500 ל1000

ולאחר מכן לתת למנוע לרדת מ-5000 ל-3000

ואז לנסוע במצד שמדמה פקק (עצירות מרובות)

לאחר מכן לכבות מנוע ולהדליק למספר II (ללא הצתה) ולחכות 30 שניות [עד שמנורת המנוע נכבית]

• תוכן חדש...